Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Gülücüğe odaklan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yarın çıkarsam alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Vingthor said: istanbulluyum. izmirde okuyorum. allah belasını versin bu şehrin. domatese domat diyolarmış doğru mu ya? doğruysa niye il yapmışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ya bugün de babam itü lü mezun bi arkadaşım işe girmiş onun selamı varmış onu söyledi moral bozma baaabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Marl0_on said: yarın çıkarsam alırım. kıyamam hemende alırım diyor. yarın ben geliyorum lan bana şimdi lazım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 itü çok aptal bi okul ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 barnacle said: itü çok aptal bi okul ya ve olaylar gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 SeaGle said: Vingthor said: istanbulluyum. izmirde okuyorum. allah belasını versin bu şehrin. domatese domat diyolarmış doğru mu ya? doğruysa niye il yapmışlar ki? ahahahha, hunharca tanımının çok yakıştığı bi post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 o değil de ben sıkıldım ya. millet de toplanmış evde takılıyo, evden eve servisi de bugünlük yok bende. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 gogo blackjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 p.tesi izmirde olucam sabah 8den akşam 4e kadar falan. bi firmayla toplantı var sonrasında bi izmir turu yapayım diyorum özledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 p.tesi izmirde olucam sabah 8den akşam 4e kadar falan. bi firmayla toplantı var sonrasında bi izmir turu yapayım diyorum özledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barnacle said: gogo blackjack Dün ordaydım yine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Fexil said: ehah herkes de kız atarsın demiş kızım ben evcimenim falan ondan:D izmiri de baya baya cok sevıyodum. nebiliyim ya herşeye bi bağlılık falan değişimlerden hoşlanmıyorum hiç bi zaman. Alışırsın boşver, herkes aynı süreçden geçiyor ilk günler gözün yaşlı ağlamaklı olacaksın :) ama değişik bir tat, fantastik bir şehir istanbul o açıdanda şanslısın istanbula gelmekle. Hem taşı toprağı altın, allahda yürü ya kulum dedimiydi yenersin bu koca şehri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 fexil sen bu çam yarması arkadaşlara aldanma onlar öyledir aramızda bayan arkadaşlar az olduğu için öyle davranıyorlar :) açıkçası sipeyskeke o konuda bende kırgınım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barnacle said: itü çok aptal bi okul ya Kayıt dönemi için daha aptalı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 said: ehah herkes de kız atarsın demiş kızım kızların hâlâ eve kız atamayacağını düşünmesi... 21yy dayız! el insaf! geyik bi yana gidince bişiyin kalmayacak, geçecek hepsi. gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 pff ağır trollenmişsiniz. fexili tanıyorum top sakallı şirin bi erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 eğer top sakallı şirin bir kadın olduğunu söyleseydin o zaman daha ağır trollenmiş sayılırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 top sakallı şirin bi zenci olsaydı ağırlık kalmayabilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 longshanks ve gecko: geri çekilebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ben üniversite mezunuyum belirtiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Otrivine said: "Şakacıktan yazayım." Böyle zeki bi hanım yer mi böyle numaraları sizce. Lütfen ama X(yıllar sonra kadın milleti level atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 fexil eğer kızsan: bunların salyalı havlama hallerine bakma. normalde tatlı çocuklardır, kız kokusu alınca içgüdüleri karakterlerinin önüne geçiyo. hemen kaçma. enerjilerini attıkları zaman gayet uslu patilerdir kendileri. kesinlikle ısırmazlar, pek oyuncudurlar. gitmeden önce annene skype kullanmayı öğret. ilk haftalar zor geçer, sonra alışırsınız. sen daha çabuk alışacaksın hareketli bir hayatın olacağı için ;) annene biraz daha zaman vermen gerekebilir. eğer erkeksen ve bizi yiyosan: afiyet olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar