Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yalan oldu bu post bence ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya yeter be intihar edicem ben. bak ederim ama.. bak gidiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Şu ttnet'e gerinecen gerinecen gerinecen ağzının üstüne bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bazen tek gerçeği kendim olarak düşünüyorum. tanıdığım insanlar, dostlarım, sevgilim, yürüdüğüm yollar.. hepsi 010010 lerden oluşmuş npcler ve koca evrende yalnızım.. öldükten sonra ce e hepsi şakaydı aslında hepsini seni denemek için yaptık diyecek olan bir mekanizmanın varlığından korkuyorum, bardağımın son yudumunda olan katran kahveyi yudumlayıp sigaramı söndürürken puf diye uçuyor bu düşünceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yaklasık 1 saat önce iskenderun da deprem oldu,4.9 ödüm bokuma karıstı serefsizim,feci salladı. hala soktayım yalan yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Valerius said: Şu ttnet'e gerinecen gerinecen gerinecen ağzının üstüne bir... Al benden de o kadar. Fatura fazla gelmiş arıyorum bakıcaz diyorlar. Sadece oda değil telefonda fazla gelmiş. Bildiğin dolandırıyorlar vatandaşı. Çünkü ikiside sabit ücret. Şu superonline adsl i araştıracam oda dolandırıcı değilse düşünmeden geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kendini erkekleri kontrol ettigini sanan ve buna "iliski yasiyorum cicim" kisvesi altinda sadece ve sadece kendini kandiran hatun kisilerden nefret etmiyorum. Daha yogun bir duygu bu. Acima sanirim... Ayrica yarin kavurma var lan. :D Hepinize kisi yada inanç gözetmeksizin, tatli rüyalar ve iyi bayramlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Eksik bir şey mi var, anlayamam Bak çayım sigaram, her şeyim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Küfür edicem az kaldı.. İnsanlar neden lafları başka taraflarından anlar ya da neden adam gibi açıklandığında özür dilemek yerine diretirler? Hepinizin ağzını kırarım.. Yaparım bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 arkalardan; said: Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boulderdash Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 the smith, gerçekten ama gerçekten çok kötü. bir grup cinsel tatminsiz, başarısız ezik ladyboy toplanmış adeta. morissey de çok kötü additional olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Gelen bayram mesajlarına cevap vermeye üşenmek..Offf Adamınbiri senin de bayramın kutlu olsun gkjsabgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Allah belasını versin vizelerin, hiç ders çalışmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Anasını satayım anayasa hocası ek okuma vermiş ben almadım onları vizede ağır s.çtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 onların ögrenemeyeceklerini bildikleri halde , paylaşım sitelerinde ebeveynlerine sevgi sözcükleri gönderen tiplere uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 burdan omurgasızlar hocama 'yok ananın genital organı' demek istiyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aaa post kasma topii. anne baba ben foruma çıktım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu aralar feci osuruyorum, tutunca kötü oluyo, g-g-g-gark g-g-g-gurk sesler çıkıyo, millet anlıyo daha kötü. Osururken de hep utanıyorum, yalnız otursam bile. İnsanlığın var olan medeniyetini, uygarlığını düşünüyorum, klasik müzik dinleyen insanları düşlüyorum, sonra osururken sandalye üstünde hafif popoyu kalıdırıp öyle osuran beni düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sal gitsin çok tutmamak gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tatlı tatlı yemenin acı acı osurması vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 saçlarımın dökülmesinden nefret ediyorum, genlerime sıçayım yeter artık%&%&%%&% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Hala Karalama defterinden banlıyım. Olamaz böyle bir gerzeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aynı güne tarih sunumu,tarihin yazılı ödevi ve software engineering sınavı mı konur lan ???!!! off bugün bitmeyecek hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben bir gerizekalıyım, zor bela 11.45teki derse göre uyandım. evden çıkmak üzereyken öğrendim ki bugün çarşambaymış, ders 12.30daymış. kafama kalın kalın silikon stickleriyle vurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kahve ortamında yaşlı tiplerin bi kösede toplanıp dedikodu yapmalarına uyuz oluyorum . ölün lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar