Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende demonsu dragon sword ile bitirmiştim bu kırmızı dragon abiyi bi daha gorucek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 eğer uçup gitmişse, onun altındaki bonefirea koşmuşsun sanırım. Tekrar geliyor mu bilmiyorum çünkü ben köprüde kesmiştim, orda kesilmesi lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Red, Şimdi öncelikle Stray Demon'ı kesiyorsun. Sonrasında yolun Bell Gargoyle ikizlerine düşecek. O yol üzerinde bulacağın anahtar ile Gargoyle ikizlerini de kestikten sonra kırmızı ejderhanın olduğu köprünün diğer ucunda açılmayan kapıyı açıp capra demon boss'una ulaşacaksın. Onu kesip düşen anahtar ile de dephts bölümüne gideceksin. Oradan sonrası ise blighttown. Onunda sonrasında oyunun yavaş yavaş şekillenmeye başlayacak. Tabi bunları kesmek için önce bol bol kesileceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 claymore çok sevdim onu mu kassam acaba yada falction da olabilir.emin olamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben suan gargoyledayım ztn.dün 1-2 defa giridm öldüm.bugun kesicem onları.stray demon nerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 stray değil o, stray asyluma tekrar dönünce ilk bossun taşaklanmış hali kan ağlatmıştı şerefsiz, bayağa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 eet stray ordaymış.oraya dönüş nerden aldueren başka boss mu diyor acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dönme boşver ahah kanser eder o boss gargoyleları kes, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Onun dediği taurus mu ne, stray aslyum da. Ben de şu anda claymore kullanıyorum, +3 divine, iyi baya faith ile scale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bu arada, kırmızı dönüyor, ilk bölgelerdeki bonefire larda rest le, sonra normal yoldan geri dön, köprünün altına girip kuyruğu okla al silahı, sen`s fortress a gelene kadar götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi knight acayim dedim begenmedim. ben yine thief baslicam sanirim hoplamali ziplamali katanali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 oyunda kaç tane dragon scale var ? bende 3 tane bulmuştum senf den önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 5 tane gerekiyor silahlar için minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 @Red Pardon, ben karıştırdım. Taurus demon diyecektim. Ki zaten onu kesmişsin. Stray demon'a oyunun ilerleyen zamanlarında uğrarsın. Dragon scale oyunda bolca var. Hatta dragon scale kazanmana yardımcı olacak covenant bile var oyunda ash lake civarında. Sana verdiği taş ile dragon scale'i olan oyuncuların dünyasına girip onları öldürürsen humanity yanısıra dragon scale kazanıyorsun. zırhın dragona benziyor falan, değişik avantajları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ay ne güzelmiş o ben kedi hanıma girmiştim. Ha bi de unutmadan kedi hanımla konuştuktan sonra, hemen merdivenlerin altında chest var. Resmen tank ötesi armor var, tavsiye ederim damage almıyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gargoyle ları kestim depths e gidicemde depths nerdeydi lan sdfs claymore +3 yaptım knight shieldda +1 ypatımda armor set istiyorum yeni sdfs bu arada firelinkten merdivende inince sarı armorlu bi abi var kesiyor muyuz ? gargoylelarda 2-3 tane firebomb kullanırsanız çok iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kesersen armorunu alamıyorsun. yanlız o abi ordaki hatunu kesiyor bonfire yalan oluyor. hatunun soul'unu alıyorsun öldüğü yerden ama kullanma onu. daha sonra revive ediyorsun hatunu. wiki den bak hikayesi var armoru nasıl alacağının. depths e gitmek için dragonun olduğu köprüden geri gitmen lazım. Taurus Demon'ın o tarafa dogru. orda acmadığın bi kapı var köprünün başında. ordan aşağı ineceksin. ordan devam edeceksin Capra Demon'ı öldürmen lazım depth anahtarı için. Kısa yol açılıyor ayrıca Capra Demon'dan önce. O kısayolu illa aç çünkü baya bi öleceksin Capra Demonda. Daracık bi alan hayvan gibi rangei var melee attacklarının. 2 tane köpek var ayrıca yanında. Capra Demon'ı öldürmenin kolay yolu girdiğin gibi shield i kaldır. ya roll yapıp arkasına geçip hemen soldan merdivenlerden yukarı çıkacaksın ve kenarda duracaksın. Boss çıkamıyor oraya kolay kolay ama alttan zıplayıp vurabiliyor arada bi. Oraya çıkıp köpekleri öldürdükten sonra bossu öldürmen gerekiyor. Claymore kullanma cok büyük silah zorlanırsın. drake sword kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o abinin ismi ne wikiden bakayım.o armoru istiyorum.tamam baktım ilerde keserim onu demons da yuri piçi vardı.acıdım kesmedim bütün vendorlar ıkesmişti. kırmızı dragondan kılıcı alayım bi bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o sana tek atar söyliyim hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 belki lvl 20 yiz.ama yüreğimizle dövüşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ya str bazli iyi kilic ne var? astora's long sword kullaniyorum ama yetersiz gelmeye basladi gibi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 oyunda itemları koyabilceğimiz bi chest vendor falan yok mu saklama için ? demonsta var mıydı unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 demons'ta vardi ama demons'ta item burden diye bir sey vardi.. bunda yok.. sen bankasin bir bakima sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 var galiba. loading screen de item gördüm bi tane. bottomless box mı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Evet bottomless box Gaping dragon oncesindeki merchant satiyor Mutlaka alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar