arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Vaay güzelmiş Gimli kardeş (tu) Ben daha iç mekanlara giremedim. İnanılmaz kötü yer seçmişim. Düzlüğe bakmadan ve düzleştirmeden giriştim. Dağ oyayım dedim, büyük yapı için çook kötü bir fikirmiş. Binaları yapmaktan çok zemin düzeltmem gerekti. Üzerine dün elmas stoğumu ve elmas aletlerimi lava düşerek kaybettim. :( Mila'ya bakarım. Trionic diye bir tane beğendim aslında ama oyunu zincirleme göçertmek dışında birşey yapamadı. HD Texture pack'e geçtim, onda da her ne kadar toprak, kum, çimen falan şahane olsa da cobblestone arasındaki boşlukların uzaktan belli olmaması, kötü gözükmesi gibi sorunları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şuursuzcana yaptığım kazılar sonucunda dünyanın sonuna gelip öldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 la kursanıza server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hadi birisi server kursun oynayalım artık bi multi survival görevli custom mapler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 en son sürümü nedir minecraftın. bir sürü yeni craft imkanı gelmiş sanırım. yeni bir maden ceşidi gelmiş. alpha 1.2.2 var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Yeni başladıgım minecrafttaki ilk projem Boğaz köprüsü "kendimce" :P Video edit medit anlamam direk koydum arkada duman calıomus dinlersiniz eheh http://www.youtube.com/watch?v=Swacl_lIv68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 emeğe saygı..tren yolunu köprüden gecirsen daha da güzel olucak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tabi gecicek girisine kadar götürdüm köprünün yol kaplamasını yapınca 2 yönlü tren sistemi yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Güzel olmuş. Asmalı köprü fence stacking ile çok güzel oluyor çünkü uzaktan ip gibi duruyor. Tabii yapması eziyet gibi. http://www.minecraftwiki.net/wiki/Fence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 @Grimnax Yaptığın bütün o demir yollarını kazdığın demirlerden mi yaptın?Elmas toollar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu oyunda oynanacak ne var anlamadım ben. bir sürü video izledim de bu kadar meşhur olacak ve 23 sayfa konuşulacak nesi var ki? maksat level design ise, udk, source sdk felan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ahah arcane tam aradıgım seymiş bu fence stacking, biraz agac katliamı gerekiyor sanırım simdi :P madenler konusunda ise videodaki gibi 4 tane maden kompleksim var :P evet işsizim internet cafe sahibiyim ve tek ugrasım bu aralar minecraft eheh http://www.youtube.com/watch?v=2UGLlAv0GqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bana üçüncü bilgisayarı açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 3 dolu su anda yea 22 yi acabilrim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 beyler yok mu server kuran. serverlarda takılan. cok kişi daha eglenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 server kurmak icin ne gerekli ki acep ? kuralım bi ortak world oynayan varsa devamlı benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sen kur hocam. cafende varmış hem. ama korsanlarda girebilecek şekilde kurun. tunngle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nasıl yapıldıgını anlatan dokuman fln varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nette var bi iki yerde bulmuştum ben. beceremedim ben gerçi. pek anlamam o işlerden falan. google da bi ara falan. olmadı burdan bi eleman kurmuştu bi ara piramit yapmışlardı sanırsam falan. ona sorarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Umarım halen maden için kazıp durmuyorsunuzdur CE varken. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ce ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cheat engine olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 1 tane olan her şeyden sınırsız sayıda yapabilirken yerin dibinde elmas çıkıcak diye orayı burayı kazmak üşendirici. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 iyide o sekilde oynanırsa survival oynamanın hic bir manası kalmıyor classic mode varken heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar