Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

onun harici bazı mesajlara çok gülüyorum ama ya.çaresizlik içeren mesajlar oluyor o anı hissedebiliyorsun

ya da bazı duvarların önüne illusory? mesajı koyanlar oluyor ki onlara çok gülüyorum.hakkaten bende psikopat gibi cogu duvara vuruyorum.hani adamlar öyle bi yapmışlar ki bazı duvarları.o duvar anca illusory olur yani.aha diosun kesin öyle.ama öyle cıkmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ng+ dsfs

bi çırpıda gargoyle u falanda kestim.depthste bıraktım

biraz pvp yapim dedim ama çok sıkıldım

anor londoya kadar giderim sonra oynamam daha oyunu ya.bildiğim şeyleri tekrar yapasım gelmiyor ztn

pvp ise sarmıyor nedense beni.şu oyunda 10v10 falan toplu covenant pvpleri falan olmalı ya

1v1 yapıyorum.iki tarafta beklio öyle.shieldları dövüyoruz.bıraksan sabaha kadar gider.

bu arada cindere giderken havels shield tarzı şeyler alın.eagle shield falan işe yaramıyor sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

dün ilk defa summon edildim. gargoylelari kesmeye yardim ettim 2 kez. baktim benim ilerlememe yardim etmiyor. ben summon yapmak icin adam arandim. 1 saat falan kilisede takildim, tek basima denedim öldüm falan. en son durup dururken unhallow yapayim dedim. megerse öyle summon ediliyormus heh. direk kestik gargoyllari.

sonra canlari caldim kilisede. bir bok olmadi. ama shrine daki herif onlari calinca bir sey olacak demisti. BS'nin ordaki mobu sirf okla kesip orman gibi mekanin icine girdim. son kapi kilitliydi, yaninda bir boss girisi vardi geri döndüm. simdi shrine a dönüp sorayim o lavuga diyorum napicam diye.

ordaki boss a girmedim bile yani. cok soul vardi üstümde bosa gitmesin dedim heh.
Sosyal ağlarda paylaş

shrine'a geri döndüm. npc bi yön göstermedi. mezarliktan ilerleyim dedim, 3-4 kere ölerek zweihander i aldim. asagi dogru devam ettim. catacombs a girdim, ordan da geri döndüm burasi degildir diye. new londo ya gittim, iskeleyi gecince ghost lar iflahimi kesti yine geri döndüm. shrine bonfire'da biraktim ciktim.

bakalim ne kadar sürcek yolu bulmam eheh. en olmadi su butterfly boss a giderim. birine phantom olarak yardim ettim bir kez simdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bu arada cindere giderken havels shield tarzı şeyler alın.eagle shield falan işe yaramıyor sdfs

havel's shield hayvan gibi str istiyor yalniz. onun yerine dragon crest shield'di sanirim %90 fire resist mi ne veriyor, daha mantikli. bir de cinder de block yerine parry/riposte kasilmali, yoksa cok cok uzun suruyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sadece anor londodaki o 2. bonfiredaki naytara parryledim.

baya bi timing lzm yoksa pörtlüyorsun

dragos crest işe yaramadı valla bende dfs.black iron shield la gittim cinere.kalkanı mı geçemedi

ztn +5 lightning zıvaylandır ile durduramıyor kimse.cinderide harcadım 2dakkada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...