Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ahaha shopto.alışveriş sayısıyla alakalı falan mı acaba nedir ama mesela bende trackingsiz seçeneği yok.bi ara bende de 7-8 pounddu pahalı falan dahada alışverş yapmam demiştim.ondan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 5.5 pound bende takipli posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 acaba collectors edition biraz büyük diye mi kargo masrafı fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dark souls,ce değil ki o le.normal oyun kutusu ebatı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dark souls preorder sayılıyor ya hala preorder yapanlarada normal oyun fiyatına ce veriyorlar ce değil limited edition diye geçiyor ama ce içeriği var işte Dark Souls Day One Edition Pre-order the limited edition for exclusive content at the same price as a standard edition. Contents includes: Dark Souls the videogame Video Game Soundtrack Exclusive Artbook Making-of DVD The ‘Mini’ game guide (via download). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tamam işte o kutu büyük falan değil abi,fazla para almasını gerektirecek kadar. ben 5.5 ödedim buna. bu arada metal case akaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 allah allah valla 8 pound diyor hala tam adres girdim ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 "1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Kaede said: allah allah valla 8 pound diyor hala tam adres girdim ama yok this. total 44,88 pound diyor. bekleyim 10-15 gün tatlı su oyuncuları satar zararına gg'den ya da dh'den yakalarım fdvgbhnjmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 SELAM! Gittim aldım bestbuydan. Tv yi 1 ay sonra gidip iade etcem geri oh. Total 600 dolars Lopeth diye dalcam, ekleyin, mutlu olalım beraber reskill yiyip. http://www.mediafire.com/imgbnc.php/940dd8961a6d6e905a669ad4a82f46667d98a9bbaa2bc186701a215c914fa3665g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 gz,tv'i niye 1 ay sonra geri veriyon orasını anlamadım ama neyse sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yanımda taşımak zor olur böyle, göçebe gibi yaşıyorum zaten =) standart tv de oynamamak için aldım. 1 ay herhangi bişey demeden götürüyorsun alıyorlar aynen. Hotelde tv var ama standart dandik. Dark souls a yakışmaz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.co-optimus.com/article/6965/co-op-rant-dark-souls-server-co-op-debacle.html co-op,arkadaşınızı summon etmek işkence olmuş,demon's souls'da ki sistemi bok etmişler. abv fromsoftware feci yıkıldım ya.p2p sistemi ilk duyduğumda da üzülmüştüm baya ama bu lobby olayını okuyunca şimdi yıkıldım,tükendim eridim... sade co-op için değil hani online tamamen sorunlu şuan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 rahat 200 ü geçti sanırım ölmem you are bleeding felan diyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Feza'ya gelen Limited edition'mış, 150'ye sattıkları. Normal daha gelmemiş, bekliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Accolade said: rahat 200 ü geçti sanırım ölmem you are bleeding felan diyor artık bazı silahlar kanatıyor dot koyuyor abi başka bir anlamı yok onun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 knox said: "1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR" said: benimki de dunden beri boyle.. ne demek bu simdi.. postahaneye gelmedi heralde henuz ? gelse direkt gidip alacam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hala gelmedi dağıtım merkezine torbaya eklediler kaldı torbada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 200 kere ölmem herhalde bu sefer ya hedefim maks 50 defa ölmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 uluslar arası posta işleme merkezi oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Red said: 200 kere ölmem herhalde bu sefer ya hedefim maks 50 defa ölmek tam pollyanna açıklaması. 50 çok az be. rahat 50 i geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Kaede said: Accolade said: rahat 200 ü geçti sanırım ölmem you are bleeding felan diyor artık bazı silahlar kanatıyor dot koyuyor abi başka bir anlamı yok onun asdf bloodlossmuş pardon, iskeletler 1000 kere kesınce max 50 denmiş. Söz veriyorum geçeceksiniz, demons soulstan çok çok çok çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 zoru severim imkansız zaman alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 asdsfsdf büyük konuşmamak lazım. yetersiz ptt getir şu oyunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 zweihander buldum uuuuuuuu yetmedi str fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar