Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tamam serverı çökerttim. panik yok. az kaldı netherdan çıkıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yok la ben göcerttim upload yapiodum makinaya sismis :p düzeltirim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 baya dolandım ben yer altında ya. yani /home olmasa var ya mumkun degil eve dönemem :d cogu zaman mesale koymadan gectim. karsilastigim 2 iskelet 1 zombi. spawnlar gerçekten bir garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Olm ofisteyken de MC muhabbeti görünce üzülüyom lan. SkyBlock'u merak ediyodum ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Murray said: 64 bit windows 7 kullanıyorum. Java 64 bit yüklü. İndirdiğim minecraft çalışmıyor. Login, play offline dedikten sonra kapanıyor. Bunun çaresi yok mudur? Bunu bilen yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 king's landing in minecraft: http://fireandicemc.com/wp-content/uploads/2012/02/eNm7X1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Murray said: Murray said: 64 bit windows 7 kullanıyorum. Java 64 bit yüklü. İndirdiğim minecraft çalışmıyor. Login, play offline dedikten sonra kapanıyor. Bunun çaresi yok mudur? Bunu bilen yok mudur? tam olarak bilemiyorum da, şöyle, 64bit windows 7 kullanıyorum ben de. 32bit java yüklüydü önce, minecraft'ın ardından 64bit java yükledim ve bir takım saçmalıklar oldu oyunda. daha sonra 32bit java'yı sildim ve herhangi bir sorun kalmadı. yalnız şurada, "varsa 32bit javayı sil, sadece 64bit java kalsın." demek varken niye kastıysam bu kadar. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Malesef. Sorun halen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 abi tüm javaları program ekle/kaldır'dan bul ve sil. sonra git java diye arat klasörleri falan da elle bi temizle. ondan sonra git hem 32 hem 64 bitte çalışan versiyonu indir sitesinden. bir de öyle dene bakayım sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 woah kings landing güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Norak said: king's landing in minecraft: http://fireandicemc.com/wp-content/uploads/2012/02/eNm7X1.jpg VAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 doğru düzgün bi türk server varmı ya güzel güzel takılak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vp0mTvCEDLY ÇOGİYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 balta ne lan? yeni melee silah mı geldi kılıçtan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 jahreynin kullandığı texturepack yüzünden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 jehreynin skinpackına bi alışamadım itici geliyor 32x üzeri bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 adeta bir kantır sıtrayk muvisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 O degil de 5-6 saattir cilginca oynadigim oyunda evin yolunu kaybettim lan acim cok buyuk :s Okadar da tepesine ufak kule mesale falan koyduydum.. Tam alt f4 ile save etmeden kacabilir miyim diyip bir kac saatimi birakacakken evin sagimda durdugunu gordum, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bi kere ölüp sonrasında yatakta uyu, böylece pusula hep yatağı göstercek spawn poşnt olarak, nereye gidersen geri dönebileceksin. yada bi harita programı kullanıp harita çıkar kaybolunca, yere bi SOS yazıp gene haritadan bulabilirsin YErini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 direk koordinatını al işte ne uğraşıyosun öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 serverda söle bi alan icerisinde build-off contest yapalim ya bilegine yaratıcılıgına güvenen varsa :P 1 hafta süre icerisinde creative mode ile 50x50 lik (daha büyükte olabilir) ev dizayni fln yapip SSlerini burda ankete sunalım kazanana da bir sıkımlık dişmacunu verelim olmazmı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 futbol sahası yaptık maç icin adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar