Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

lobby olayı çok kötü ama arkadaşın ile co-op yapmanın bir taktiği var.her 20-30 saniye'de bir white stone kullanınca farklı farklı lobby'lere atıyor.kısaca biraz uğraş ile,arkadaşınızı summon edebilirsiniz.ama çoğu boss çok basit oluyor 2-3 kişi ile girince,aceleniz yoksa tavsiye etmem bir iki boss harici co-op yapmanızı.

oyunu bir defa kendi başınıza bitirin.ng+'da kasın co-op için,four kings ve hyper ornstein çok sıkıntı ng+'da sdsfgdgd
Sosyal ağlarda paylaş

bonfire warp hiç yok dicektsiniz sanmıştım.suan oyunun en kötü zamanlarındayım.lvl 14 üm hiç bişiye gücüm yetmiyor

o blacksmith ve bonfire buldum ordaki.claymoreumu +1 yaptım

neyse sonra elektrik atan amca var.onu kesemiyoruz sanırım henuz.biraz denedim ama dmg almadı.ormana daldım direk.darkforesta daldım black nayt geldi yine tokatladı :(

sanırım diğer yöne gitmem gerekiodu

ha bide balkaabagı kılıklı bi lavuk var kapıyı açmadı bi türlü.daldım ama o da dmg yemiyor.sanırım sonra gidicez oraya ?
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah bende o amcayı kesmeye calısıyorum

o yolda bırakılan mesajlar çok iyiydi ondan gaza geldim

liar ahead mesajı koymuslardı.bende direk daldım adama kapıyı açmayınca sdfsdfs

o gargoyle amca tepede duruyor cıkabili omuyuz yanına yada geliomu aşagı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ha bide balkaabagı kılıklı bi lavuk var kapıyı açmadı bi türlü.daldım ama o da dmg yemiyor.sanırım sonra gidicez oraya ?

ahahah Red. Adamı şişko , oturuyor gördün tabi bari bunu döveyim hıncımı alayım dedin di mi itiraf et.
Sosyal ağlarda paylaş

yep yeni bi syafa açtım warrior ile.şimdi rahatım

fakat şöyle bi sıkıntım var.hani mekanların nubluk derecesini bilmiyoruz.mesela öyle bi dolanayım dedim land of drakes var kayalarda kocaman bi ejder uyuyordu kaçtım

sonra su perileri gibi pis varlıklar var tokatladılar beni

hani şimdi ben undead parishte gargoylu kesicem.sonra nereye gidicem bilmiyorum ama sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...