Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Evet arkadaşlar sorunum bu. Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, problemsiz şekilde internete girebiliyorum video izleyebiliyorum fakat herhangi bir oyun açtığım zaman ekran böyle olup sesler falan saçmalıyor, task manager açmaya çalışırsam falan kararıyor tamamen. Fakat garip olan bu her seferinde olmuyor, restart attıktan sonra normal şekilde çalıştığı da oluyordu. Dün de format attım bilgisayara, tüm driverları falan temiz kurdum fakat sorun devam ediyor. Sanırım problemim ekran kartından ama yine de sizlere bir sorayım dedim belki benzer bir problemle karşılaşmış olan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Ekran kartı gibi ama. Şöyle bi pencere açi keranırnda tut sürükle sağa sola hızlıca. Takılarak hareket ediyorsa ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 pencere açamıyorum o durumdayken, mouse biraz oynattıktan sonra kitleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 normal durumda yahu kitlenmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 normal durumda yahu kitlenmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ha anladım demek istediğini takılarak ilerlemiyor hayır normal herşey windowsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 onboard ekran kartın varsa ona takıp bi dene .veya biyerden bi ekran kartı bul onu tak dene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Laptop mu? Değilse şöyle bi ekran kartının yongasına dokunsana, rahatsız edici bi sıcaklık var mı? Gerçi video ve çözünürlükte farkeder ekran kartı yansa falan ama. Fanı ne alemde kartın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 laptop deil desktop ekran kartı gtx 280 top kendi softwareinde gösterdiği sıcaklık 54 derece şu an oyunda falan max 60 65 oluyodur tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ekran kartından veya işlemcinden kaynaklanıyor olabilir. windows saçmalıyor. elindeki programları yedekleyip windowsa format at. belki düzelebilir. olmazsa yeni ekran kartı... bu arada google'a bakınca http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=pink+screen+problem şu çıktı: http://businessafrica.net/africabiz/arcvol1/is50back.php http://en.kioskea.net/forum/affich-78673-laptop-screen-pink-out http://www.computing.net/answers/hardware/pink-screen-of-death/7917.html http://forums.whirlpool.net.au/archive/808189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yeni formatladım daha dün asıl merak ettiğim şey ekran kartından olduğuna emin de değilim tabi, vatandan alındı kart, adamlara götürdüğümde açıp bakıp problemsiz bu demezler mi? nasıl emin olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ancak başka bir kartla değiştirerek emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 hangi kartı tavsiye edersiniz peki :p dediğinizi yaptım 8800gtx taktım 3 denemede problem çıkarmadı %90 ekran kartından, bütün gece denemeye devam edicem, yarın da vatana giderim artık kart 2007 senesinde alınmış 8800ün 2009'da arıza yapması ile yerine verildi de, bunun garantisi ilk karta göre mi yoksa garanti ile deişime göre mi geçerlidir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ati 5770 al? ya da nvidia 460-480 felan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 çift 460 alıcam sanırım ilk defa sli denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 çok elektrik yakar hacı öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 elektrik değil de asıl ısınmadan korkuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 meh sli işi yattı, yeterli pci-e pini yokmuş power supplyımda 480 mi alayım yoksa başka birşey mi tavsiye edersiniz? ya da dönüştürücü ile bu sorunu çözmek sağlıklı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 en pahalısını al işte. fanı da kocaman olsun, az ses yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 dönüştürücüyle bi sorun olmaz ki. sanırım 2 tane 12v 4pinli şeylerden takıp bi tane o pinlerden elde ediyosun. paran varsa dene yani. 460 2 tane istediğine göre 4 tane onlardan lazım. 2 ya da bir tane psu da zaten olduğunu varsayarsak en az 4-6 tane o 4pinli şeylerden boşta varsa yaparsın. ha güç kaynağının toplam şeyside önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Revangelis said: meh sli işi yattı, yeterli pci-e pini yokmuş power supplyımda 480 mi alayım yoksa başka birşey mi tavsiye edersiniz? ya da dönüştürücü ile bu sorunu çözmek sağlıklı olur mu? psu da yeterince güç varsa dönüştürücü sorun yaratmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 valla var boşta o 4lülerden 4 tane elimde de bitane çevirici varmış ekran kartından çıkan birtane daha çevirici alsam sorun hallolacak heralde 700W ocz stealthxstream power supllyım 435w power consumption diyor 460sli için kalan bana yeterli olur heralde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bendeki zotac 460 2 tane istiyo o girişlerden tek kart için ona göre yap hesabı işte. sanırım yeterli powerın. 500w fsp var bende bi tane 460 3 hard disk +4 stick ddr2 ram +ses kartı joystick falan tonlarca usb alet falanda takınca banamısın demiyo. bi site vardı ya power calculator falandı dur bulayım http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp şurdan mı baktın o güç tüketimine bilmiyorum da iyi burası baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 460ı göremedim listede ama 465 daha fazla güç tüketiyo onu bi dene olursa 460 haydi haydi olur demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 anam bende gtx 465 var memnunum dx11'i de var mis heheh. hatta ben de 9800gtx'imin yanması sonucu bunu aldım belki hatırlarsın burada başlığı da vardı böyle gün be gün durum bildiriyordum yanana kadar. http://forum.paticik.com/read.php?6,4778804,page=1 hatta al. vahşice katledilmiş bir genç kızın günlüğü gibi. son satırlar kanla yazılmış falan böyle sdgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar