Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Kedim azcık salak ama seviyorum kedimi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 acıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Pyro said: Siz siz olun hocanın kızına yazmayı düşünmeyin bile -.- LOL noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dötümdeki donun bile peşinde olan insanlar var, ben neyim böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 NE KADAR SORUN VARSA, O KADAR KAS GÜCÜ VEREN NATUREL SELEKSIYONA TEŞEKKÜRLER. SORUNLARIN KIÇINA STALLONE TEKMESİ GELİYOR. BE AFRAID. BE VERY AFRAID. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 BAGIRARAK KONUSUYORUM. DEAL WITH IT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bağa mı didin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Niye sana diyim? Sen kimsin tanımıyorum seni ben. Movin' on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rdvnhrny Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum jigolo arayan bayanlaru nerden bulabilrim yardımcı olabalirmsiniz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kime baarin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 allah belanı versin galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 one way ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kızım bu kadar nazdan,sabahlara kadar konusup uykusuz gecelerime ragmen haftasonu biyerlere gidelim dediğimde 'arkadaş kalalım' dersen ağır konuşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oh be harbiden rahatlatıyomuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 AT! AAAAAAAAAT AT! DÖRT LAN DÖRT OH BE DÖRT LAN DÖÖÖÖÖRT DÖRT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 1-2 sene içinde fotoğraf, reklam piyasasında ne kadar şerefsiz varsa hepsini rencide edicem. buraya yazıyorum. 300 lira vermemek için telefonlarıma çıkmayan adam, twitter'ına "bugün şu kulüpteyim, yarın şu ünlüyü çekiyoruz ehehe" falan yazıyo. utanmaz şerefsiz. kredi kartımı ödeyemiyorum diye mesaj yazmak zorunda bıraktın ya beni, çok fena ödeticem sana bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Of moncici sarılasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 çık lan artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 RAY MARİFARİTİKOOOOOOOOOOOOOOO RAY ŞARİMARİTİKOOOOOOO RAY RAY RAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 cok ve bir o kadar bos konusan insanlara, benimde onlari dinleme nezaketi gosteren ince ruhuma lanet olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 SENKO, OYUNA GİRİCEM GİR ÖGRET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ekle oyunda senko bor karakterin adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 inanılmaz karnım aç, uyuyamıyorum tekrar kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 quantum düşünce sana lanet olsun, daha ne kadar isteyeceğim??????????????????????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bilgi işlem. bi boku becerip şu interneti, daha doğrusu ağı düzeltemedin. sana laflar hazırlıyorum her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar