Bullbird Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 oynarmıydın sen minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Redeagle said: Technic packle büyük bir endüstri kuruyorum ben single'da ._. Şimdi herşeye yeniden başlamak çok yorar diye gelemiyorum ben ._. İş güç bi de. ha aynen kasıorum bende ya ic2-buildcraft-forestry-redpower2 kullanaraktan ama muhabbet olsun die ugrasıorum arada serverda işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sen oynuyorsun diye bıraktım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Grimnax said: yea nie singleplayer kasionuz gelsenize serverda oynayak muhabbet dönüo fln ii oluo heh versene ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 escape said: versene ip ooo escape hoş geldin kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 stimpak said: caps koydum önceki sayfaya, spawnerın başlangıcı ve bitiş noktalarını gösteren. spawnerdan mob çıkması için 8 blok kadar falan yakınında olman gerekiyor diye biliyorum, ona göre beklersin işte kurduktan sonra mobların çıkması için. bu arada şu doku pakedini atarmısn pmden veya buraya hoşbulduk kardeş eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 77.223.155.120 mc 1.2.3 server su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi ben kayıt olmadan gelmişim pardon :D geliyorum tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ingame kayıt oluosun zaten ya /register şifre confirmşifre gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 girdim servera tek başımayım grim gitti gelin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 escape said: bu arada şu doku pakedini atarmısn pmden veya buraya Mixcraft HD kullanıyorum ben. kolayca bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 of grim kardeş kusura bakma senin tarlayı katlettim :D orda bi düğme vardı bastım bu ne işe yarıo lan diye, meğersem baraj kapağını açmışım içeri su doldu bütün ekinler gg :D ama geri ektim tekrar tabi. bu arada ben bi yer altı şeyine iniyim dedim, kömür bulmak için falan yukarı cıkamadan boguldum suda öldüm, kit gitti tekrar alamadım. ben odun nerden toplıcam ağaçları kesmiyorum yasaktır belki falan diye çünkü gayet nizami dizilmiş ağaçlar. demir odun kömür altın vs bunları nerden bulcam :/ hiçbişi anlatmadan gittin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ahahahaahah nub ya.Benim eve dokunma escape döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 harir sen girdin attı lan server beni. burda da mı hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kömür bulamıyosan charcoal yap sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 grim servera techic falan mı kursan ya. böyle topluca eğlenilebilen bişeyler falan. http://www.youtube.com/watch?v=blAO-ensWTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Teknik kurulsa servera bayağı yük olabilir. 8 kişi 10ar tane turtle yapıp maden kazmaya başlayınca çok lag oluyor diyorlardı. Ama bir şekilde yürütülebilse efsane olurdu o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 technic deil de manual olarak kurmayı düsündüm bu spor modlarını da düz mc yi zor kurduruorum insanlara üstüne mod kurmayi ögretmek zor geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oli gel lan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bir troll faciası daha son buldu sdf , grim düzeltiyo sindi serveri az bekleyin büyük ihtimalle whitelist gelir , o yüzden yeni gelicek olanlar nickname yazmayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hayır bütün bunlar olurken orda hiçbi allahın kulu yokmuydu. lan harir ota boka dolaşmayı biliyosun orda nerdeydin o sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 fazla kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ahaha lan escape 5x5 evin var tahtadan kare atara bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lan adam beni kesti işte sdsdf.Bi yarım ev görmüştüm demek ki o yıkmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yok abi o serverda o kadar emek vardı onlara üzüldm ben ben de biliyrum evimin bi bok olmadıgını. olm harir o sana vururken sen armut mu topluyodun 2 vuruşta mı indirdi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar