Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 demons souls 40tl falandı en son. al zaten dursun o arşivlik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 black phantom edition alacam diye takıldım ona asdfa alamadim da halen oynamadım evet, ne bilim pek ilgimi çekmiyorda aslında ama oynamadığım için büyük bir boşluk hissediyorum resmen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oyuncu profilini bilemiyorum o yüzden birşey diyemiyorum ama ps3 sahibi olup DS oynamamak cidden çok büyük kayıp olur arkadaşın falan yokmu ödünç alabileceğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yok hehe, neyse bakim ya gelsin oyun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben söyliyim olacaklar adam alıcak sonra gelip burda stılık dark souls temiz çiziksiz topic açıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abov demons souls oynamadan dark souls çok sakat be. izlediğim kadarıyla katkat zor. zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ve oyun felaket sükse yaptı launchda çok fazla kişi satın alıcak bu sefer oyunu deli gibi pvp dönücek griefing tavana vurucak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pvpde umarım az çok yakın levellar gelir öyle adamlar geliyordu ki tek atıyorlardı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 insanlar komik. 3 tane build görücez yine. farklı adam buldun mu öldürmeye kıyamıyosun ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 zaten slvl limiti var % bazında karşına çıkanlar hep yakın soul lvlda tabi millet sırf pvp için cilalanmış karakterler yaptıkları için LAN BEN BU HERİFİ NASIL DÖVÜCEM Kİ durumları oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Kaede said: ve oyun felaket sükse yaptı launchda çok fazla kişi satın alıcak bu sefer oyunu deli gibi pvp dönücek griefing tavana vurucak asdf 280k ilk hafta japan satışları,eu 200k civarı pre order olduğu söyleniyor. demon's souls japon'yada 60 k falan satmıştı,rekor bildiğin şu rakamlar.toplamda 900 k mı neydi satışları ilk oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kaç dünya olcakmış açıklandı mı o 20 dünya olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: pvpde umarım az çok yakın levellar gelir öyle adamlar geliyordu ki tek atıyorlardı sdfs ilk oyunda da 8 lvl fark olabiliyordu adamla aranda max.. ama tabi pvp icin kasilmis karakter oldu mu affetmiyorlardi heh.. ben cok fazla pvp yapmiyordum.. karakter de ona gore degildi ama Large Sword of Moonlight sagolsun baya bir noobu dovmustum zamaninda sdf.. adam timely attack icin shieldini kaldirip yaklasiyodu.. sonra 2 kere salliyodum kilici.. win heue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 black tendecyde 4. dünyanın başında gelen mobu kesmek için 2 saat harcamıştım net ne zordu anasını satim.herif ölmeye yakın heal atıyor.ve 1 vuruşta %80 hp alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pff almasam mı o zaman oyunu afsdfsad limited'ına büyülendiğim için almak istiyorum. Birde alırsam ne olursa olsun satmam veya takaslamam ya limited olacağı için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: kaç dünya olcakmış açıklandı mı o 20 dünya olsun tek dünya var daha doğrusu eskisi gibi fix bir hubdan direk portallanmıyoruz. onun yerine tek parça dünya var. doğal olarak her beacon fire da heal lvl up vs yapabiliyoruz tabi zoneların eski dünyalardan farkı yok ama daha bir bütünlük havası katıyor oyuna. özellikle uzaktan bakınca felaket havaya sokuyor BU KALEYLE İŞİM BİTİNCE CANLI YARATIK, BAKİRE KIZ KALMIYACAK gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: black tendecyde 4. dünyanın başında gelen mobu kesmek için 2 saat harcamıştım net ne zordu anasını satim.herif ölmeye yakın heal atıyor.ve 1 vuruşta %80 hp alıyor. ben o 4-2 deki storm beastleri gören patikada iskeletleri kesip geçinceye kadar 2 gün falan harcadım tabi sonra thief ringi keşfettim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 KONSOL BEBELERİNE GEL HEY YAVRUM AHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ahaha aynen thief ringi sonradna keşfettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aoe taunt geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 xunnun msn history ABİ BOKUNU YİYİM NOLUR Bİ GÜN AYARLA GELİP MSG4 OYNIYIM ile dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 DarKRideR said: pff almasam mı o zaman oyunu afsdfsad limited'ına büyülendiğim için almak istiyorum. Birde alırsam ne olursa olsun satmam veya takaslamam ya limited olacağı için asdf arşivcisin alırsın artık bunuda sdf http://www.amazon.com/Souls-Official-Guide-Future-Press/dp/3869930527 25 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 baştan sona co-op gitmek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 knox said: DarKRideR said: pff almasam mı o zaman oyunu afsdfsad limited'ına büyülendiğim için almak istiyorum. Birde alırsam ne olursa olsun satmam veya takaslamam ya limited olacağı için asdf arşivcisin alırsın artık bunuda sdf http://www.amazon.com/Souls-Official-Guide-Future-Press/dp/3869930527 25 dolar yok o kadar değilde adsfsd ciddi ciddi bunun pre-paid'ini geri alıp arkham city'nin ce'sine yatırmayı düşünüyorum artık afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://www.crushfragdestroy.com/wp-content/gallery/misc-images/son_i_am_disappoint.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar