Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Akhlaur said: Çiçek var mı yok mu ? Longshanks said: Akhlaur said: Mekan farketmez.Ayrıca ben iki kişi de gelebilirim.Dynun ın dediği çiçek hesabı. abi ben de şunu anlamıyorum pati buluşmasıysa niye başka adamlar da geliyo ben de eniştemi getiriyim Kıskanma canım. sdfdsf çiçek olayını yeni anladım sorry brö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 noldu bulusma 10dan sonra gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 irl hiç birinizi tanımıyorum abi, nası haberleşicez? del mundo'ya girip paticikten arkadaşlar gelicekti desem adam güler heralde :D özcan da gecikecekmiş, yoksa girer girmez özcan'ı arıyodum deyip kurtulurdum aramaktan :) cep telefonum ölü, haliyle telefonla haberleşme olanağımın da olmadığını şimdiden söyleyeyim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 fail. 19'u 9 olarak görmüşüm :/ hala evdeyim bi de utanmadan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bence git dynun ı falan tanırsın fotolardan falan ordaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 biz de buluşmadık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 en iyi buluşma ölü buluşma zaten asdf ama kandırmışlar seni fede, gayet de buluştuk. hatta süper de geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 lan saatlerdir bekliyorum biri uplasın da yazayım diye, bi ben mi eve geldim ? fotolar dynun'da, onu bekliyoruz mecburen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Fotolar da sayfa sayfa zati.4 tane. İyiydi ama eskişehir oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 stimpak said: lan saatlerdir bekliyorum biri uplasın da yazayım diye, bi ben mi eve geldim ? fotolar dynun'da, onu bekliyoruz mecburen :D abi senden 15 dk önce yazmışım bilmem birşeyler ifade etti mi? dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben yeni uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yine buluşalım yav eğlenceliydi. dinana dipnot: lütfen fotoğrafları patiye koyma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bekliyoruz potoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 del mundoda durmamissiniz heralde bende 11 e kadar calistim gelemedim bi daha yapalim hatta her hafta naptiniz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dinana not: fotoları bana gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Önce del mundo da buluştuk.Ben önce yanlış masayla tanıştım arkadaş oldum.Sonra çocuklardan biri aradığın insanlar biz değiliz dedi.Kalktım doğru masayı buldum sadece vuvuzela vardı.Otururken dynun la longshanks i gördük.Onlarla tanıştık.Sonra lyvanna geldi.Sonra stimpak dynun ı görmüş öyle geldi o da.Sığamadık baktık sende gelmiyorsun kalktık may day e gittik.Orda oturduk muhabbet ettik bir de.Sonra bir iki fotoğraf çekip öpüşüp sözleşerek dağıldık saat 11:30 12 gibi sanırım. Biraz yetersiz bir anlatım ama aşağı yukarı böyleydi.Eğlenceliydi tabi hehe.Bir çok ufak detay falan filan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yanlış masaya nasıl oturdun hadi oturdunda oturduğun adamlar kaç dk sonra sana abi biz onlar değiliz dedi orayı anlatırmısın detaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi kimse birbirini tanımıyo herkes sadece dinanı tanıyo ve olaylar gelişti doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi hafta içi yapın b.kunuzu yiyim haftaya anamın doğum günü var ahuah hiç bu kadar çok ankaray gitmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çarşamba olsun karaoke yapalım bu sefer foto değil vidyo çekinelim sonra dinan o vidyolarla dünyayı ele geçirsin bu arada keşke gelseydin özcan baya eğlenceliydik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 haftaiçi-sonu farkı yok benim içün çünkü işsizim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi ilk buluşmanın azizliği oldu tabi de öyle birbirini sıfır tanıyan topluluktan eğlence havasına iyi geçtik bence sdfsdfd eğlendim ben iyiydi yani büyük potansiyel bekliyormuş eskişehiri :D bida buluşak zaten bikaç haftaya. fotoları koysam mı koymasam mı beni şimdi muallakta bırakıyonuz bi avuç foto lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 evet , tekrarı gelsin mutlaka. ben bayaa eğlendim :) zaten 3-4 tane foto ya var ya yok, bi şekilde ulaştırırız birbirimize, sonra da duruma göre buraya koyup koymayacağımızı kararlaştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 koyma. lütfen. koyma :( ya da beni çıkar aradan öyle koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar