dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ters cevap vermiyorum. kalp kırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 grelynx said: bu izmirde iş yok mu lan ? yok olsa angaralarda - istanbullarda işim neydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İş var da, para yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 az sonra işinin de paranın da canı cehenneme diyip bilgisayarı camdan atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 iş yok,para da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 senko said: grelynx said: bu izmirde iş yok mu lan ? yok olsa angaralarda - istanbullarda işim neydi... sonra biz de nitelikli İK nerede diye helak olalım buralarda.. yahu ben de angaradan adam kiralıyorum nasıl iş bu. cıks cıks cıks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Beni de alın işe fazlaysa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Biri bana açacagım topiğin günlük post-farm tayfasının göze çok çarpmamak için kullanacagı topic olacagını söyleseydi zaman-mekan sürekliliğini kırıp, geçmişteki halime bir tokat atardım açmadan önce. Ne boş heriflersiniz, söyliyim yavuz'a da kitlesin şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Biri bana açacagım topiğin günlük post-farm tayfasının göze çok çarpmamak için kullanacagı topic olacagını söyleseydi zaman-mekan sürekliliğini kırıp, geçmişteki halime bir tokat atardım açmadan önce. Ne boş heriflersiniz, söyliyim yavuz'a da kitlesin şunu. hi! dunning-kruger sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dert dinlemekten sıkıldım daha da yaklaşmam kimseye arkadaş edasıyla lanet gelsin, bayıldım ellam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Ne boş heriflersiniz, söyliyim yavuz'a da kitlesin şunu. kitliyorum zaten ama 2000 mesajı geçtiği için AHAHAHAHAHAH http://forum.paticik.com/read.php?20,6497051 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar