knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 anor londo'da memeye atak verdiysen ortalık feci şenleniyor ya pvp açısından covenant adamları salça oluyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 o memenin arkasında chest mi var ? herkes odaya amazing chest mesajı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi chest sadece sandık değil asdf cidden bu espiriyi açıklamya zorlama beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 haha.. dark soul'un online msj sistemi boyle manzaralara sebep oluyo iste sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dark souls ciddi bi ortam abi ne zaman chest yazısı görsem hep chest cıktı :) orda da chest var inanıyorum sdfs bide daha asansorden başlıyor chest mesajları.herkes aynı şeyi düşünmüş olamaz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 o abi ahah hatta benim waifunun orda da var IMMINENT AMAZING CHEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 onun harici bazı mesajlara çok gülüyorum ama ya.çaresizlik içeren mesajlar oluyor o anı hissedebiliyorsun ya da bazı duvarların önüne illusory? mesajı koyanlar oluyor ki onlara çok gülüyorum.hakkaten bende psikopat gibi cogu duvara vuruyorum.hani adamlar öyle bi yapmışlar ki bazı duvarları.o duvar anca illusory olur yani.aha diosun kesin öyle.ama öyle cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Red said: hani adamlar öyle bi yapmışlar ki bazı duvarları.o duvar anca illusory olur yani.aha diosun kesin öyle.ama öyle cıkmıyor haha aynen.. direkt mutsuzluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tombs of giantta gitti.hiç bulaşmadım valla moblara.direk bossa gittim kestim.cindere uğradım bi tanıma amaclı.kesti ilk seferde. 2. de harcarım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nameless songu dsdeki gibi kokiaya söyletmişler gene galiba aşk gibi şu kadının sesi ya http://www.youtube.com/watch?v=UaRMqgaIc6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 işte bu tip oyunları bu yuzden sevmiyorum şimdi bitti oyun pvp 1v1 takılıyorum oyle ama baska yapabilecek hiçbişey kalmadı.. super oynanabilirlik atmosfer dibine inmişler ama dvmı yok işte bakalım bayıncaya kadar pvp yapıp sonra vedalaşıcam gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bitsin işte abi ne güzel. bir oyunu tamamen bitirip rahatlamanın dadı nerde var? oh. şu forumda bir tane de bir oyunu tamamen bitirdikten sonra tatmin olan adam görelim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 multisini bir kenara koyun (ki daha gelistirelecektir), bu kadar saat mukemmel bir gameplay veren single oyun kolay kolay bulunmuyor.. tek playthrough yapsan bile verdigin paranin hakkini aliyorsun bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ng+ dsfs bi çırpıda gargoyle u falanda kestim.depthste bıraktım biraz pvp yapim dedim ama çok sıkıldım anor londoya kadar giderim sonra oynamam daha oyunu ya.bildiğim şeyleri tekrar yapasım gelmiyor ztn pvp ise sarmıyor nedense beni.şu oyunda 10v10 falan toplu covenant pvpleri falan olmalı ya 1v1 yapıyorum.iki tarafta beklio öyle.shieldları dövüyoruz.bıraksan sabaha kadar gider. bu arada cindere giderken havels shield tarzı şeyler alın.eagle shield falan işe yaramıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dün ilk defa summon edildim. gargoylelari kesmeye yardim ettim 2 kez. baktim benim ilerlememe yardim etmiyor. ben summon yapmak icin adam arandim. 1 saat falan kilisede takildim, tek basima denedim öldüm falan. en son durup dururken unhallow yapayim dedim. megerse öyle summon ediliyormus heh. direk kestik gargoyllari. sonra canlari caldim kilisede. bir bok olmadi. ama shrine daki herif onlari calinca bir sey olacak demisti. BS'nin ordaki mobu sirf okla kesip orman gibi mekanin icine girdim. son kapi kilitliydi, yaninda bir boss girisi vardi geri döndüm. simdi shrine a dönüp sorayim o lavuga diyorum napicam diye. ordaki boss a girmedim bile yani. cok soul vardi üstümde bosa gitmesin dedim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 npc lere sormana gerek yok bize sorabilirsin =P hatta cevabı var geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 depths blighttown ikinci çan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 shrine'a geri döndüm. npc bi yön göstermedi. mezarliktan ilerleyim dedim, 3-4 kere ölerek zweihander i aldim. asagi dogru devam ettim. catacombs a girdim, ordan da geri döndüm burasi degildir diye. new londo ya gittim, iskeleyi gecince ghost lar iflahimi kesti yine geri döndüm. shrine bonfire'da biraktim ciktim. bakalim ne kadar sürcek yolu bulmam eheh. en olmadi su butterfly boss a giderim. birine phantom olarak yardim ettim bir kez simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Red said: bu arada cindere giderken havels shield tarzı şeyler alın.eagle shield falan işe yaramıyor sdfs havel's shield hayvan gibi str istiyor yalniz. onun yerine dragon crest shield'di sanirim %90 fire resist mi ne veriyor, daha mantikli. bir de cinder de block yerine parry/riposte kasilmali, yoksa cok cok uzun suruyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 full melee oynuyorum ama 30-40 saat playtime da 1 kere parrylemedim, erkek adam bloklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bende sadece anor londodaki o 2. bonfiredaki naytara parryledim. baya bi timing lzm yoksa pörtlüyorsun dragos crest işe yaramadı valla bende dfs.black iron shield la gittim cinere.kalkanı mı geçemedi ztn +5 lightning zıvaylandır ile durduramıyor kimse.cinderide harcadım 2dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 blok kolay olan ya parry tam erkek işi. o l2yi kaçırırsan suratına yiyorsun çünkü full damageı assaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Tut beni Kaede. http://i.imgur.com/SKCUH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 3. oyun ne zaman cıkıcak onu söyleyin dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar