Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

ve oyun felaket sükse yaptı launchda çok fazla kişi satın alıcak bu sefer oyunu deli gibi pvp dönücek griefing tavana vurucak asdf

280k ilk hafta japan satışları,eu 200k civarı pre order olduğu söyleniyor.

demon's souls japon'yada 60 k falan satmıştı,rekor bildiğin şu rakamlar.toplamda 900 k mı neydi satışları ilk oyunun
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
pvpde umarım az çok yakın levellar gelir

öyle adamlar geliyordu ki tek atıyorlardı sdfs

ilk oyunda da 8 lvl fark olabiliyordu adamla aranda max.. ama tabi pvp icin kasilmis karakter oldu mu affetmiyorlardi heh..

ben cok fazla pvp yapmiyordum.. karakter de ona gore degildi ama Large Sword of Moonlight sagolsun baya bir noobu dovmustum zamaninda sdf.. adam timely attack icin shieldini kaldirip yaklasiyodu.. sonra 2 kere salliyodum kilici.. win heue..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kaç dünya olcakmış açıklandı mı o

20 dünya olsun

tek dünya var
daha doğrusu eskisi gibi fix bir hubdan direk portallanmıyoruz. onun yerine tek parça dünya var. doğal olarak her beacon fire da heal lvl up vs yapabiliyoruz

tabi zoneların eski dünyalardan farkı yok ama daha bir bütünlük havası katıyor oyuna. özellikle uzaktan bakınca felaket havaya sokuyor BU KALEYLE İŞİM BİTİNCE CANLI YARATIK, BAKİRE KIZ KALMIYACAK gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

black tendecyde 4. dünyanın başında gelen mobu kesmek için 2 saat harcamıştım net

ne zordu anasını satim.herif ölmeye yakın heal atıyor.ve 1 vuruşta %80 hp alıyor.

ben o 4-2 deki storm beastleri gören patikada iskeletleri kesip geçinceye kadar 2 gün falan harcadım

tabi sonra thief ringi keşfettim ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

DarKRideR said:

pff almasam mı o zaman oyunu afsdfsad limited'ına büyülendiğim için almak istiyorum.

Birde alırsam ne olursa olsun satmam veya takaslamam ya limited olacağı için asdf

arşivcisin alırsın artık bunuda sdf

http://www.amazon.com/Souls-Official-Guide-Future-Press/dp/3869930527

25 dolar

yok o kadar değilde adsfsd

ciddi ciddi bunun pre-paid'ini geri alıp arkham city'nin ce'sine yatırmayı düşünüyorum artık afsad
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...