Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölüm, hayat, evlilik vs...

Bone

Öne çıkan mesajlar

Emaleth said:

4) bu insanla evlenmeli miyim testi (test ettim çalışıyor):
insanınızı karşınıza alıp uzun uzun bakın (aylar bazında uzun). baktıkça sevesiniz, yakınından ayrılmayasınız, saatlerce boş boş konuşasınız, elele gezesiniz, kendisine fiziken dokunasınız, hasta olsa çorba yapasınız, keyifsiz/huysuz/sinirli/çekilmez olduğunda sabırla bekleyesiniz, hata yaptığında elinden tutup öğretesiniz geliyorsa yıldızlar sizinle beraber. evlenin. bunlardan herhangi birine öeh diyorsanız evlenmeyin.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya dasaaa kaç kere dikkat ettim sende acayip bir kız arkadaşıma/karıma para yedircem mal bırakcam korkusu var. ne kadar para düşküsün ya. öyle olduğun için de karşındaki herkese öyle bakıyosun bence her yaptığı batar sana bir ilişkide bu para konusunda.

kolay kazanılmıyor para. haklı cocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

lan ben bu hedeye önceden de cevap vermiştim.. mevcut olasılıkları değerlendiriyorum paso ben.

kim ne derse desin boşanma gibi bi opsiyon var yasalar dahilinde. bu yola sapılması halinde sonucun ne olduğu da belli, boşanan çiftlerin ne kadar sık karşılaşıldığı da belli.

aksini iddia etmek "aman bey. paramız yok ama bu çocuk doğsun o kısmetini de getirir." şeklinde allaha emanet 1000tane çocuk basan doğulu ailelerin yaklaşımı gibi oluyor biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şunu söylemek istiyorum.
konuda ema ablayla başlayan aşkla gelen evlilik olayını, o sevgi, enerji olayını %80niniz yaşayamayacak arkadaşlar. 35 yaşına gelince eeeh yeter be diyip anne bana karı bul şeklinde evleneceksiniz ve mutsuz olacaksınız. hevesinizi şimdiden kırayım da sonra intihar filan etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

bi de şunu söylemek istiyorum.
konuda ema ablayla başlayan aşkla gelen evlilik olayını, o sevgi, enerji olayını %80niniz yaşayamayacak arkadaşlar. 35 yaşına gelince eeeh yeter be diyip anne bana karı bul şeklinde evleneceksiniz ve mutsuz olacaksınız. hevesinizi şimdiden kırayım da sonra intihar filan etmeyin

bu da doğru tabii..

zaten "ruh ikizi" kadar salakça bişi yok.. sizin tanıştıklarınız içinde uygun olanlar arasından seçtiğinizin sizi de seçmiş olduğu durum için ortak kararlarınız da örtüşürse beraber uzun süreli yaşamayı anlaşma halinde kabul ediyorsunuz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...