gecko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bir günah gibiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bana mı öyle geliyor da bugün bana bi kız yazıyo gibiydi sankii,ama ona da arkadaş yazıyo gibiydiii.bi garip geceydi.ama o kızı elime verseler antalya geceyi uykusuz geçirir.minyon ve hafif çekik gözlü kızlara karşı niye sadistçe şeyler düşünüyorum bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 cihant said: bana mı öyle geliyor da bugün bana bi kız yazıyo gibiydi sankii,ama ona da arkadaş yazıyo gibiydiii.bi garip geceydi.ama o kızı elime verseler antalya geceyi uykusuz geçirir.minyon ve hafif çekik gözlü kızlara karşı niye sadistçe şeyler düşünüyorum bilmiyorum Yılın postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 saygı duymak lazım adam 10 yaşında üye olmuş patiye, var mı başka örneği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 gözlerimin içi acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 cihant said: bana mı öyle geliyor da bugün bana bi kız yazıyo gibiydi sankii,ama ona da arkadaş yazıyo gibiydiii.bi garip geceydi.ama o kızı elime verseler antalya geceyi uykusuz geçirir.minyon ve hafif çekik gözlü kızlara karşı niye sadistçe şeyler düşünüyorum bilmiyorum icinden geleni soylemis cocuk, afferim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 off hayır tam bi salak gibi hayırda diyemiyorum insanalra salak gibi atlayıp en üşengeç halimle ben yaparım yaw nolcak bi bakayım diyorum gene patladı bi yerimde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 alkolün de etkisiyle yazmışız işte bişeyler,içimden geçenleri yazıya dökmüşüm.ki topicin konusu da belli yani.gereksiz laf sokma çabaları,10 yaş muhabbeti fln.komik oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 lan fast food yemicem diye soz verdim kendime demin bigking xxl yedim sonra :( bi daha yemicem ama bak. sondu bu. oyleydi yani... 40yilda bir artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: lan fast food yemicem diye soz verdim kendime demin bigking xxl yedim sonra :( bi daha yemicem ama bak. sondu bu. oyleydi yani... 40yilda bir artik... üsttekine nah diyesim geldi genel olarak "annen" diyesim var her yöne edit:üstteki derken tabi sayfa başı olacağını tahmin edemedim edit için uğraştığım için de bir penis gelsin sizlere additional fail için de forumun annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Şerefsiz rıdvan hani yorumculuğu bırakıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 güzeligin on para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bendeki bu ask olmadikca diye tamamlayasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: lan fast food yemicem diye soz verdim kendime demin bigking xxl yedim sonra :( bi daha yemicem ama bak. sondu bu. oyleydi yani... 40yilda bir artik... bence yakın bi zamanda 40 yıl sonraki hakkını kullanıcaksın, ondan biraz sonra da sonraki 40 yılın hakkını kullancaksın, böyle böyle gidecek ve yemeyi bıraktığın an yaklaşık 400 yıl boyunca fast food yiyemiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bu kadar ballı olup da bu kadar başarısız olduğum için kendimden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ne konuda fede? kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 mkabv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 kız konusunda başarısız değilim ki olm. %100 başarı oranım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gz abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 1/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 dişi kedi dışında bi kızla görmedim seni fede hiç kandırma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yengeni görüp nabıcan lan ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 piksellerdenmi oluşuyo yoksa gerçekmi merak ettim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar