Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
futbol sadece futbol değildir tiplerine uyuz oluyorum. gudik gudik konuşuyolar böyle yok livorno liman takımı yok napolide taraftar böyle yapmış, yok van bastenlerin mattheusların ruhu. atom fiziği sanki ulan.
Mesaj tarihi:
siddharta said:

back to the future'ı begenmiyorum, begenen insanları da anlamıyorum.

Begenöediğin için de begenenleri anlamadıgın için de algın yok bu yüzden.
Mesaj tarihi:
Hastaneler çok kötü lan.. Lanet insanlar koridorda beklemeyelim die bankları kaldırmışlar tamam evyallah ama hastaların beklediği odaya bir tane mi petek koymazsınız a gerizekalılar? Orada bekleyen insanlar hasta lan! Hıyar oğlu hıyarlar bir de kendilerine sıcak bastığı için koridorun camları açmışlar sonuna kadar millet orda hasta üşürken bunlar sıcaktan şikayet ediyorlar...
Mesaj tarihi:
benden multitasking beklemeleri çok saçma sonuçta versiyon güncellemesi yapılması lazım hem çıktı alıp hem çizim yapıp hemde fotoşap kalıplayıp biyandanda teklif almamı istiyolar aynı anda nası olcekki o iş vay anam vay
Mesaj tarihi:
Beceriksiz insanlardan nefret ediyorum. Kendine web programcısı diyip bir subscription form yazamayanlar var. Allah belanızı versin. Her işi ben yapıcaksam niye o kadar para bayınıldı o kodumun paketine
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...