Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

bi kere ölüp sonrasında yatakta uyu, böylece pusula hep yatağı göstercek spawn poşnt olarak, nereye gidersen geri dönebileceksin.

yada bi harita programı kullanıp harita çıkar kaybolunca, yere bi SOS yazıp gene haritadan bulabilirsin YErini.

O yatak olayi iyiymis tesekkurler.

Pusula icin gereken o red stone mudur nedir onun arayisindayim evin altina magmaya kadar kazdim ustunu de 3 katli keep'imsi bir sey yaptim guvendeyim simdilik arada kapilara zombiler yigiliyo "ac lan" diye ama olsun :D

Ya pusula ya kagit(ordan map) yapmayi cozmem lazim yakinda
Sosyal ağlarda paylaş

Evimin altina sistemli bir tunel yaptim sagli sollu mesalelerimle.Lava gordum ama o gece hem kafam guzeldi hem saat gecti, etraftan da cok fazla zombi sesi geliyordu gotum gotum dondum yukari huzurlu evime. O gunden bugune ilerleme kaydettim tabi, bir sonraki oyuna girisimde giderim artik.

Ikinci oynayisimda katettigim mesafe asagidaki videoda var :) Dogru duzgun merdiven falan yapmam lazim hala ama iki gunde iyi oldu gene, zamanla duzelticem ^^

Taze upload

http://youtu.be/SIHEKHyOKGw

Sosyal ağlarda paylaş

Computercraft lua yazılım dili ile minecraft içinde kod yazılmasını sağlıyor. Ama scriptle karıştırmamak lazım. Computercraft "oyunun içine" kod yazabileceğiniz robotlar(turtle) ve bilgisayarlar ekliyor. Oyunu modlayabileceğiniz script yazılımları oluşturmanızı sağlamıyor. Bu mod sayesinde minecraftta dünyanızı açıp oradaki bilgisayara girerek kodlarla yarattığınız mayın tarlası oyununu oynayabilirsiniz, kapılarınıza şifre sistemleri koyabilirsiniz, etrafta devriye gezen ve kazı yapan robotlar yapabilirsiniz, serverlarda başka evlerdeki kişilere oyun içinden e-mail yollabilir veya onların oyun içi bilgisayarlarının içine edecek virüsler yollabilirsiniz fakat UO serverı açıyor gibi oyunun kendisine yönelik yazılımlar yaratamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

enchantlamak için de level kasmam gerekiyor onu da kasıyım diyorum 14 15 e kadar geliyorum sonra 3 4 tane okçu mob etrafımı çeviriyor indiriyor aşağı beni ya da lavın içine düşüyorum.
level kasmanın başka bi ipucu falan mı var 50 lvl falan diyo millet

hard da oynuyorum oyunu sdfs

ben de evimi falan çekip koyucam birazdan buraya
Sosyal ağlarda paylaş

mop spawner bulup, orada kasıcaksın.

skeleton spawner buldum ben, trap yaptım oraya. ortada 2x2 bi delik var, kenarlarından birini spawner oluşturuyor. iç karenin köşelerinden çapraz 4er kare kadar geniş bi yer kazıp, her köşeye su attım kovayla. spawn olan iskeletler delikten aşağı düşüyor. düştükleri çukuru da 23 kare yapıyorsun, düştüklerinde yarım kalp hp kalıyor her birinde.

spawnerin öteki tarafına da ev yaptım kendime, inventory açıp alt tablayıp işime gücüme bakıyorum, bir saatte 250 kadar iskelet spawn oluyor. saatin sonunda en aşağıya iniyorum, ekmekle döverek öldürüyorum iskeletleri.

trapler var çeşitli youtube'da, ben bunu yaptım gayet güzel işliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

mop spawner bulup, orada kasıcaksın.

skeleton spawner buldum ben, trap yaptım oraya. ortada 2x2 bi delik var, kenarlarından birini spawner oluşturuyor. iç karenin köşelerinden çapraz 4er kare kadar geniş bi yer kazıp, her köşeye su attım kovayla. spawn olan iskeletler delikten aşağı düşüyor. düştükleri çukuru da 23 kare yapıyorsun, düştüklerinde yarım kalp hp kalıyor her birinde.

spawnerin öteki tarafına da ev yaptım kendime, inventory açıp alt tablayıp işime gücüme bakıyorum, bir saatte 250 kadar iskelet spawn oluyor. saatin sonunda en aşağıya iniyorum, ekmekle döverek öldürüyorum iskeletleri.

trapler var çeşitli youtube'da, ben bunu yaptım gayet güzel işliyor.

evet bu yöntem iyimiş eyvalla
Sosyal ağlarda paylaş

Örümcek dışındaki düşmanlar için ayaklarını vurabileceğiniz tek karelik açıklıklar yapabilirsiniz spawnerların oraya. Murder hole diyor gavurlar sanırım xD Zombiler ve İskeletler altlarında olmadığı sürece tek karelik açıklıklardan geçip ilerleyemiyorlar. Bu tek karelik açıklıkları düşmanların ayaklarını göreceğiniz şekilde zindana açarsanız hiç zarar görmeden kesim işi yapılabilir.

Zindanların köşelerine su döküp ittirmekte mobları istediğiniz alana toplamaya yaradığı gibi mob yoğunluğunu spawnerdan uzaklaştırdığı için daha da çok mob spawnlanmasına neden olur.

Bu iki ögeyi kombine ederek güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi serverda oynarken 2 tane cave spider spawnerim vardı 6 blok arayla. 2sini de birleştirip tek bir alanda topluyordum arkadaslari su kanallari ile sonra pistonlar ve 13ticklik bi timer ile yarım heart kalana kadar sıkıştırıp bu 300 küsür arkadasa son darbeyi splash potion of harming ile vuruyodum heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...