Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

ben şu lower undead burg deki kanalizasyonlara girdim capra daemon u kestikten sonra, curse aldım içerde direk.

şimdi o drang gibi boss a geliyorum, henüz çözemedim olayı, ranged le yarıya kadar indirdim ama öldüremedim. curse olduğu için summon da yapamıyorum, curse'u heala da başlayamadım.

yan basmış durumdayım. nereloloyor.

bu akşam ToR'a başlıyorum gerçi, bir süre ara vericem buna heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Curse için item alacaksın, ilk mekana açılan kısayolun girişindeki npc satıyor.

O dragon benzerininde havayı koklamasını bekleyeceksin, sonra yanına gidip vurup 3-5 kere, kaçacaksın, Sonra tekrar.

Bu arada, yukarıdaki rage çok saçma. Silah yanlış, kalkan yanlış, spawn noktası uzak, konsol xbox, adam yeteneksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

asdjkh ToR'dan sıkıldım bi açıyım oyunu dedim. perfect çektim gaping dragon'a eheh. hakkaten kolaymış.

blighttown a indim şimdi o labirent gibi tahta iskelenin olduğu yerdeki bonfire da bıraktım. fps inanılmaz kötü orda nedense. niye düzeltememişler onu?

bonfire'da ilerde amazing ring var, blacksmith var gibi şeyler yazıyor ama o yöne doğru bi ilerleme bulamadım ben. ateş püskürten köpeklerin olduğu yöne doğru gidicem.

elimde bu oyun varken ToR alan aklıma şaşıyorum bir de. free month bitene kadar oyniyim bari.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu ceaseless discharge ı da kestim. devam ediyorum aşağı doğru lavların donduğu yerden. sola doğru 7-8 tane balyozlu giant var. 10 kere falan kesildim bi tanesine. onlar respawn oluyosa bittim yani. o tarafta sadece item mı var ayrıca?

diğer tarafta da çift kasaturalı kurukafa başlı bi tip var. onu indirdim devam ettim, ilerde onlardan bi 5-6 tane olan bi platform var.

napıcam lan? acayip zorlardayım. ayrıca doğru yolda mıyım? iki çanı da çaldım zaten. geri mi dönsem napsam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...