Accolade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 10 potu olan knight ne güzel knight, onu kesen boss ne güzel boss demiş peygamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Red said: anladım peki bu kindle işi tam olarak getirisi goturusu varmı ? Getirisi +5 estus(Bir sonraki ritüeli öğrenmeden 10 tane veriyor sadece sonra 15-20), götürüsü 1 humanity. İlerde doğru item ile bonefire lar arası warp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Oyun cok basarili boss fightlar keyifli hersey cok iyi de online zayif yani su oyuna ultima gibi bi harita yap bas itemlari koy duneounlari pvp nide koy neden yapmamislar anlayamadim sanki oyunun onunu tikamislar gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bence oyunun böyle "yalnızlık" hissi daha güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Online aslınad kötü değil, eksisi arkadaşlarınla oynaman tamamen şans meselesi, yoksa ben şimdiye kadar istediğim zaman summon layacak adam buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 lobby olayı çok kötü ama arkadaşın ile co-op yapmanın bir taktiği var.her 20-30 saniye'de bir white stone kullanınca farklı farklı lobby'lere atıyor.kısaca biraz uğraş ile,arkadaşınızı summon edebilirsiniz.ama çoğu boss çok basit oluyor 2-3 kişi ile girince,aceleniz yoksa tavsiye etmem bir iki boss harici co-op yapmanızı. oyunu bir defa kendi başınıza bitirin.ng+'da kasın co-op için,four kings ve hyper ornstein çok sıkıntı ng+'da sdsfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bonfire warp hiç yok dicektsiniz sanmıştım.suan oyunun en kötü zamanlarındayım.lvl 14 üm hiç bişiye gücüm yetmiyor o blacksmith ve bonfire buldum ordaki.claymoreumu +1 yaptım neyse sonra elektrik atan amca var.onu kesemiyoruz sanırım henuz.biraz denedim ama dmg almadı.ormana daldım direk.darkforesta daldım black nayt geldi yine tokatladı :( sanırım diğer yöne gitmem gerekiodu ha bide balkaabagı kılıklı bi lavuk var kapıyı açmadı bi türlü.daldım ama o da dmg yemiyor.sanırım sonra gidicez oraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Yukarı gideceksin, ilk geldiğinde öldüğün yere. Sonra gargoyle ve ilk bell, sonra diplere inip quelag ve ikinci bell, sonra o kapı açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ahah O amca sana yardım için var, 2 tane bell'i çalmadan o kapı açılmıyor, orayı unut şimdi. BS amcanın oradan çıktıktan sonra, karşıdaki kiliseye gireceksin. Orada kesebileceğin moblar, tepesinde de Gargoyle Bossları var, onları da indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ahahah bende o amcayı kesmeye calısıyorum o yolda bırakılan mesajlar çok iyiydi ondan gaza geldim liar ahead mesajı koymuslardı.bende direk daldım adama kapıyı açmayınca sdfsdfs o gargoyle amca tepede duruyor cıkabili omuyuz yanına yada geliomu aşagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sen çatıya çık gerisini o hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Red said: ha bide balkaabagı kılıklı bi lavuk var kapıyı açmadı bi türlü.daldım ama o da dmg yemiyor.sanırım sonra gidicez oraya ? ahahah Red. Adamı şişko , oturuyor gördün tabi bari bunu döveyim hıncımı alayım dedin di mi itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 valla kucumsedim.istikrarlı savunma ile tokatlarım diye düşündüm.ama adam samuray panda çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 1 saat oynıyabildim taurusu kestim ama şehir dışı işim çıktı le fu cuma gecesi sabahlıycam başında inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben yeni karakter açıcam.gidişatımı beğenmedim cunku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 drake sword hayattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 sen's fortress AFDJHODFJKFHGNLMŞKGPFKNPFKPĞWAOKLŞKLG TUZAKLAR SAHTE SANDIKLAR KAYALAR SALLANAN BALTALAR ÖLMEK İSTİYORUM AHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yep yeni bi syafa açtım warrior ile.şimdi rahatım fakat şöyle bi sıkıntım var.hani mekanların nubluk derecesini bilmiyoruz.mesela öyle bi dolanayım dedim land of drakes var kayalarda kocaman bi ejder uyuyordu kaçtım sonra su perileri gibi pis varlıklar var tokatladılar beni hani şimdi ben undead parishte gargoylu kesicem.sonra nereye gidicem bilmiyorum ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 O dragon uyumuyor ölü, yanında 3 güzel loot var ama. Gargoyle dan sonra depths e gideceksin, sonra blighttown, orda da 2. bell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ölüde attack verince üzüyor. Bol bol ok alıp uzaktan oklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 silah konusunda yolda dikkat etmem gerken loot varsa söyleyin şuan silah upgrade etmiyorum.dragon sword cıkıyor mu yakınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Kırmızı dragonu okladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yok o uçtu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 onun kuyruğuna 15 20 ok atınca, drake sword düşüyor. Oyunu bırakana kadar onu kullanmıştım 200 attack felan vardı, hızlı ve 2h de special attack var bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar