benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 web tv den izleyen var mı.1000kbps nin üstüne çıkmadı, normalde 2600 de izlerdim hep.sizde de böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bjk niye 4 yabancı çıkıyor, toplam kadroda da 7. Holosko olmalıydı mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 BulletRide said: Necip yerine Marco paşa, Bobo yerine Nobre şu an gayet uygun, Bobo kaybolur o defansta. İbo sakat değilse İsmail'in oynaması dışında en iyi kadrosuyla çıkıyor Bjk. İkinci yarı Holosko girer, skor üstünlüğü alırsa da İsmail öne geçer İbo geriye. edit: Holosko yokmuş 18'de bobo ilk 11 de olmalı mutlaka,nobre ye hc güvenmiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beşiktaşın kadrosu baya oturaklı şu anda. ben memnunum şu anki 11den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sw0d said: volkan santos bilica lugano gokhan dia emre selçuk topuz alex niang muhtemel kadro selçuk nedir ya:X selçuk sakat değilmiydi? "Beşiktaş maçı öncesi sakatlanan Selçuk Şahin´i maça yetiştirmek icin, BJK sağlık ekibi seferber oldu.." diye bi haber görmüştüm bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 PZero said: skor tahminim 4-1 yok 4 atmayiz 2-0 filan diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 benjani said: web tv den izleyen var mı.1000kbps nin üstüne çıkmadı, normalde 2600 de izlerdim hep.sizde de böyle mi yok mu web tv den izleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Nobre, Lugano ve Bilica ikilisinin eline kartalcell modemi verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 benjani said: web tv den izleyen var mı.1000kbps nin üstüne çıkmadı, normalde 2600 de izlerdim hep.sizde de böyle mi aynen 1200 de bende de.. duzelir umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 selçuk derbi adamı.. koyacaksın kıçına başına çarpacak, karambole şut çekecek, top kuşa böceğe çarpıp kaleye girecek... öyle yani adamın fenerbahçe gibi bi takımda oynamasının başka bi açıklaması yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 guti çok gey görünümlü ya ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 webtvnin sitesi cok yavas zaten normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yayın patladı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 allah belanı versin digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Web TV nin patlayacağı belli değil miydi derbilerde zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Volkan iyi çıkardı galiba (radyo dan dinliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sürekli Volkan'a müdahele var, düğün öncesi sakatlamayın adamı zaten tam iyileşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 digiturku arızalı olan var mı ?.digiturk gitti.telefonlarıda düşmüyor ? ulan gitti güzelim maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 hop yine patladı web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Derbi sırasında digitürk'ün gittiyse dua et bence yapabileceğin birşey yok, çünkü telefonları hiç düşmüyor ve online-destek zımbırtıları 18.00'dan sonra hizmet vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Digiturk normal zamanda bile açmıyor telefonları bu yüklenmede mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Emre vurdu direkten döndü, kale sahasında kafayı koydu biri gol oldu. Niang galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gol oldu galiba bi bağırış geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kartal zenci sever hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar