Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölüm, hayat, evlilik vs...

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ravensight said:

ihavetwoproblem said:

ha tabi paradan puldan çok evleneceğin kişinin kültür olayıda önemli
tiyatroya gidiyomu
sosyal aktivitelere katılıyomu
sosyalmi ?
operaya baleye ilgi duyarmı
müzik konusundaki durumu nedir.

arayışında kolay gelsin bacım

bacım ?
yok erkeğim
ben örnek veriyorum bu arayış içinde olan bayanlar var gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

xunn said:

Ben bu konuya direk gireyim.

Evlilik denilen olay, birini seviyorsun, o da seni çok seviyor.

Bu. Yani evlilik ilişkiye bir sos katmıyor aslında, o S&M.

Demek istediğim insanlar ne zaman evlilikten korksa veya büyük bir mesele haline getirse bana komik geliyor çünkü aslında içinde bulundugumuz yüzyılda ilişkiyle evlilik arasında hiçbir fark yok. Beraber yaşıyorsunuz, beraber uyuyup beraber uyanıyorsunuz. Hayatı birbiriniz için daha güzel hale getiriyorsunuz, sonra anneniz ve babanız mutlu olsun diye bir de imza atıyorsunuz ve eger dogru insanlaysanız degisen hiçbirşey olmuyor.

Çünkü evlilik denilen şey aslında sadece formal hale getirmek için atılan bir imza, gerekli yada gereksiz birşey değil. Bitirmesi bir ilişkiyi bitirmekten daha zor da değil.

You are now in the 21st century.

lol..

ben seni mallarının yarısı kırpılmışkene görürüm.

Money grubbing whore kesimine giren kadınlarla evlenip evlenip müesseseye suç atmayın olm.

Devam ediniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Money grubbing whore kesimine giren kadınlarla evlenip evlenip müesseseye suç atmayın olm.

abi mal varsa ciddi bir ekonomik sıkıntıda bunun üzerine çöreklenip gemiyi terketmek istemeyecek kadının varlığı karadam yeti, hogzilla ve chupacabra ile birlikte değerlendirilyor yalnız.

21.yy'nin kötü tarafı da bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

valla evli olarak sunu soyliyebilirim.

hic bir erkek, ben evlenmeden once 1 an bile olsa noluyo lan demedim diyemez..

mutlaka bir an dersin.. bunu hatun da der belki bilemiorum.. ama erkek diyor.. en azindan ben ve cevremdeki butun tanidiklarim dedi.

bir an sorumluluklardan ve basarisiz olma ihtimalinden tirsiyorsun.

sonra evlenmek istedigin hatunun yuzune bakiosun, sana bi ne bakion ne oldu diye bir bakis atip siritiyor. o an iste butun dunyanin zorluklari gelsin goguslersin gibi geliyorsa tamamdir o is.

ha len surata bak ebleh ebleh bakiyo siritio bide diyorsan yapma :D

evlenme.. :P

oncesinde nasil o noktaya geldigin ise tamamen muamma, bir metodolojisi vardir illaki ema anlatmis iste, ama ben sahsen bi anda o sekilde hissettim, evlenmeliyim dedim, zamani gelene kadar bekledim, bi donemde direk zamani geldigini dusundum ve evlendik iste 2.5 seneye dogru gidioruz, simdi ikizlerde geliyor iste.. beklemedeyiz.. hayat cok farkli oluyor.. cok zorluk cektim mesela ben adaptasyon asamasinda.. ama cok da keyifli.. ne bilim iste ele.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ilkokulda zorla vals ve türevleri için ders aldırttılar bana. Kabus gibiydi! ondan beri ürpererek kaçıyorum bu tür aktivitelerden.

bayan sana gelip soracak
ilgileniyormusun diye
sende kalkıp "ee ilkokulda ....." diye cevap vereceksin
1 ay sonra kalkıp bunun lafını yapacak
adım gibi eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Devam ediniz.

Şimdi şöyle bişi var, benim gerizekalılığım falan olabilir ama olsun.. Ben biriyle evlensem ve onu sevsem gerçekten ama anlaşamasak ve ayrılsak bile mümkün mertebe onun rahat etmesi için gerekeni (elimden gelen neyse artık) yapmaya çalışırım. Bu dediğimiz varsın olsun mal varlığımın yarısı olsun eğer ki ihtiyacı varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...