Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 daha ne kadar sabretmem gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 25 dk kaldı mesai bitimine ama geçmiyor zaman çok daraldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bugün o dekolteyle eğilip 10dakikada 1 soru soran ve bütün konsantremi dağıtan kıza sevgilerimi yolluyorum. Gerçi en son laf söyledim ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aksu şimşek köftesini kaçırdık iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kızlar çok acayip varlıklarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sürekli parasal konudan dolayı ağlayanlara uyuz oluyorum.herkes ağlıyor lan param yok diye. kriz mriz yok arkadaş sadece ağlayan insan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 off ya param yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aslında içten içe beni seviyorsunuz biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hayır sevmiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 porşeni bi tur verirsen severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yok porş morş attım çöpe.ee kaka porş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 vaaay helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hayırlı olsun madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 madalya gelip geçici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 banlanmazsan kalıyor yahu.. 1k madalyasını aldığımı hatırlamıyorum bile. o kadar olmuş. ey gidi eski günler. trafiğin ağzına çaakyım! yine 2saat trafiğe gidecek şimdi. yağmur yağınca millet duruyor köprüde bariz. trafiğin ağzını tekmeleyeyim. hatta karnına da tekmeler savurayım! trafik canlı bişi olsun da gidip arada dövelim istiyorum. anlıyor musunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dasaa normal hayattada forumda davrandığın gibi misin yoksa burda bilinçaltın mı konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 trafiğe saldırıyorum arada. İNİP OTOBÜSÜ DÖVMÜŞLÜĞÜM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 otobüsü mü dövdün? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 of hiv bisi yapasim yok ama yapacakcok sey var :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yapılacak hiçbişey yok ama ben hala çabalıyorum, da olabiliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ne çabalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 TSK'dan nefret ediyorum. Asker beklemekten nefret ediyorum. Önune gelen her dişiye "hedef" gözuyle bakan aklı fikri sevişmek olan beyinleri tek hucreli rahatsız edici erkeklerden nefret ediyorum. İticiler. Rahatsız ediciler ayrıca. Psikyatriden nefret ediyorum , psikyatrik ilaçlardan da bir o kadar tiksiniyorum. Kendisi dışında herşeyi yadırgayan insanlardan hoşlanmıyorum. Buyuk şehirleri sevmiyorum , sokakta birilerine çarpmamak için bin takla atmak bir yerden sonra sıkıyor. Bazen sokakta random bir insan bulup ağzını burnunu dağıtmak istiyorum.Hatta öldurene kadar dövmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 artık düşünmemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 lan bi prepaid kart aldık. 3 saattir kodu bekliyoruz. Stok yokmuş. Stoğun yoksa niye satıyosunuz? Ne işin var gittigidiyor'da, ne işin var drletcher34 müdür kim olduğu belli olmayan satıcılarda gamersloot neyine yetmedi lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bilerek attığım mesaja geç yazan tipleri dövmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar