Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ibrahimovic'ten siyahi arkadaşına tekme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldun said:

ne bilim bu adam inter de oynadı kac sene inter de bu konularda en acık takım italya da

aynen materazzi falan çirkef takım inter, zidane lavuğa kafayı gömünce rahatlamıştım valla
Mesaj tarihi:
Abi ırkçılık ne alaka? Gidip sonra Ronaldinho'ya sarılıyo. Ronaldinho da vampir gibi beyaz sanki, lol. Ayrı bir kıllıkları vardır yada direk hıyarlıktır ama ırkçılıktan değildir. Inter'in 11'inde beyazlar azınlıktaydı yani orada sorun çıkartmıyorsa gelip Milan'da mı çıkartacak?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Abi ırkçılık ne alaka? Gidip sonra Ronaldinho'ya sarılıyo. Ronaldinho da vampir gibi beyaz sanki, lol. Ayrı bir kıllıkları vardır yada direk hıyarlıktır ama ırkçılıktan değildir. Inter'in 11'inde beyazlar azınlıktaydı yani orada sorun çıkartmıyorsa gelip Milan'da mı çıkartacak?

ronaldinho'yu zenci sanmakta iyimiş baya.
Mesaj tarihi:
Zep said:

nileppezdel said:

Saf zenci demedim heralde adama. ama beyaz ırkçı için latin amerikalı-hint-zenci-çinli falan fark etmez. Adam ırkçı dğeil demeye çalışıyorum :)
Mesaj tarihi:
direk atarsın atamazsın geyiği olmuş.. Tekmeyi yazıyor sonra nasıl koydum olm ehu ehu diye gidip muhabbet ediyorlar.. Öbürüde vay hayvan diyor replikleri oturtun anlaşılacak bütün muhabbet
Mesaj tarihi:
Zep said:

nileppezdel said:

ronaldinho zenci değil mi?
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

olaya açıklık getireyim, ibra strasser'e yazıyor bence

http://www.youtube.com/watch?v=FHYDo2wp-s4

hahaha harbiden gözüyle tecavüz etmiş resmen.
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

olaya açıklık getireyim, ibra strasser'e yazıyor bence

http://www.youtube.com/watch?v=FHYDo2wp-s4

ahahhah abi yeni gördüm bunu, manyakmış resmen :D
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...