mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 e abi 9a kadar mı çalışıosunuz? 9da 9.30da başlasa max 1de biter ztn. sanki 11de falan yatıosunuz normalde.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 9 da eve geliyom, üstüne bastın. :p
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tmm işte 9.30 başlasa herhangi bi sorun olmaz demekki senin için. salı çarşamba falan olsun işte 9.30da.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hafta sonu varken niye 2 ayağı 1 papuca sokma telaşı abi hafta içinde? neyse, çoğunluk ne derse uyarım da fikrim hafta sonu olmasından yana. iyi geceler. :)
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 haftasonu var diosunda haftasonuda bnm gibi adamlar için yok açıkcası. ztn cuma cumartesi eve gidebiliorm haftasonu akşamı olmasın istiorm o yuzden. ayrıca haftaiçi dediğin 5 gun haftasonu 2 gun. hani hangisi daha sıkışık sence?
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 mokoko said: haftasonu var diosunda haftasonuda bnm gibi adamlar için yok açıkcası. ztn cuma cumartesi eve gidebiliorm haftasonu akşamı olmasın istiorm o yuzden. ayrıca haftaiçi dediğin 5 gun haftasonu 2 gun. hani hangisi daha sıkışık sence? haftasonu istemeyenler zevk için, 2 saat dışarı çıkıp içemeyecekleri için istemiyorlar. hafta içi istemeyenler çalıştıkları için, yetişemeyecekleri için veya ertesi sabah işe giderken yorrayering olacakları için istemiyorlar aradaki fark açık bence.
Pha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 19 Salı draftım var onun dışında her gün olur bi de pazar olursa geç saat olsun, zaten halı saha var ancak.
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Beyler draft haftaya Cuma saat 8-9 civarı olacak, artık gelemicek arkadaşlar bana bildirsin yerine diğer kurulacak ligden adam alalım, her sene aynı terane bıktım yemin ederim, 20 kişiye aynı gün uydurulmuyor işte.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yani seçilecek en kötü günde Cuma olurdu. Neyse, geliriz.
thedude Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya şimdi arkadaşlar, ben aranızda yeni sayılırım. bi tek geçen seneki oyunda oynamıştım. emek falan harcanıyo baya ondan saygısızlık ta etmek istemem ama bir şeyler değişmeli. şimdi draft şekli auction olduğundan dolayı, 3- 3.5 saatlik bir süre yiyecek bu. hafta içi ya da hafta sonu olmasını istemeyenlerin de kendince haklı sebepleri var. sonuçta cuma akşamına plan program yapmış bir sürü adam vardır. bana sorarsanız, normal draft yapalım şu auction yerine. 1- 1.5 saat sürer maksimum. herhangi bir gün (hafta içi hafta sonu) gece saat 11 de başlasa 12 12 buçuk gibi biter. bunu ciddi şekilde düşünün, çünkü 20 kişiyi organize etmek hiç kolay değil. herkes belirli bir gün için 3 saat ayıramayabilir, ama 1 - 1.5 saat her türlü ayırılır.
Pha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 3-3.5 saat sürmüyor bu sene 4 tane 20x13 draft yaptım 3 saat süren yok daha max 2:45, zaten kararlaştırıldı auction olacağı, snake draft min 2 saat sürecek zaten, 45 dk için yaygara yapmaya gerek yok, önemli olan 20 kişiden max online sayısına ulaşmak draftta, 17 kişiye uyuyor 3 kişiye uymuyorsa 3 kişi autodraft list yapıcak drafta katılamıycak yapıcak bişey yok, çünkü 20 kişiye uyacak bir tarih yakalamak zor kimse de fedakarlık yapmıyor maşallah, Sabo'nun dediği de doğru iş>haftasonu eğlencesi, bi haftasonu günü dışarı çıkmayıverin, çalışanlar için de hafta içi en geç 9 gibi başlarsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 12 de yataklarında olurlar.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 @sabo abi haftaiçi saat9da başlasa 12de 12.30da bitse kim yarrayeing olucak sabaha yahu? ha ayrıca saat sorunu oluyosa yapın snake draft olsun bitsin. en az 1 saat kazanırız snake draft olduğunda. bu kadar yaygarayada gerek kalmaz. illa cuma gecesi diosanızda son saniye satışlarına hazırlıklı olun diyim.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ben artık her tarihe ayarlarım, ama haftaiçi tercihimdi neyse
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Gelemeyen arkadaşlar çıksınlar bir zahmet ligden. Her sene aynı şeyi çekecek değilim haftaiçi insanlar çalışıyor yorgun oluyor gece 1-2 ye kadar kalamıyor. Bütün sene uğraşacağınız şey için 1 gecenizi ayıramıyorsanız zaten oynamayın.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 cuma da abes olmuş hea =) çok kişi gelmez. cmts 6 falan gibi yaparsak mesela 9'da bitse, insanlar dışarı da çıkar. bence daha mantıklı. 2 ayrı gün seçip bunları oylamak lazım. böle commish "bugün olcak" deyince 10 kişi birden gelemeyebilir. halbuki öbür türlü en azından çoğunluğun geleceği bir tarih seçilmiş olur. yiğitcim yılların commish'inden tavsiyeyi dinle derim :D
Pha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 O da olur, cumartesi akşam üstü-erken saat.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hadi hep beraber ligden çıkalım david stern patlasın
khala Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Lig patlamaz merak etme, oynamak isteyen adam çok. Bir çözüm düşünecem artık, sabocano nun dediği gibi 2 gün sunacam oylamaya, 1 haftaiçi akşam 1 haftasonu herhangi bir saat. Oylamada fazla çıkanı herkes kabul edecek, ya da çıkacak ligden bunun orta yolu yok başka.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 haftasonu yapacaksanız her mantıklı insan gibi pazar yapın.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Pha said: O da olur, cumartesi akşam üstü-erken saat. Cmt sabah olsun ofiste işim olmuyor zaten draft yaparım sjdhf
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 haftaya pazar, hem halisahaniz var, hem gs-fb maci var.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gündüzleriniz çuvala mı girdi o halde? Cuma-Cumartesi çok saçma yahu. ya da neyse, yapın siz hakkaten uyarsa gelirim uymazsa gelmem çok da önemli değil
Öne çıkan mesajlar