Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitmek istemiyorum be

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Vingthor said:

istanbulluyum. izmirde okuyorum. allah belasını versin bu şehrin.

domatese domat diyolarmış doğru mu ya?
doğruysa niye il yapmışlar ki?

ahahahha, hunharca tanımının çok yakıştığı bi post.
Mesaj tarihi:
Fexil said:

ehah herkes de kız atarsın demiş kızım ben evcimenim falan ondan:D izmiri de baya baya cok sevıyodum. nebiliyim ya herşeye bi bağlılık falan değişimlerden hoşlanmıyorum hiç bi zaman.

Alışırsın boşver, herkes aynı süreçden geçiyor ilk günler gözün yaşlı ağlamaklı olacaksın :) ama değişik bir tat, fantastik bir şehir istanbul o açıdanda şanslısın istanbula gelmekle.

Hem taşı toprağı altın, allahda yürü ya kulum dedimiydi yenersin bu koca şehri .
Mesaj tarihi:
fexil sen bu çam yarması arkadaşlara aldanma onlar öyledir aramızda bayan arkadaşlar az olduğu için öyle davranıyorlar :) açıkçası sipeyskeke o konuda bende kırgınım :)
Mesaj tarihi:
said:
ehah herkes de kız atarsın demiş kızım

kızların hâlâ eve kız atamayacağını düşünmesi...
21yy dayız! el insaf!

geyik bi yana gidince bişiyin kalmayacak, geçecek hepsi.
gidin
Mesaj tarihi:
fexil eğer kızsan:

bunların salyalı havlama hallerine bakma. normalde tatlı çocuklardır, kız kokusu alınca içgüdüleri karakterlerinin önüne geçiyo. hemen kaçma. enerjilerini attıkları zaman gayet uslu patilerdir kendileri. kesinlikle ısırmazlar, pek oyuncudurlar.

gitmeden önce annene skype kullanmayı öğret. ilk haftalar zor geçer, sonra alışırsınız. sen daha çabuk alışacaksın hareketli bir hayatın olacağı için ;) annene biraz daha zaman vermen gerekebilir.

eğer erkeksen ve bizi yiyosan:
afiyet olsun :P
  • Yeni Oluştur...