guksot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Futboldan ve futbol oynayanlardan nefret etmiyorum; ancak futbolu bir kültür sayanlardan, arkadaş çevresinde futboldan başka konuşacak konu bulamayanlardan ve hele ki benim gibi düşünen ama "ortam olsun abi,abi ortam bunu gerektiriyor" gibi laflar sarfeden ve onlara katılan sümsüklerden acayip nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yamı yamı yamı yamı yaaaaamı. wolololo hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy. evet. içimden gelenler bunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yürümek ne kadar güzelmişşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 şimdi sofrayı kim toplucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sofrayı iki kişi kurduğumuz için biraz karışık :Ppc başına oturup yırtma çabasındayım eeheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 konuşurken istisnasız hep geyik yapan, hep şakalı komikli gülmeli muhabbetleri olan insanlardan tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gene hayvan gibi rating kaybettim üstüste. sinir oluyorum ya. illa biri çıkıp bok edecek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8Z1NI36SAlI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ağzını kırdığımın öküzleri yea yatağımdan hopladım noluyor lan?! diye. İt oğlu itler >.< 2 gram uyku uyucaktım zaten hayret bişi yea. Çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Kira ödemek için 4 saat yol çek eve gel gözlüğünün çerçevesi kırılacak kadar tehlikeli çatlasın garanti belgesi de bugün gidip geldiğim o 4 saatlik yoldaki evde olsun ya imalattan kaynaklı olan hatayı -aynı yerden 4. kez kırılışı- cebinden ödeyip 2 gün gözlük bekle ya da git garanti belgesini al o kadar zaman yol çekip sıcakta gözlüksüz durmak da imkansız, 4.5 miyop. fuuuuuwww ayrıca dün yeğenim keypad e su döktüğü için şu an ekran klavyesiyle yazmak... çük kadar keypad in 120 lira olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Okurken yoruldum,hayattan bezdim sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 SeaGle said: yeğenim keypad e su döktüğü için ne kadar sakinsin ya. aynısı başıma gelicek olsa http://samantical.files.wordpress.com/2011/02/rage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 adanalılar kadar gerizekalı millet görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 midem bulanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Erzurumlular daha fena, feto fabrikasyonu %98.9'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kastamonu cide ye gidip insanları incelemek istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://www.dailymotion.com/video/x9vwpf_arif-akpinar-yarin-aklinda-bayka-bi_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 canım değişik bişiler yapmak istiyor.sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kaliteli müzik dinle iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hahaha paylaştığım müziğe mi laf sokuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 nanananananananananananananananananananana BATMAN nanananananananananananana BATMANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 müzik mi paylaştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 koşarak duvara çarpmak istiyorum ama duvarı kırıp geçeyim. böle http://www.youtube.com/watch?v=qfYmwaf89UE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar