Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Osie16 said:

Oyunu full melee bitirdim diyeninizde tatava

Ful melee bitirdim, kullandığım tek büyü heal o da ooc.

ooc falan farketmez bozmuşsun bi kere hehe

ben kısmetse sıfır büyüyle bitirecem, zaten talismanı pyromancy flame'i falan yedirdim kingseeker'a sdf
Mesaj tarihi:
harpyler one hit ko çekiyor ya problem o
bir kere nerde çıkıp nerde çıkmıyacaklarını öğrenince çok kolay evet. hatta harpyler de kolay surprise buttsecks yapmazlarsa 2 tanesini rahatça alıyorum

o invade olayını da şimdi farkettim. böyle eğer eşşek gibi alan varsa ve hakkını vericek kadar mob yoksa anlayın ki human forma geçip invade olmayı beklemeniz lazım
Mesaj tarihi:
ornştayna girdim bugun bi kere.fazla yuklendiler ilk ornştaynı yarıladım fakat 2 estusla girmiştim yetemedi

knight gaurece summonlanayım dedim ama zor lan erken mi girmek için.estus yok cunku anasını satim.olsa kolayda.mage i alıyorum hemen ama diğer ikisi rahat bırakmıyo

ayrıca anorda mis gibi silah shield armor vs aldım ama str yetmiyor alayına ya.endurance 40 oldu artık str abancam biraz
Mesaj tarihi:
knight lautrec o, önce mage i alacaksın evet, sonra kaçak dövüş spear lı olanı alana kadar, zaten charge atıyor, kaçıp vur-kaç. lautrec basit, kalkana güvenme armor piercing var, vur-kaç yine.
Mesaj tarihi:
senste değilde anor londodaki kanatlılardan düştü lightningli spear

da ben spear sevmiyorum ya.

claymore tarzı kılınçlar severim.silver knight sword falan düştü ama str işte :)
Mesaj tarihi:
zweihender alıp lightningle istersen
scaling zayıf hala elemental weaponlar daha mantıklı ilk oyun gibi için

ng+a ancak boss silahları falan iş yapmaya başlıyor
Mesaj tarihi:
ornstein ve smough için oyunun zirvesi deniyor. gerisi sönük kalıyormuş doğrumudur ?

bir yandan dönüp hala yapmadığım ormanı catacombsu falan yapıyım diyorum, öte yandan o kadar yolu git gel yapmaya üşenip lordvessel alıyım eski zoneları op op geçerim zevkini alamasamda olur diyorum

napsam acep
Mesaj tarihi:
yok sadece zorluk anlamında değil dizayn olarak falan da öyle diyorlar neyse oynayıp kendim görürüm

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/11/12/afterwords-dark-souls.aspx

o pendantın cidden kullanımı varmış ve hala kimse bulamamış. ahah adam ng++ da bile bulamıyacağınız gizemler var derken şaka yapmıyormuş
Mesaj tarihi:
said:
Namco has previously stated that there are no plans for Dark Souls DLC, and you similarly did not do downloadable additions for Demon’s Souls. Is there a reason that you don’t think DLC works well for the Souls games or could you see that being a possibility in the future?

My point of view for DLC is as follows: Items such as strong weapons, spells, and armor are rewards for players for being able to overcome a difficulty. So I am not going to provide those items as DLC. Also, I wanted to create a complete package of the game without adding any DLC. That is the reason why I am not planning any DLC for Dark Souls.

adamsin miyazaki reis..

<3
Mesaj tarihi:
dark soul'cular okuyun direkt su roportaji.. her cevabi cok iyi adamin..

hani oyundan bildigimiz seyler zaten ama bir oyun yapimcisinin agzindan sunlari duymak priceless haha..
  • Yeni Oluştur...