Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Red,

Şimdi öncelikle Stray Demon'ı kesiyorsun. Sonrasında yolun Bell Gargoyle ikizlerine düşecek. O yol üzerinde bulacağın anahtar ile Gargoyle ikizlerini de kestikten sonra kırmızı ejderhanın olduğu köprünün diğer ucunda açılmayan kapıyı açıp capra demon boss'una ulaşacaksın. Onu kesip düşen anahtar ile de dephts bölümüne gideceksin. Oradan sonrası ise blighttown. Onunda sonrasında oyunun yavaş yavaş şekillenmeye başlayacak.

Tabi bunları kesmek için önce bol bol kesileceksin :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Red

Pardon, ben karıştırdım. Taurus demon diyecektim. Ki zaten onu kesmişsin. Stray demon'a oyunun ilerleyen zamanlarında uğrarsın.

Dragon scale oyunda bolca var. Hatta dragon scale kazanmana yardımcı olacak covenant bile var oyunda ash lake civarında. Sana verdiği taş ile dragon scale'i olan oyuncuların dünyasına girip onları öldürürsen humanity yanısıra dragon scale kazanıyorsun. zırhın dragona benziyor falan, değişik avantajları var.
Sosyal ağlarda paylaş

gargoyle ları kestim depths e gidicemde depths nerdeydi lan sdfs

claymore +3 yaptım knight shieldda +1 ypatımda armor set istiyorum yeni sdfs

bu arada firelinkten merdivende inince sarı armorlu bi abi var kesiyor muyuz ?

gargoylelarda 2-3 tane firebomb kullanırsanız çok iyi oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

kesersen armorunu alamıyorsun. yanlız o abi ordaki hatunu kesiyor bonfire yalan oluyor. hatunun soul'unu alıyorsun öldüğü yerden ama kullanma onu. daha sonra revive ediyorsun hatunu. wiki den bak hikayesi var armoru nasıl alacağının.

depths e gitmek için dragonun olduğu köprüden geri gitmen lazım. Taurus Demon'ın o tarafa dogru. orda acmadığın bi kapı var köprünün başında. ordan aşağı ineceksin. ordan devam edeceksin Capra Demon'ı öldürmen lazım depth anahtarı için. Kısa yol açılıyor ayrıca Capra Demon'dan önce. O kısayolu illa aç çünkü baya bi öleceksin Capra Demonda. Daracık bi alan hayvan gibi rangei var melee attacklarının. 2 tane köpek var ayrıca yanında.

Capra Demon'ı öldürmenin kolay yolu girdiğin gibi shield i kaldır. ya roll yapıp arkasına geçip hemen soldan merdivenlerden yukarı çıkacaksın ve kenarda duracaksın. Boss çıkamıyor oraya kolay kolay ama alttan zıplayıp vurabiliyor arada bi. Oraya çıkıp köpekleri öldürdükten sonra bossu öldürmen gerekiyor. Claymore kullanma cok büyük silah zorlanırsın. drake sword kullan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...