FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 erken kalkıp eve gitçektim sözde, yine beceremedim uyanmayı. kafama sıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 höyyytttt 20 tane maldiv turu girdim siteye 3 saattir beyin mıncıklaması geçirdim ben böyle turun taaaaaaaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 back to the future'ı begenmiyorum, begenen insanları da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu istanbul trafiğinin ben varya taa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 uykusuzluk çok kötü birşey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 futbol sadece futbol değildir tiplerine uyuz oluyorum. gudik gudik konuşuyolar böyle yok livorno liman takımı yok napolide taraftar böyle yapmış, yok van bastenlerin mattheusların ruhu. atom fiziği sanki ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 SOFTWARE PATTERNSLARDAN NEFRET EDIYORUM, KENDIMI GERIZEKALI HISSEDIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 siddharta said: back to the future'ı begenmiyorum, begenen insanları da anlamıyorum. Begenöediğin için de begenenleri anlamadıgın için de algın yok bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Su an Ne soylesem de yazsam da cizsem de icim rahatlamiyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 siddharta said: back to the future'ı begenmiyorum, begenen insanları da anlamıyorum. banlayın abi bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dün arka odada kha'nın elemanlarıyla oturan kıvırcık saçlı kız çocuklarımız olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 torrent açıp tüm pansiyonun nete bağlanırken sürünmesinden zevk alıyorum. küfür ediolar bide ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 YETER LAN, YETER MUTLU OLMAK İÇİN UĞRAŞIRKEN, MUTSUZ ETTİĞİM KAÇINCI KIZ BU. KİM LANETLEDİ LAN BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Tenekeadam said: YETER LAN, YETER MUTLU OLMAK İÇİN UĞRAŞIRKEN, MUTSUZ ETTİĞİM KAÇINCI KIZ BU. KİM LANETLEDİ LAN BENİ. aldattın mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sırf parası iyi diye başka şirkete geçen kafamı napim bilmiyorum. burdan bi an önce gitmem lazım halp!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Çok, çok fena bir şey yaptım. Ama hak etti bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hastaneler çok kötü lan.. Lanet insanlar koridorda beklemeyelim die bankları kaldırmışlar tamam evyallah ama hastaların beklediği odaya bir tane mi petek koymazsınız a gerizekalılar? Orada bekleyen insanlar hasta lan! Hıyar oğlu hıyarlar bir de kendilerine sıcak bastığı için koridorun camları açmışlar sonuna kadar millet orda hasta üşürken bunlar sıcaktan şikayet ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 genç kızlar dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 her yaşta dengesizler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 benden multitasking beklemeleri çok saçma sonuçta versiyon güncellemesi yapılması lazım hem çıktı alıp hem çizim yapıp hemde fotoşap kalıplayıp biyandanda teklif almamı istiyolar aynı anda nası olcekki o iş vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Geri dönmek bana çok acı veriyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 beni umursasan ne olurdu ki sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ben ona resmen aşığım..dıpdırırım dırım dırıırrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kafam karışık la napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Beceriksiz insanlardan nefret ediyorum. Kendine web programcısı diyip bir subscription form yazamayanlar var. Allah belanızı versin. Her işi ben yapıcaksam niye o kadar para bayınıldı o kodumun paketine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar