Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

harpyler one hit ko çekiyor ya problem o
bir kere nerde çıkıp nerde çıkmıyacaklarını öğrenince çok kolay evet. hatta harpyler de kolay surprise buttsecks yapmazlarsa 2 tanesini rahatça alıyorum

o invade olayını da şimdi farkettim. böyle eğer eşşek gibi alan varsa ve hakkını vericek kadar mob yoksa anlayın ki human forma geçip invade olmayı beklemeniz lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ornştayna girdim bugun bi kere.fazla yuklendiler ilk ornştaynı yarıladım fakat 2 estusla girmiştim yetemedi

knight gaurece summonlanayım dedim ama zor lan erken mi girmek için.estus yok cunku anasını satim.olsa kolayda.mage i alıyorum hemen ama diğer ikisi rahat bırakmıyo

ayrıca anorda mis gibi silah shield armor vs aldım ama str yetmiyor alayına ya.endurance 40 oldu artık str abancam biraz
Sosyal ağlarda paylaş

ornstein ve smough için oyunun zirvesi deniyor. gerisi sönük kalıyormuş doğrumudur ?

bir yandan dönüp hala yapmadığım ormanı catacombsu falan yapıyım diyorum, öte yandan o kadar yolu git gel yapmaya üşenip lordvessel alıyım eski zoneları op op geçerim zevkini alamasamda olur diyorum

napsam acep
Sosyal ağlarda paylaş

yok sadece zorluk anlamında değil dizayn olarak falan da öyle diyorlar neyse oynayıp kendim görürüm

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/11/12/afterwords-dark-souls.aspx

o pendantın cidden kullanımı varmış ve hala kimse bulamamış. ahah adam ng++ da bile bulamıyacağınız gizemler var derken şaka yapmıyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Namco has previously stated that there are no plans for Dark Souls DLC, and you similarly did not do downloadable additions for Demon’s Souls. Is there a reason that you don’t think DLC works well for the Souls games or could you see that being a possibility in the future?

My point of view for DLC is as follows: Items such as strong weapons, spells, and armor are rewards for players for being able to overcome a difficulty. So I am not going to provide those items as DLC. Also, I wanted to create a complete package of the game without adding any DLC. That is the reason why I am not planning any DLC for Dark Souls.

adamsin miyazaki reis..

<3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...