_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dreagloth said: Osie16 said: Oyunu full melee bitirdim diyeninizde tatava Ful melee bitirdim, kullandığım tek büyü heal o da ooc. ooc falan farketmez bozmuşsun bi kere hehe ben kısmetse sıfır büyüyle bitirecem, zaten talismanı pyromancy flame'i falan yedirdim kingseeker'a sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 rite aldıktan sonra baya rahatlıyor aslında, +5 20 estus ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 o senin rahatlaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sen bana oc demissin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 painted worlde girdim girmez olaydım abow ne biçim yer burası hiçbir dünyada bu kadar ölmedim lan 30k soul birikti miniboss bile kesmedim fak det şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 baya basit lan orası? laylay lom bitirdim hatta invade bile yedim harpyler baya intihar eğilimli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 harpyler one hit ko çekiyor ya problem o bir kere nerde çıkıp nerde çıkmıyacaklarını öğrenince çok kolay evet. hatta harpyler de kolay surprise buttsecks yapmazlarsa 2 tanesini rahatça alıyorum o invade olayını da şimdi farkettim. böyle eğer eşşek gibi alan varsa ve hakkını vericek kadar mob yoksa anlayın ki human forma geçip invade olmayı beklemeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ornştayna girdim bugun bi kere.fazla yuklendiler ilk ornştaynı yarıladım fakat 2 estusla girmiştim yetemedi knight gaurece summonlanayım dedim ama zor lan erken mi girmek için.estus yok cunku anasını satim.olsa kolayda.mage i alıyorum hemen ama diğer ikisi rahat bırakmıyo ayrıca anorda mis gibi silah shield armor vs aldım ama str yetmiyor alayına ya.endurance 40 oldu artık str abancam biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 knight lautrec o, önce mage i alacaksın evet, sonra kaçak dövüş spear lı olanı alana kadar, zaten charge atıyor, kaçıp vur-kaç. lautrec basit, kalkana güvenme armor piercing var, vur-kaç yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 onu hallederizde.ornştaynlardan birini kesip ölünce tekrar spawn oluyor mu ölen boss:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 biri ölünce diğeri bufflanıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 drake sword az geliyor ya dragontooth düşürdük ama str yetmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lightning spear almadınmı sens fortressdan onu upla kullan ya kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 senste değilde anor londodaki kanatlılardan düştü lightningli spear da ben spear sevmiyorum ya. claymore tarzı kılınçlar severim.silver knight sword falan düştü ama str işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 zweihender alıp lightningle istersen scaling zayıf hala elemental weaponlar daha mantıklı ilk oyun gibi için ng+a ancak boss silahları falan iş yapmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 claymore u artı 10 yapıp furysword yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 salla fury yi ya yada sallama fire için dursun kenarda o sen lighting yap esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bu bonfirelar arası seyahat olayı yok mu arkadaş ya.ne bilim bi depthse girip humanity farmlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lords vessel mı ne bi zıkkım alıyormuşsun onunla geliyormuş firekeeperlı bonefirelar arasında teleport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ornstein ve smough dan sonra gelecek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ornstein ve smough için oyunun zirvesi deniyor. gerisi sönük kalıyormuş doğrumudur ? bir yandan dönüp hala yapmadığım ormanı catacombsu falan yapıyım diyorum, öte yandan o kadar yolu git gel yapmaya üşenip lordvessel alıyım eski zoneları op op geçerim zevkini alamasamda olur diyorum napsam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 four kings,hiç aşağı kalacak durumu yok... ng+'da hele four kings ciddi üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok sadece zorluk anlamında değil dizayn olarak falan da öyle diyorlar neyse oynayıp kendim görürüm http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/11/12/afterwords-dark-souls.aspx o pendantın cidden kullanımı varmış ve hala kimse bulamamış. ahah adam ng++ da bile bulamıyacağınız gizemler var derken şaka yapmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 said: Namco has previously stated that there are no plans for Dark Souls DLC, and you similarly did not do downloadable additions for Demon’s Souls. Is there a reason that you don’t think DLC works well for the Souls games or could you see that being a possibility in the future? My point of view for DLC is as follows: Items such as strong weapons, spells, and armor are rewards for players for being able to overcome a difficulty. So I am not going to provide those items as DLC. Also, I wanted to create a complete package of the game without adding any DLC. That is the reason why I am not planning any DLC for Dark Souls. adamsin miyazaki reis.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dark soul'cular okuyun direkt su roportaji.. her cevabi cok iyi adamin.. hani oyundan bildigimiz seyler zaten ama bir oyun yapimcisinin agzindan sunlari duymak priceless haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar