Revenant Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 YAMYAM ST@YL@ Seedorf'a atmak yemezdi bence o bacak makatina girebilirdi ibonun
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adam tekvandocu olunca da nasıl çaktırmadan çıkarıyor tekmeyi, zaten aynı sebepten takımda ona artistlenmeye kalkanda yoktur kesin asdf
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 oldun said: ne bilim bu adam inter de oynadı kac sene inter de bu konularda en acık takım italya da aynen materazzi falan çirkef takım inter, zidane lavuğa kafayı gömünce rahatlamıştım valla
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Abi ırkçılık ne alaka? Gidip sonra Ronaldinho'ya sarılıyo. Ronaldinho da vampir gibi beyaz sanki, lol. Ayrı bir kıllıkları vardır yada direk hıyarlıktır ama ırkçılıktan değildir. Inter'in 11'inde beyazlar azınlıktaydı yani orada sorun çıkartmıyorsa gelip Milan'da mı çıkartacak?
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ırkcılık olduğunu sanmıyorum ama ibrahimoviç gay bence
Zep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 nileppezdel said: Abi ırkçılık ne alaka? Gidip sonra Ronaldinho'ya sarılıyo. Ronaldinho da vampir gibi beyaz sanki, lol. Ayrı bir kıllıkları vardır yada direk hıyarlıktır ama ırkçılıktan değildir. Inter'in 11'inde beyazlar azınlıktaydı yani orada sorun çıkartmıyorsa gelip Milan'da mı çıkartacak? ronaldinho'yu zenci sanmakta iyimiş baya.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 şöyle bi dokundurmuş nabıyon la yapraam der gibi ırkçılık yok
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 gavata bak, irkcilik veya degil hiyarlik yapmis, arkadasa vurulur mu lan oyle.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Zep said: nileppezdel said: Abi ırkçılık ne alaka? Gidip sonra Ronaldinho'ya sarılıyo. Ronaldinho da vampir gibi beyaz sanki, lol. Ayrı bir kıllıkları vardır yada direk hıyarlıktır ama ırkçılıktan değildir. Inter'in 11'inde beyazlar azınlıktaydı yani orada sorun çıkartmıyorsa gelip Milan'da mı çıkartacak? ronaldinho'yu zenci sanmakta iyimiş baya. Saf zenci demedim heralde adama. ama beyaz ırkçı için latin amerikalı-hint-zenci-çinli falan fark etmez. Adam ırkçı dğeil demeye çalışıyorum :)
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ihavetwoproblem said: seneye ibrahimoviç lazioda. lazio klubü satar ibrahimoviçi alır zenciye tekme attığı için. ahahahah
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 siyahi deme zorunluğunun yerleşmesi...
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 direk atarsın atamazsın geyiği olmuş.. Tekmeyi yazıyor sonra nasıl koydum olm ehu ehu diye gidip muhabbet ediyorlar.. Öbürüde vay hayvan diyor replikleri oturtun anlaşılacak bütün muhabbet
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 valla bana da şaka gibi geldi.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi videonun sonunda 2 zencinin yanina gidiyo ekere kukere nasil dokundurdum inceden diyor nesi irkcilik abi bunun ayi sakasi yapmis iste arada yapar ya herkes
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Zep said: nileppezdel said: Abi ırkçılık ne alaka? Gidip sonra Ronaldinho'ya sarılıyo. Ronaldinho da vampir gibi beyaz sanki, lol. Ayrı bir kıllıkları vardır yada direk hıyarlıktır ama ırkçılıktan değildir. Inter'in 11'inde beyazlar azınlıktaydı yani orada sorun çıkartmıyorsa gelip Milan'da mı çıkartacak? ronaldinho'yu zenci sanmakta iyimiş baya. ronaldinho zenci değil mi?
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 radagast62 said: olaya açıklık getireyim, ibra strasser'e yazıyor bence http://www.youtube.com/watch?v=FHYDo2wp-s4 hahaha harbiden gözüyle tecavüz etmiş resmen.
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 adam bosnalı adam bizden adam el kol şakasını seviyor.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 radagast62 said: olaya açıklık getireyim, ibra strasser'e yazıyor bence http://www.youtube.com/watch?v=FHYDo2wp-s4 ahahhah abi yeni gördüm bunu, manyakmış resmen :D
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 [video]http://www.acunn.com/spor/12014/bir-tekmede-cassanoya?feature=oembed" width="459">
boone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 radagast62 said: olaya açıklık getireyim, ibra strasser'e yazıyor bence http://www.youtube.com/watch?v=FHYDo2wp-s4 abi bunedirrrrrrr arghhhhhhh!!
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 o hareketi gelip anadolu çocuğu asabi bi türk oyuncuya yapsın, tekvando falan dinlemez bacak kalktığı anda büllüğü söküp eline verirler şerefsizim.
Öne çıkan mesajlar