Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kilnde ve dark anor londo da bayağı var pvp darkwraith ve darkmoon pvp için süper birinde alt sınır diğerinde üst sınır kalkıyor invade levelları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kX3AY-ZNsmI ASUDASDIAJDAMNWJISKDMAKWDĞAJLWÖJASJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 FUCK THIS SHIT THIS IS BULLSHIT GIVE ME A FUCKING CHANCE WHY WOULD YOU EVEN DO THAT? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...this controller is built well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben şu lower undead burg deki kanalizasyonlara girdim capra daemon u kestikten sonra, curse aldım içerde direk. şimdi o drang gibi boss a geliyorum, henüz çözemedim olayı, ranged le yarıya kadar indirdim ama öldüremedim. curse olduğu için summon da yapamıyorum, curse'u heala da başlayamadım. yan basmış durumdayım. nereloloyor. bu akşam ToR'a başlıyorum gerçi, bir süre ara vericem buna heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Curse için item alacaksın, ilk mekana açılan kısayolun girişindeki npc satıyor. O dragon benzerininde havayı koklamasını bekleyeceksin, sonra yanına gidip vurup 3-5 kere, kaçacaksın, Sonra tekrar. Bu arada, yukarıdaki rage çok saçma. Silah yanlış, kalkan yanlış, spawn noktası uzak, konsol xbox, adam yeteneksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hangi vendor? kanalizasyonda parmaklıkların arkasındaki undead tipliyi diyosan ben onu yanlışklık sopaladım undead olduğunu görünce geri kaçtı. her geçtiğimde sövüyo şimdi bana ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 O evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 vendor agroyu resetlemek için gidip günah çıkarman lazım bellfry gargoyleları kestiğin kilise kulesinin altındaki adamdan sonra gider kanalizasyon girişindekinden curseu kaldırıcak itemı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o gargoyle'ların ordaki npc temizlemiyo muydu curse zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 dimi öyle bişey de vardı 1 kere curse yedim emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oha orda adam mı vardı gidip bakiyim bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 işte tam çanlara çıkmadan açmış kollarını bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bi ara bakıcam. ToR oynuyorum şu sıralar. gerçi o kanalizasyondan kiliseye geri dönene kadar giderim boss'u kesermi curse lü curse lü. ilerde firelink e tekrar bi kısa yol açılır nası olsa eminim. haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 o boss u curse lü kesersin, ben de öyle kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aynen bende curselü kestim gaping dragonı en kolay bosslarından biri oyunun. görünüşüne aldanma müziği efsane ama öyle böyle değil http://www.youtube.com/watch?v=xr54gJZk_nM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aslında o boss fight'ının potansiyeli var ama kapıştığımız yer çok büyük,ufak olsa gayet güzel olurmuş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 en çok hydranın mekanındaki müzik güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 asdjkh ToR'dan sıkıldım bi açıyım oyunu dedim. perfect çektim gaping dragon'a eheh. hakkaten kolaymış. blighttown a indim şimdi o labirent gibi tahta iskelenin olduğu yerdeki bonfire da bıraktım. fps inanılmaz kötü orda nedense. niye düzeltememişler onu? bonfire'da ilerde amazing ring var, blacksmith var gibi şeyler yazıyor ama o yöne doğru bi ilerleme bulamadım ben. ateş püskürten köpeklerin olduğu yöne doğru gidicem. elimde bu oyun varken ToR alan aklıma şaşıyorum bir de. free month bitene kadar oyniyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ben bu oyunu hla oynmadm ya demons soulstaki sinir krizlerimihatırlayıp. skyrimden sonra pabucu dama atıldı oyunun mehemehe,napsam diyorumhala oynasammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 lol skyrim dedi dark souls konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 dark soulstna sonra skyrim yukledim yarım saat sonra sildim.atari oynuyormuş gibi hissettim.sadece grafikler güzeldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 skyrim dediğin manzara falan değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben de ToR'u bıraktım dark souls için aldıktan tam bir hafta sonra eheh. gerçi aynı anda Batman Arkham City yükledim bilgisayara da. orda bir kayma yaşanabilir. öte yandan 2 ocakta Heavy Rain geçicek elime. ay çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ay mı? canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi şu ceaseless discharge ı da kestim. devam ediyorum aşağı doğru lavların donduğu yerden. sola doğru 7-8 tane balyozlu giant var. 10 kere falan kesildim bi tanesine. onlar respawn oluyosa bittim yani. o tarafta sadece item mı var ayrıca? diğer tarafta da çift kasaturalı kurukafa başlı bi tip var. onu indirdim devam ettim, ilerde onlardan bi 5-6 tane olan bi platform var. napıcam lan? acayip zorlardayım. ayrıca doğru yolda mıyım? iki çanı da çaldım zaten. geri mi dönsem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar