Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şu durumun zararlısı ben çıktım galiba lan. o kadar ağaç evin çevresini editleyeyim derken server rollback yiyecek. neyse insanların evleri kurtulsun da bakalım edit: iş bu post hiç bir acıtasyon içermemektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 rollback yapmicam ya yapabildigimin tamirini kendim yapicam yapamadigima malzeme destegi sagliyacam. pati yönetiminden 176.40.233.103 ip ile bu aksam foruma login olan arkadasin ismini istiyoruz bi el atıverin plx heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 HitTheBlockJack i whiteliste alır mısınız ya. giremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 dün akşamki parkuru geçen oldumu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yok. ben /return komutuyla abuse ederekten parkurun dısına cikip diger bölumlerin de zor olduğunu söyleyince dayanamadılar isyan çıktı. onun yerine world de kar arenasında shovel ile ayak altındaki karı kazıp rakibi lava düşürmece oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hah spleef arena orasi baya zevkli turnuva yapariz bi ara heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 noldu grim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: noldu grim? valla cozemedim arada patlıyor sacma sapan heh. actım yine girebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Grim bi işi düzgün yap yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 whiteliste eklesene beni de stimpak olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hadi lan herkes girsin 77.223.155.120 1.2.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 patladı mı yine ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 mal harir pm atıyosun kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu oli bu forumdan biri bi düşünün kim olabilir daha önceden bu server muhabbeti yapan ve sonradan sesi solugu cıkmayan kim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Geyiğe geliyordum ne güzel, dallamanın biri yüzünden şu whitelist çıktı. Falrod u ekliyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 senin yapmadığın ne belli?.Kesin bu yapmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Lan sütoğlan dün geldim sonra isp'den adamlar geldi router falan değiştirdiler bir daha iflah olmadım, giremedim bütün gece internete.. Kızdıma beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Whitelist lan SeaGle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi tepesine soyle birsey olur bence http://www.youtube.com/watch?v=8R-1NVyB_vQ&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sigılım ekledim beybi ren oyle bsiler düsünüorum da piston iih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Kendorf whitelist pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şu inek domuz ve tavuk tarlaları hakkında bi karara varalım artık. her defasında kesmeye başladıgımda laf ediyosunuz, peki biz nerden saglıcaz yemek olayını? sırf ekmek mi yicez? bu ne biçim devlet ne biçm yönetim. oldu olacak pasta da yiyin dersniz.. admin adamlar 2 tıkla yapacağı şeyden inek domuz tavuk spawnlamaktan üşeniyor daha ne diyim ben.. o zaman kmse dokunmasın abi hayvan tarlalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ekmek ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 siz yiyin ekmeği ben pirzolalarla havyarlarla büyüüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar