Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıkkıınım arkadaş...

beraber 3 sene geçirdiğim kızın benden ayrıldığında 3 ay içinde birini bulmasına kızgınım...

ben kurallarımla kendimi boğarken...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İşte böyle yakınlaşınca pek bi kötü hissediyorum. Sanki hani sana güvenebilirdim diyormuşsun gibi geliyor ama sen yoksun işte. Bir daha da yanımda olamayacaksın.. Keşke diyorum işte bi boka yaramıyor ama keşkeler :/
Mesaj tarihi:
Unutmak bana yakışmaz, güzel hatırla sadece yeterli.

İçimden gelenleri yazsam da rahatlamam ama.

Ne diyeyim abi, ne diyeyim.
O koşullar maalesef yok, ya da hiç olmadı, uygun şartları da yoktan var edemiyoruz bazen.
İnsanların birbirine kapalı olması, değişmeye kapalı olması, senin gördüğün gözlerle görmeye kapalı olması, sevmeye kapalı olması... Sorsan, aksini iddia ederler, değil mi ama?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dönüp dönüp bana acıtasyon yapmaya bayılıyorsun. Tam seni unuturken kendini hatırlatıyorsun. Hasta oldugunu öleceğini söylüyorsun. Ömrün hastanelerde geçtiğini vicdan azabından kahroldugunu bana karsı çok mahcup oldugunu söylüyorsun. Tamam diyorum herşeyi unutup en azından arkadaş olarak yanında olayım diyorum arıyorum bulaşalım diyorum, sallamıyorsun erteliyorsun yüzün olmadığını söylüyorsun. Sonra gidip nişanlara süsleniyorsun arkadaşlarınla geziyorsun şimdi baktım burgazlardaymışsın mk senin gibi insanın ben! Gebersen su istesen daha da uzatmam sana. Ölsen mezarına gelmem senin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...