Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynen öyle divisionın bi esprisi yok, ama 20 kişiye fulleyelim bu sene, zaten eski kadro + bizim 4 18 ediyo, isterseniz 18 de kalsın ama bence 20 olsun.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

20 olmayalım zaten. 20 olunca Mozgov, Seraphin, Jeremy Lin falan filan draft ediliyor. boku çıkıyor.

division'da da şans faktörü ön plana çıkıyor sanırım. şansa 5 tane güçlü takım aynı division'a düşse, boşu boşuna elenecekler mesela. öbür tarafta 4 tane süper dandik takımla aynı division'a düşen ortalama bi takım direk playoff yapacak falan..

gereksiz.

gerçek nba gibi yani :P
Mesaj tarihi:
Saygın Lakers fan değil mi, atalım bunu zor division a takılsın orda kıvransın falan ben mesela kolay taraftan geliyim. hoş olur yani yiğit falan olsun benim tarafta ne biliyim.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Önce kimler oynuycak onu bi belirlememiz lazım Yiğit, diğer herşey sonra.
khala
BulletRide
dreagloth
aquila
Silphatos
sabonis
mokoko
Pha
Khelben
Holy
rlx
Masq
Dylan

Geçen seneki 14, masq'a bi şans daha verelim bu sene için.
6 spota kimi koyucaz:

beni niye saymıyosun?
Mesaj tarihi:
sabırsızlanmaya başladım ben (:P)

bu arada draft zamanını baya önceden kesin belirleyelim de sonra evde olmuyoruz, iş çıkıyo, falan filan geçen sezon giremedim mesela ilk sıralardan leşleri toplamıştım otomatik.
Mesaj tarihi:
Yiğit ilgilenemiyor heralde, ben ilgilenebilirim isterseniz, ligin başlamasına 3 hafta kaldı, zaman azalıyor daha draft tarihi tartışılıcak.
Mesaj tarihi:
selam ahali,
patide ilk kez oynayacağım için şöyle olsun böyle olsun diye ahkam kesmeyeyim farketmez benim için şekli şemali

auction için mock yaptım yahoo'da alışmak baabında, hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışıcam =)
Mesaj tarihi:
Oylama - 1
a) Auction Draft
b) Geçen seneki Draft

Oylama - 2

Draft tarihi
a) 15-16-17 Ekim
b) 22-23-24 Ekim
c) Diğer : Lütfen tam tarih belirtiniz

Oylama - 3

a)20 Takım
b)18 Takım