NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 senin yüzünden ele güne rezil oldum. perişan oldum yaptıklarından sonra hala tutup seni düşünüyorum bulusup normale dönmek istiyorum, mallık bende bunca senelik ilişki hatrına desemde daha fazla yüz vermemek gerekiyor...ayrıca evet ettiğim beddualardan dolayı bunlar başına geliyor, geri çağırmayada niyetim yok. O bayıldığın senin değişmeni sağlıyan işinden de kovuldun şimdi neyle kime hava atacaksın görürüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 xxxxxxxdumun hastalığı, senin yüzünden hayatım xxxxxxildi. 2 gündür insanlık dışı bi hayat sürüyorum. ev pislikten geçilmiyor. sürekli terliyorum, leş gibi kokuyorum. yarın bi kızla buluşuyodum, iptal ettim senin yüzünden. grip, allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 geçmiş olsun cinali normalde lol /care der geçerdim ama diğer topicte ana bacı sövmüştüm hatırlarsan, burda da geçmiş olsun filan diyerek yıkılan köprüleri onarmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 pazar olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bugün sabah 9 gece 04.34 arası 73 tane sigara icmişim lan biri beni durdursun noluoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bildiğin anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 pazartesi olsun da okullar açılsın ve sokaklar/kafeler çoluk çocuktan temizlensin artık ya! yeter ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Sanırım telefondan dediklerini yüzüme söyleseydin aazına uçan tekme atardım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 aaa yeter ama ya! niye aynı tip insanlar çıkıyor karşıma lan. vallahi bıktım artık yarabbim duy sesimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Baba kadar senin gelmişini geçmişini... + Sevdiğinde, sevmediğinde… Güvendiğinde, güvenmediğinde… Yüzüne gülende, arkandan gülende… Seviyorum diyende, sevmeyende… İnananda, inanmayanda… Hiç ama hiç… Allah korkusu kalmamış… En basit soruların cevapları ile bile HER NEYE İNANIYORSA İNANSIN imanı sarsılıyorsa, zaten inanmıyor demektir. Kimseye, ama kimseye, inandığını ve hayatının her anında diline doladığını İSPAT ETMEK ZORUNDA DEĞİLSİN. Bu tuzağa düşmemeliydin… Hele sen, hiç… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bambi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sütaş reklamındaki buzağıya çok üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Tinerci olasım var bugünlerde. adgdjgjdksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 AAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 wastyrx said: AAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 çocukluğuma geri dönüp in the mouth of madness'ı bir kez daha izlemek istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bazı çok itici kızlar nasıl oluyor da çok güzel çocuklarla çıkabiliyor anlamıyorum. Adalet diye bir şey yok şu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bazı çok itici kro erkekler nasıl oluyor da çok güzel kızlarla çıkıyorlar anlamıyorum. Adalet diye bir şey yok şu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://eglendirmedairesi.files.wordpress.com/2009/10/anti.jpg?w=300&h=103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Çiçeksepetinden çiçekler: "kim demiş çiçekler pahalı diye? 39tl den başlayan çiçekler!" ulan hayvanın oğlu, 40tl çiçek için çok değil mi? epi topu 5 tane kırmızı gül. sevgilim yok gerçi de, mail atmışsın. bsg abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ben noktalama işaretlerinin nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Hayatım boyunca bunun eksikliğini çektim. Yan cümleleri ayırmayı, açıklama yapacağım yere iki nokta koymayı, sıralı cümleleri ayırmayı unutuyorum. Noktalı virgül ise tam bir bilinmez benim için. Hiç uzun, güzel, akıcı, içten bir mektup yazamadım sevdiğim birine. Hep içime attım hislerimi, düşüncelerimi. Korktum acaba bir yerini yanlış yaparım da bana güler mi diye. Çok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Los Angeles'tan çok sıkıldım, ailemi, kedimi,köpeğimi, karşıyakayı ve yemekleri özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 dalga mı geçiyon adam mı seçiyon sdfsd bi önceki sayfadaki son mesaja istinaden yazdım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 AAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kozalak said: dalga mı geçiyon adam mı seçiyon sdfsd bi önceki sayfadaki son mesaja istinaden yazdım bunu Ciddiyim. Noktalama işaretlerini bilmiyor(d)um. tdk'nın sitesinden noktalama işaretlerinin kullanımlarına baktım. öğrendim biraz galiba. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İntihar zihnimin sokaklarında dolaşıyor, şahsım şu sıralar yarı ölü yarı yaşıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar