Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Puan nerde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagaskar ve cuba kapadı transportu pfff madagaskarda baslamak lazım orası baya kıl bir yer genelde geriye tek o kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 110578 madagaskar ve y.zellenda haric hersey yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagaskar hariç bütün ülkelerde cesetleri yakmaya başladılar, o değilde bütün limanlar kapandığı için büyük okyanusta bi tane gemi kaldı hangi kıtaya gitse geri dönüyo ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagascar dışında herkes öldü dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hiç bişi anlamadım. virüs seçtim. pulmonary bişi bişi aldım bide kidney faliure aldım. 3 drug bastım. bıraktım kendi kendine bütün dünyayı sardı ölüo millet öle. virüs olduu için mi basit oldu bu kadar. siz nası beceremedinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 virüs daha kolay diğerlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi madagascar kaldı bi ya. oldurmeyen sadece oksurten ama iyilestilmeyen lanet bir hastalık yarattım haha. ama madagascar daha yayılmadan canı sıkıldıgı icin kapadı limanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagaskardan baslayinca cok kolaymis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yayılmaması için kapatıor işte. mantıklısı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagascar başladım şimdi şansıma. onda da avusturalyaya gitmedi şansıma. madagascar hemen kapadı zaten limanları. diğer yerlere nasıl yayıldı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Çok basit semptonları seçip inanılmaz bulaşıcı ama az ölümcül ve zor farkedilir hale getiriceksiniz sonra bi anda airborne waterborne insect vs devreye sokup hasırt diye hafif ama acaip bulaşıcı halini yayıcaksınız. İlk baslama noktası çok önemli yalnız. Bakteri ve parazit baya saglam yayılıyor farkedilmeden ama puan alana kadar çok zaman geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagascar gene tek başına dayanıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 127613 gene nadagaskar ve Y.zellenda kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagaskar dünyanın son umudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ya bu sefer de sadece cuba dayandı. adalara yaymak zor cidden. sıcak dayanıklılıgı basıp atiyorum cubaya yaymaya calissan, japonya pat diye kapıyo. japonyaya gore yaysan cuba kapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Heat ve moist basıcan adalar için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 aaa bunu yazdıktan sonra sel ile kubaya da bulastı sanırım. herşeyi kapatmıştı çünkü. bütün dünyaya yayıldı şuan ve açık 4 hastane var. yakında onlar da kapanır. DUNYA AYAKLARIMA KAPANICAK KURTAR BIZI BUNDAN DIYE. NIHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oh. en sonunda yok ettim herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hehe taktik buldum nette. Butun semptonları kapatıp sadece transport ve resistance veriyorsun sonra heryere dulaşıyor sonrası malum ver semptonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 madagaskar çok puşt ama. kendilerinde hastalık yokken dünyanın öbür ucunda 2 adam hapşursa hemen kapatıyolar limanı, ama kendileri hastayken hiç iplemiyolar valla. dünya kırmızı oldu, madagaskar limanı hala açık eheh. biz battık, bütün dünya da bizle batsın kafasındalar tamamen. bi kübayla endonezyaya bulaşmadı, hemen kapattılar herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 vala ben her türlü taktiği denediydim 2-3 gün önce. resmen semptomu yok virüsün dünyaya yayıyosun visibility sıfır madagascar brezilyaya virüs girer girmez (dikkat semptomu yok) direkt kapatıyo limanı aşsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oyunun özeti de şu giftir haha http://forum.paticik.com/thumbnails/7f8/320/e0f/06e/bc1/f3a/53f/cdd/f94/b0b/59_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hahaha damn you president madagascar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Cystein said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar