senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ev taşımaktan NEFRET EDİYORUM!! NEF RET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 rahatladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 nerde rahatlıyacam ya daha taşınacak 2 tane ev var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serpent Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 onu bunu bırakta sen yeni albümler ararken arkadaşının tam arkanda grange okumaya dalmış olması ve ilgisizliği çok bayıcı birşey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 şu an tek istediğim bulunduğumuz ayın çabucak bitmesi. bitsin de onun suratını tesadüfen de olsa görme ihtimalim kalksın ortadan n'olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Sıkkıınım arkadaş... beraber 3 sene geçirdiğim kızın benden ayrıldığında 3 ay içinde birini bulmasına kızgınım... ben kurallarımla kendimi boğarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sanırım platonik aşk fetişiyim sdfgjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 i love ssri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 İşte böyle yakınlaşınca pek bi kötü hissediyorum. Sanki hani sana güvenebilirdim diyormuşsun gibi geliyor ama sen yoksun işte. Bir daha da yanımda olamayacaksın.. Keşke diyorum işte bi boka yaramıyor ama keşkeler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bangmeli miiiiiiii bangmemeli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Unutmak bana yakışmaz, güzel hatırla sadece yeterli. İçimden gelenleri yazsam da rahatlamam ama. Ne diyeyim abi, ne diyeyim. O koşullar maalesef yok, ya da hiç olmadı, uygun şartları da yoktan var edemiyoruz bazen. İnsanların birbirine kapalı olması, değişmeye kapalı olması, senin gördüğün gözlerle görmeye kapalı olması, sevmeye kapalı olması... Sorsan, aksini iddia ederler, değil mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ediz: aynı mesajı iki kez yollamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 BUNU 10DK'DIR İZLİYORUM LANET GİRSİN BÖYLE İŞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 AAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Dönüp dönüp bana acıtasyon yapmaya bayılıyorsun. Tam seni unuturken kendini hatırlatıyorsun. Hasta oldugunu öleceğini söylüyorsun. Ömrün hastanelerde geçtiğini vicdan azabından kahroldugunu bana karsı çok mahcup oldugunu söylüyorsun. Tamam diyorum herşeyi unutup en azından arkadaş olarak yanında olayım diyorum arıyorum bulaşalım diyorum, sallamıyorsun erteliyorsun yüzün olmadığını söylüyorsun. Sonra gidip nişanlara süsleniyorsun arkadaşlarınla geziyorsun şimdi baktım burgazlardaymışsın mk senin gibi insanın ben! Gebersen su istesen daha da uzatmam sana. Ölsen mezarına gelmem senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 içimden geçenleri buraya yazarsam burdaki bazıları alınacağı için yazamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bi kerecik opuversem ne olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 1 Koca lanet gün için suyumuzu habersiz kesen idarenin ta sülalesini ya. Geri zekalılar napacaz susuz 1 gün bu sıcakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 of diyorum sana yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 KARSBERK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 faptime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ankaranın a.b.v. ne kaka dağlık bi şehirsin sen. denizsiz şehir olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kız milletine güven olmuyor. erkek milleti de itin kopuğun önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar