dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ters cevap vermiyorum. kalp kırmıyorum.
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 grelynx said: bu izmirde iş yok mu lan ? yok olsa angaralarda - istanbullarda işim neydi...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 az sonra işinin de paranın da canı cehenneme diyip bilgisayarı camdan atabilirim
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 senko said: grelynx said: bu izmirde iş yok mu lan ? yok olsa angaralarda - istanbullarda işim neydi... sonra biz de nitelikli İK nerede diye helak olalım buralarda.. yahu ben de angaradan adam kiralıyorum nasıl iş bu. cıks cıks cıks!
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Biri bana açacagım topiğin günlük post-farm tayfasının göze çok çarpmamak için kullanacagı topic olacagını söyleseydi zaman-mekan sürekliliğini kırıp, geçmişteki halime bir tokat atardım açmadan önce. Ne boş heriflersiniz, söyliyim yavuz'a da kitlesin şunu.
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Biri bana açacagım topiğin günlük post-farm tayfasının göze çok çarpmamak için kullanacagı topic olacagını söyleseydi zaman-mekan sürekliliğini kırıp, geçmişteki halime bir tokat atardım açmadan önce. Ne boş heriflersiniz, söyliyim yavuz'a da kitlesin şunu. hi! dunning-kruger sendromu.
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dert dinlemekten sıkıldım daha da yaklaşmam kimseye arkadaş edasıyla lanet gelsin, bayıldım ellam...
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Ne boş heriflersiniz, söyliyim yavuz'a da kitlesin şunu. kitliyorum zaten ama 2000 mesajı geçtiği için AHAHAHAHAHAH http://forum.paticik.com/read.php?20,6497051
Öne çıkan mesajlar