Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 o tırtoların orada fire keeper soul falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 onları aldım ya.çok acaip kafalar yaşadım orda ilk.bonfire ahead yazısını görünce düz gittim.meğer yanlış gitmişim sdfs o taş atanlar artı öteki acaip şeyler pşime takıldı.o ara dedim bari itemları topliyim.baya bi koşturdum.sonra asansorden düştüm öldüm bonfire ı bulamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oyuna resmen ilk ben ulastim ama en gerideyim :( Demon Souls'a bakayim biraz belki tecrube mecrube katar dedim ama o da nedense kolay sikici geldi ilk boss cok dandikti o sumuk gibi sey mesela. Manly Tears Dark Souls'a geri dondum onda da sizin dediginiz yerleri ne gordum ne duydum , kendimden suphe ediyorum :) Bu asylum'dan ciktiktan sonra fire shrink midir nedir oraya ucuyoruz kusla ; orda sagi solu kurcaladim 4 tane chest bi tane cleric'imsi adam buldum. Asansorle asagiya inilince ulasilan blacksmith'i buldum. Drake alanina bi gittim ama moblar cok zordu bir iki tanesini kesip geri kactim. Sonra undead borg mudur nedir o fire shrink(?) denen yerden saga gidip tepeye tirmanip oraya gittim. Burda undead merchant'i buldum gizlendigi yerde. Demonun oldugu kuleye cikmadan once bir tane black knight vardi onu kitelayip kestim elindeki kilici dusurdu ama benim sorcerer kaldiramiyo bile kilici (trade edemem di mi charlar arasinda). Suan level 7'yim sorcerer'im ve en cok oyunda ilerlemeyi becerdigim yer Taurus mudur nedir o demonu koprude dovup , celik kapli domuzu da gecip tee ilerdeki castle'imsi yerdeki black knight'a varmak. Ama tabi bu minik basarilari 30saat ingame time ve 5 farkli class deneyerek yaptim. Kisacasi cok kotuyum neyi eksik yapiyor olabilirim bileklerimi kescem yakinda ileri gidemiyorum diye >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kuş demişken.ben kuşu öldüreyim dedim yarı hpde kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi demonsu ilk bossta bıraktıysan olmaz ama sdfs bi tower nayt göreydin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu oyunun tadi melee cikar darqainu. sil o sorcerer'i warrior, knight falan ac. biraz daha cevik bisi istiyosan thief ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 N'olur N'olmaz Herkes Dark Souls oynarken demon kasmak zor geldi aralikta okul 1 ay tatile gircek orda cinli gibi kasarim dedim. Ot mot biseyler yiyosun ya canin dolsun diye o bile daha kolay hissi verdi bilemedim. Bir de dark souls'ta bana yardimi dokuncak ne olabilir sorusunun cevabini bulamadim bulsam motivasyonum olcak. Tikandim kaldim zevk degil izdirap yasiyorum haftalardir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Masquerade said: bu oyunun tadi melee cikar darqainu. sil o sorcerer'i warrior, knight falan ac. biraz daha cevik bisi istiyosan thief ac. Moar Abi level 20 knight'im var onla black knightlar tokatlayip duruyo agzimi yuzumu kiriyo. Bu herifleri nasi dovucem anlamadim gitti , shield'la blok yapim desem 2 tane bloklayabiliyorum maksimum sonra agzimi yuzumu kiriyo. Herif her hamlesini yaptiginda bir tane falan vurup kacayim diyorum ama bazen gaza geliyo direk kilici sis gibi kullanip onumden sokup arkamdan cikariyo tek atiyo. Bir yerde birseyi beceremiyorum ama anlamadim. Knight'in elinde battle axe var , knight shield var , knight armor var.Str'si 17 faladi. Sorcererdaki black knight rare kilicini buna versem belki az daha yirtilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi sen black knightlarla niye ugraşıosun ki ? azıcık karakter güçlendikten sonra kesilcek yaratıklar onlar sen yoluna devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 meh Nereye devam edicem onu cozemedim ki. En son iste o dragonun surekli harladigi koprunun altina girip ordan demir domuzumsu dandik bi miniboss'u kestim onun ilersinde gene buyuk sato gibi bir yer var 4-5 guard'in korudugu orda gene black knight var icerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 o içerdekini kesebiliosun onun harici 4 tane daha knight var dogru yolda gidiosun işte onları kestikten sonra.yukardaki büyüücü kesip gargoyle bossuna gidiceksin gargoyleda çok reskill yiceğini tahmin ediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hmm tekrar deneyeyim bari kafayi takmadan saga sola , ben herseyi tokatlayip gecerim saniyodum. O bi tane demon'a giden kulenin en altinda kaptan magara adami gibi bi sey var ona hallenmiyorum ama cunku mucaadele bile edemedim onla :D :O Buarada knight/warrior da olsa karakterim 1-2 attunement slot alsam da arada soul arrow falan atsam daha iyi olma mi cunku bazen anca kitelayarak kesebiliyorum moblari. Heralde plate armor castingimi etkilemiyor ? Ve bir soru daha , level 20 knight'imla mal gibi yanislikla undead merchanti kestim o ilk karsilastigimiz var ya hani kutu mutu kirip yerin altina inerek buldugumuz. Bunun telafisi var mi yoksa bu karakteri komple unutup mu devam edeyim hayatima ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 her zaman mümkün olduğunca açık alana çekmeye çalış mobları ve teker teker. Çoğu humanoid moba backstab atabiliyorsun. Yanında daima ok bulundur. ok yoksa eğer çekerken yavaş yavaş yürüyerek çek. Koşturursan daha fazla agro çekersin. eğer ortamı iyi biliyorsan, nerde hangi mob var biliyorsan target lock olmadan çok kolay backstab atılıyor sprint yapıp. Kick, Jump strike falan bunlara alışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ornstein & smough tecavüz ettiler warrioruma bgn sinir katsayımı doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 frame problemine peç gelene kadar oynamam keyif alamıyorum lagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Öldürmem gereken iki lord kaldı ama çarşamba gününe kadar oynayamayacağım; şimdiden müptela gibi yan etkilerini hissetmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 mani said: her zaman mümkün olduğunca açık alana çekmeye çalış mobları ve teker teker. Çoğu humanoid moba backstab atabiliyorsun. Yanında daima ok bulundur. ok yoksa eğer çekerken yavaş yavaş yürüyerek çek. Koşturursan daha fazla agro çekersin. eğer ortamı iyi biliyorsan, nerde hangi mob var biliyorsan target lock olmadan çok kolay backstab atılıyor sprint yapıp. Kick, Jump strike falan bunlara alışman lazım. Target lock darliyo ya cogu zaman buyuk bosslarda ozellikle hamlelerimi kisitliyo ama boyutlari bana uygun olanlarda backstab yapmama yardimci oluyo baya. Yalniz black knightlar humanoid degil mi onlara bi kere bile backstab cakamadim. Bir de su soruma cevap istiyorum sevabina.. Soru undead merchanti kestim o ilk karsilastigimiz var ya hani kutu mutu kirip yerin altina inerek buldugumuz. Bunun telafisi var mi yoksa bu karakteri komple unutup mu devam edeyim hayatima ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Darqainu said: mani said: her zaman mümkün olduğunca açık alana çekmeye çalış mobları ve teker teker. Çoğu humanoid moba backstab atabiliyorsun. Yanında daima ok bulundur. ok yoksa eğer çekerken yavaş yavaş yürüyerek çek. Koşturursan daha fazla agro çekersin. eğer ortamı iyi biliyorsan, nerde hangi mob var biliyorsan target lock olmadan çok kolay backstab atılıyor sprint yapıp. Kick, Jump strike falan bunlara alışman lazım. Target lock darliyo ya cogu zaman buyuk bosslarda ozellikle hamlelerimi kisitliyo ama boyutlari bana uygun olanlarda backstab yapmama yardimci oluyo baya. Yalniz black knightlar humanoid degil mi onlara bi kere bile backstab cakamadim. Bir de su soruma cevap istiyorum sevabina.. Soru undead merchanti kestim o ilk karsilastigimiz var ya hani kutu mutu kirip yerin altina inerek buldugumuz. Bunun telafisi var mi yoksa bu karakteri komple unutup mu devam edeyim hayatima ? Ben yeni char actim onu kestigim icin:) pyro cok iyi pyroyla gideceksen gel klube:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Zaten en buyuk basarilarimi pyro'yla kaydettim suana kadar. Full mail set giydirdim level 6 haliyle 20 knight'tan cok is becerdi benim icin. Ben yetemiyorum sanirim komple melee oynamaya cunku konsol noobuyum ayni zamanda reaksiyonlarim sinirli gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi magic ile çok zevksiz oluyor bence oyun ben giant rati okla öldürdüm mesela hiç keyif almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ya o konuda haklisin da Giant Rat spesifik bence cok. Oyunu asiri kolaylastirmiyo bence , ben spellerimi hep idareli zor moblara saklamaya calisiyorum pewpew sikarak gitmiyorum yani zaten oyun musaade etmiyo. O giant rat zaten melee olarak da kolay oluyo alevlere kitelamanin bi olayi yok bence o oyunun bok yemesi daha cok :) Ben attunement slot int falan kasarken mesela str,endurance gibi seylerden kaybediyorum.Ve limitli spell sayimi zor moblara saklamaya calisirken normal moblari melee almam gerekiyor , zorlaniyorum size gore. Dengeliyor bence oyun bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bosslarda çok fena büyü olayı,yok ediyor.adamlar bir şu dengeyi ayarlıyamadılar,ilk oyunda da çok güclüydü büyüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Red said: abi magic ile çok zevksiz oluyor bence oyun ben giant rati okla öldürdüm mesela hiç keyif almadım. magic bence keyifli ama bazı bosslarda bug var rat i bende okla kestim o tad vermedi banada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 e kesmeyin o zaman, gidin delikanlı gibi dövüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Gangren said: ornstein & smough tecavüz ettiler warrioruma bgn sinir katsayımı doldurdum melee'ler icin oyunun acik ara en zor iki boss'undan biri. pure melee isen hakikaten allah kolaylik versin. bir digeri de optional olan painted world of ariamis'teki crossbreed abla. allahtan pyromancy var 4 tane chaos atinca gg oluyo cogu boss sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar