Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ohş bitti blighttown işkencesi. quelag fightıda çok iyiydi. waifunun covenantına da katıldım, heryeri sildim süpürdüm, lvl38 oldum ama artık adam gibi bir mirdan hammer yapma vakti geldi çok fazla zone açıldı bide demon ruins valley of drakes-londo ruins burası herhalde o asansörle firelinke bağlanıyor the great hollow geri dönüp sens fortress bakalım yarın karar veririm ne taraftan gidiceğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kanser olmak istemiyosan great hallow'dan uzak dur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ben daha depths'e yeni giriyorum. ilk çanı çaldım sonra amaçsızca dolaştım bilmemne garden basin falan, haberim de yoktu depths'e gideceğimden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ya bu bleed effect bosslara işlemiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 of ya quelaag'da takıldım drake swordun durabilitysi bitti diğer silahla 13 13 vurarak kesmeye çalışıyorum asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bleed yalan dolan abi bosslarda tamir için,repair kit hayat kurtarıyor bu gibi durumlarda.BS'den satın al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 patch gelmiyor mu ya.şu frame sorunu düzelcek diye oynamıyorum.bugun bi açtım blightta igrenc frame ile eh dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 her yerinde düşmüyo ya fps bitir kurtul bence blightı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 becerememis ondan bahane buluyor o fps dusuyor yea diye hgfdgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ya sen's fortress dışında large titanite shard falan farmlanıcak yer var mı, gözümü korkuttu baştaki serpentler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Satın al Crestfallen Merchant'tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Masquerade said: becerememis ondan bahane buluyor o fps dusuyor yea diye hgfdgj. ayıp edion.dark souls bizim işimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 silahlarda neye karar kıldınız des u dragon longsword +5 le bitirdikten sonra artık adam gibi scale olan mızrak vari bişey istiyorum ben. endurance 40lamama da çok az kaldı sonra bütün puanlar wep scale statlarına olucak mirdan hammerla faith build gidiyim diyecektim de baktım sanki boss weaponlar çok daha iyi gibi das da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bende silah konusunda kararsızım suan drake sword kullanıyorum great axe falan var ona mı kassam diyordum bi tane. yoksa yine drake ile oyunu bitircez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 olm gidin bir tane element weapon yapın fire,lightning vs sonra kafa rahat akın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Furysword +5 Lightning Spear +5 Divine Battle Axe +5 Occult Club +5 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 denyo bi drake kestim şimdi astora's straight sword mu ne buldum magical dmg için bunu saklarım belki. faith build için de iyi olabilir 10 str 10 dex 14 faith istiyor, scaling C C C 80-80 vuruyor fena değil esasında dur bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ulan herifi kurtardık yurt v2 çıktı şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben de furysword yapıcam anor londo'ya gidebildiğim zaman, şimdilik drake sword var. ama bi elemental silah olmadan zor ölüyo çoğu yaratık. halbuki str ile güzel scale olan bi silahla bam güm vurmak istiyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 onu patch'den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ya dex scaling silah çok mantıklı gelmiyor bana başka hiçbir işe yaramıyor çünkü dex üstüne bide humanity lazım furysword o yüzden çok cezbetmiyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 zaten sırf şekilli falan diye yapıyorum başka nedeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Greatshield of Artorias yaptım, yanına da çaktım +8 divine cleymore, 30 faith var, anor londo temiz, demon ruin temiz, sıra sende nito :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 soul farmlama için ideal mekan nere demonsta 4. dünyada bi mage vardır.onu okluyorduk yukardan temiz oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar