Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://img256.imageshack.us/img256/7145/11556251.jpg başlık: cehenneme açılan kapı (wow: catacylsm haberi?) içerik: efsane bilgisayar oyunları http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=39899&p=1&rid=4369 dip not: Dikkat! Haberin izinsiz kullanılması durumunda Yasal İşlem yapılacaktır. yasal işlem yapacaklar, çünkü en iyi oyunlar arasında half-life 2, civilization 4, morrowind, half-life 1, rome: total war, system shock 2, doom 1, battlefield 2, the secret of monkey island, grand theft auto: vice city, unreal tournament 2004, oblivion, football manager 2007, world of warcraft, max payne 2, company of heroes, operation flashpoint, quake 3, eve online, fallout 1, kotor 1, baldur's gate 2, call of duty 1, diablo 2, counter-strike: source, mafia 1, vampire: the masquerade - bloodlines, wing commander 4, far cry, ultima 7, gtr 2, battlefield 1942, pes 6, IL-2 sturmovik 1942, psychonauts, sam&max hit the road, microsoft flight simulator 2007, warcraft 3, duke nukem 3d, quake 1, command & conquer 1, x-com ufo defence, commandos 2, aliens vs predator 2, black & white 1, beyond good & evil, dark forces 2: jedi knight, carmageddon 2: carpocalypse now, the sims 2, everquest 1, medal of honor: allied assault, tomb raider 1, thief 3, neverwinter nights 1, guild wars, starcraft 1, age of empires 1, dungeon keeper 1, planescape: torment, prince of persia: the sands of time, swat 4, simcity 2000, stalker: shadow of chernobyl, warhammer 40k: dawn of war, the longest journey, final fantasy 7, no one lives forever 2, tfc, fear, undying, the movies olduğunu hiç bilmiyorduk. google'da top 20, top 10 felan yazınca çıkacak oyunlar değil bunlar. ekran görüntüleri de google'da bulunmuyor. o yüzden eğer bu haberi kullanırsanız yasal işlemler başlatacaklar. çok emek var listede. adamlar çok düşünüp, özel screenshotlar çekip hazırlamışlar listeyi. çok seviyorum ben bu hürriyet'i. böyle wikipedia'da, google'da felan aratınca karşına çıkacak bilgileri dizip altına "yasal işlem" ibaresi koymayı çok seviyorlar. bazı resimler de hatalı zaten, tfc yerine tf2, ff ve hl2 görüntüleri koymuşlar mesela. gerçi listede de olsa da olur olmasa da olur bazı oyunlar var, ama sanitarium'u es geçmişler mesela. olayın özü: sakın planescape: torment'in en iyi oyunlar arasında olduğunu söylemeyin arkadaşlar, haberi izinsiz kullanmış olursunuz, yasal işletim yapar size hürriyet. (internet sitesinin yazarları kim, çok merak ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Torment en iyi oyunlar arasında değil ki zaten. En iyi oyun kendisi :) Diğerleri arasına katmak ayıp olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 o değilde hürriyetin ilke den arakladığı isveç fotoğrafı var onun altında da "kullanmayın yasal işlem yaparız haa!" uyarısı vardı ilke nin onlara karşı yasal işlem başlatmasını bekliyorum ben hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 the witcher ss'i koyup dungeon keeper yazmışlar yanına benim bilmediğim bişey mi var acaba anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 e dedim yanlış resimler koymuşlar bazı oyunlara diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ultima online ? dune 2000 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 BabacumMostors said: o değilde hürriyetin ilke den arakladığı isveç fotoğrafı var onun altında da "kullanmayın yasal işlem yaparız haa!" uyarısı vardı ilke nin onlara karşı yasal işlem başlatmasını bekliyorum ben hâlâB nasıl ya ne fotosuydu hürriyet nasıl ele geçirdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi ciddiye almayın allaşkına milliyet hürriyet türevi siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 çünkü bi stajyere diolar şöle şöle bi haber koy araştır google dan search edio çocuk hatta kızdır tahminen listelio ss leri koyuo falan bi tane de senior kontrol edio koymadan haberi falan onun da pek bi alakası yoktur oyunlardan az çok belki biliodur sonra da böyle oluo işte bu yani. çok şaşırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Cystein said: BabacumMostors said: o değilde hürriyetin ilke den arakladığı isveç fotoğrafı var onun altında da "kullanmayın yasal işlem yaparız haa!" uyarısı vardı ilke nin onlara karşı yasal işlem başlatmasını bekliyorum ben hâlâB nasıl ya ne fotosuydu hürriyet nasıl ele geçirdi ahahahttp://forum.paticik.com/read.php?62,4198396,4198396#msg-4198396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Penthesilea said: Cystein said: BabacumMostors said: o değilde hürriyetin ilke den arakladığı isveç fotoğrafı var onun altında da "kullanmayın yasal işlem yaparız haa!" uyarısı vardı ilke nin onlara karşı yasal işlem başlatmasını bekliyorum ben hâlâB nasıl ya ne fotosuydu hürriyet nasıl ele geçirdi ahahahttp://forum.paticik.com/read.php?62,4198396,4198396#msg-4198396 ahaha efsaneymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Penthesilea said: Cystein said: BabacumMostors said: o değilde hürriyetin ilke den arakladığı isveç fotoğrafı var onun altında da "kullanmayın yasal işlem yaparız haa!" uyarısı vardı ilke nin onlara karşı yasal işlem başlatmasını bekliyorum ben hâlâB nasıl ya ne fotosuydu hürriyet nasıl ele geçirdi ahahahttp://forum.paticik.com/read.php?62,4198396,4198396#msg-4198396 bunu atmaya gelmiştim ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bide Yasal İşlem diye yazarak ağır ceza gibi efekt vermeye çalışmışlar. BAK ALTINI ÇİZİYORUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Cairne said: ultima online ? dune 2000 ? ne bilsin adamlar uoyu hayatları copy/paste, yasasını sevdiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar