dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 eski baleseverlerden kim kaldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ihavetwoproblem said: Dartanian said: Bale opera seven kız beni sevmesin zaten. büyük konuşma evlat Ben sevmem demedim ki kız beni sevmesin inş sevmez yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ihavetwoproblem said: iyide sevdiğin aşık olduğun kız salsa yapıyor ve seninde yapmanı istiyor ve sen hiç ilgi duymadığın için sorun çıkartıyor bu konuda ne yapacaksın peki yine kızın karşısına geçip aaaa mı diyeceksin ? ne kadar sevdiğime göre değişir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sizden bi cacık olmaz yeni nesil bunlara yönelecek önleminizi alın benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 "ben çiğköfte çok severim diye yoğurmayı öğrenirse ben de salsayı öğrenirim." ibrahim tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kız beni kastırıyosa neden uğraşıyorum onu anlamadım iki problem. yapmıyorum arkadaşım salsa. salsa yüzünden sorun çıkıp ayrılacaksa irsin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yeni nesil nereye baleye operaya yönleniyo 150 boy 80 kiloyla, çok çirkin görüntüler oluşuyo aman diyim, fırs fırst kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yine ırççılık damarım kabarmış, ayrıca ema abla da 4. maddede özetlemiş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ayrıca evet beyler ema haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ölüm korkusu evlenince de devam ediyor sadece bu sefer allah gecinden versin eşinin veya çocuklarınınkini düşünüyorsun. Sonu olmayan bir korku. Evliliğe hazır olup olmama konusu ayrı bir mevzu o konuda sen ne hissedersen hisset kararı verecek olan müstakbel eşindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 adamim geldi, yolu acin.. konus ustad :P grandmaster koca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Erkek için askerliğini halledicen, iyi kötü para kazanır hale gelicen. Gerisini Emaleth özetlemiş zaten. Ha dediğim 2 şartı sağlayamadan da mutlu bir evlilik yapanlar vardır da çok düşük bir orandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Babası çok zengindir, ömür boyu çalışması gerekmez bazısının. O zaman olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya dasaaa kaç kere dikkat ettim sende acayip bir kız arkadaşıma/karıma para yedircem mal bırakcam korkusu var. ne kadar para düşküsün ya. öyle olduğun için de karşındaki herkese öyle bakıyosun bence her yaptığı batar sana bir ilişkide bu para konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Emaleth said: 4) bu insanla evlenmeli miyim testi (test ettim çalışıyor): insanınızı karşınıza alıp uzun uzun bakın (aylar bazında uzun). baktıkça sevesiniz, yakınından ayrılmayasınız, saatlerce boş boş konuşasınız, elele gezesiniz, kendisine fiziken dokunasınız, hasta olsa çorba yapasınız, keyifsiz/huysuz/sinirli/çekilmez olduğunda sabırla bekleyesiniz, hata yaptığında elinden tutup öğretesiniz geliyorsa yıldızlar sizinle beraber. evlenin. bunlardan herhangi birine öeh diyorsanız evlenmeyin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bella geldi kaçın :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bella said: ya dasaaa kaç kere dikkat ettim sende acayip bir kız arkadaşıma/karıma para yedircem mal bırakcam korkusu var. ne kadar para düşküsün ya. öyle olduğun için de karşındaki herkese öyle bakıyosun bence her yaptığı batar sana bir ilişkide bu para konusunda. kolay kazanılmıyor para. haklı cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 lan ben bu hedeye önceden de cevap vermiştim.. mevcut olasılıkları değerlendiriyorum paso ben. kim ne derse desin boşanma gibi bi opsiyon var yasalar dahilinde. bu yola sapılması halinde sonucun ne olduğu da belli, boşanan çiftlerin ne kadar sık karşılaşıldığı da belli. aksini iddia etmek "aman bey. paramız yok ama bu çocuk doğsun o kısmetini de getirir." şeklinde allaha emanet 1000tane çocuk basan doğulu ailelerin yaklaşımı gibi oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben evleniyim çocuğum filan olsun istiyorum ama yalnız yaşamak istiyorum. evliliğin 2. yılında ayrı eve filan çıkarım ben. içimdeki ergen hiç ölmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben karımın 3 sene sonra ölüp bana bıraktığı çocukla acı bir hayat yaşamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bi de şunu söylemek istiyorum. konuda ema ablayla başlayan aşkla gelen evlilik olayını, o sevgi, enerji olayını %80niniz yaşayamayacak arkadaşlar. 35 yaşına gelince eeeh yeter be diyip anne bana karı bul şeklinde evleneceksiniz ve mutsuz olacaksınız. hevesinizi şimdiden kırayım da sonra intihar filan etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sırf köşeyi dönerken bi kızla çarpışıp aşık olmak için sıfırdan üniversiteye başladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 dreagloth said: Ben şu anda tüm mallarımı veririm. ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 fede said: bi de şunu söylemek istiyorum. konuda ema ablayla başlayan aşkla gelen evlilik olayını, o sevgi, enerji olayını %80niniz yaşayamayacak arkadaşlar. 35 yaşına gelince eeeh yeter be diyip anne bana karı bul şeklinde evleneceksiniz ve mutsuz olacaksınız. hevesinizi şimdiden kırayım da sonra intihar filan etmeyin bu da doğru tabii.. zaten "ruh ikizi" kadar salakça bişi yok.. sizin tanıştıklarınız içinde uygun olanlar arasından seçtiğinizin sizi de seçmiş olduğu durum için ortak kararlarınız da örtüşürse beraber uzun süreli yaşamayı anlaşma halinde kabul ediyorsunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tey allam kelebekler ucuyo konuda, zun bile cicek gibi yazmis, kufur serbest olsun lutfen, bu ortam bozulmali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar