Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Teknosa'dan 1TB'lık 2.5 inç harddisk almak istiyorum, bir tek şöyle bir şey var herhadle: http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125420281&CS_Category=_SBSHDAD_821_1578_933&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_SABIT_DISK_TASINABILIR_DISK821# ama fiyatı 450 lira. oysa vatandaki farklı firmanın harddisk'i 320'e satılıyor: http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbabm0010bbk-eesn-2,5-1tb-my-passport-essential-se-usb-2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=42230 arasında bu kadar fiyat farkı gerektiren ne var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Marka değeri? Ayrıca ikisininde kaç devirli olduğu yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 The latest Toshiba Portable HDD is very easy to use, offering pre-installed and user friendly backup software packages - NTI Backup Now EZ for Windows and the NTI Shadow 4 software for Mac - enabling users to backup their complete system with a single click. In addition, Mc Affee antivirus software is also available on the drive. Super-quiet seek technology making the drive almost indistinguishable to the human hear. Carry your music, videos and photos in style with Toshiba External Hard Disk Drives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 1 gb hdd ne lan diodum ki 1tb mişte sen yanlış yazmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 bu arada aynı harddisk bimeks'te 276'ya satılıyormuş: http://bimeks.com.tr/urun/1073/111933/toshiba-1-tb-2-5-ext-store-art3-black.aspx teknosa kekliyor mu yoksa yanlış mı yazmış anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bone said: bu arada aynı harddisk bimeks'te 276'ya satılıyormuş: http://bimeks.com.tr/urun/1073/111933/toshiba-1-tb-2-5-ext-store-art3-black.aspx teknosa kekliyor mu yoksa yanlış mı yazmış anlamadım. cevap bence tam olarak boldladığım yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_78658_1_5_TB_SAMSUNG_3_5_USB_HDD_STATION__G3-SiYAH_.html bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 tiki kızlar teknosaya gelir şekli güzel ya onu alırlar diye düşünmüş teknoss a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 mokoko said: Bone said: teknosa kekliyor mu yoksa yanlış mı yazmış anlamadım. cevap bence tam olarak boldladığım yerde. ankara cepa'da her 100 liralık alışverişe 1 bilet veriyorlarmış, çekiliş var. orda ise sadece teknosa var. alışveriş yapıp bilet almak istiyoum, mayhem kadar şansımız yok belki ama olsun ^^ bu teknosa'nın fiyatı işi biraz bozdu. aynı ürünü bimekse göre 2 katı fiyata satıyor nerdeyse. Pickles said: http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_78658_1_5_TB_SAMSUNG_3_5_USB_HDD_STATION__G3-SiYAH_.html bunu al 3.5 inç o, ben 2.5 inç almayı istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 marka değeri ile alakası yok bence. Tamamen Teknosa'nın insanlara geçirme stratejisi bu. Başka hiç bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ikiside $130 aslinda. o yuzden acele lazim degilse amerikadan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bone said: Teknosa'dan almak istiyorum Sorun tek basina bu. Teknosa'nin ucuz fiyat verdigi tarihinde sadece bir kac kere gorulmustur heralde. Adamlar kampanya bile yapmiyor kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Teknosa kazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 arkadaşlar teknosa pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 teknosa'nın 20-30 lira daha pahalı yaptığını görmüştüm daha önce de böyle 100-150 lira "sorun teknosa demek yeter" diyerek bitecek bişi değil ki. aynı ürünü %60 daha pahalıya satıyorlar? piyasadaki diğer marka harddiskler bile o kadar pahalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 7200 rpm, guc kablolu external hdd almayin 1 tane docking station alin sonra tukendikce internal hdd alin. daha ucuz daha az yer kaplar daha guvenilir hdd yedekleme icin de ideal. calismayan bir pc nin hdd ini cikarip takarak hemen yedekleyebilirsiniz. tasinabilirligi rahat olsun ve dayanikli olsun diyorsaniz da 5400 rpm usb den guc alan bir model secebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 güç kablolu hdd sevmiyorum. 2 tane almıştım 2si de çalışmıyor şu an. docking station fikri güzelmiş. ankara'da bulursam ondan alayım. 300'e bir external almak yerine 3 tane 100'ler liralık normal hdd alıp kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 docking station fikri über, öyle bir durum varken gerekmediği sürece external hdd almak mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Western Digital Mybook vardi bende 500GB. Zamaninda pcgold dan almistim tonla para verip. 3 sene kullanimdan sonra oyle bir patladi ki hem de beklenmedik bir anda... Neler neler gitti kurtaramadim.. 9 yil once aldigim hdd kasasi var. Icine istedigim internal hdd takabiliyorum. yine 9 yillik bir hdd var icinde ve tikir tikir calisiyor. Bu yeni guc kablolu janjanli external hdd ler gerzek teknolojilerle geliyor. Ornegin kullanmadiginizda gucu kesiyor sonra pc de bi etkilesim olunca tekrar baslatiyor hdd i falan. Bu islemler alengirli isimler ile sunuluyor. YOk data korumasi yok guc korumasi, cart curt.. Hali ile hdd bi acilip bi kapaninca abisip kaliyor. O yuzden de surekli calisan ve isinizin bittiginda sizin devre disi birakacaginiz bir takoz internal hdd sahsi fikrimdir daima daha uzun omurlu olur. 1 tane docking station yeterli. Atiyorum 3 tane internal olsun bunlar plastik koruma kabi ile gelir. Onun icinde saklarsiniz kullanmazken. Hatta baska bir tavsiyem, evde eski, kapasitesi cok yuksek olmayan bir hdd varsa formatlayip isletim sistemi kurun ve kaldirin kenara. Olur da bilgisayarinizin basina bir sey gelir gocer ve o gun cok onemli bir sey icin pc kullanmaniz gerekirse pc icindeki hdd i cikarip bu acil durum hdd sini takar kullanirsiniz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dock degil de raid ozelligi olan, 4 disk'li falan bi kutu istiyorum ben lakin onlar da hem cok az Turkiye'de hem de genel olarak oldukca pahali. Dock'da cok akil kari degil. En guzeli internet'in deli gibi hizlanip toptan cloud computing'e gecmek ama bi 10 yil icin hayal heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Milli takıma sponsor olmak kolay değil , vericen 100-150 TL fazla demicen. Bak başbakan 28.5 milyon TL veriyor gıkı çıkmıyor , 100 TL ne ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 @Dynamick Önerebileceğin belirli bir dock modeli var mıdır türkiyede satılan? Elimde 1 tane hdd var 1tb lık, ama laptop kullandığımdan o aleti kullanamıyorum. Bari bir dock alayım da o da işime yarasın. edit: bir de dock ların hard disk kutularına göre avantajı nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 @di, herkesin gereksinimi farkli. sen daha prof anlamda kullanmak icin istiyorsun. yedekleme yapmak icin docking station gayet mantikli suan. eskiden bu sekilde degildi aluminyum kutu icinde guc kablosu ide girisi falan vardi icine ite kaka yerlestirip external hdd yapiyorduk.. simdi bu docking stationlar ile ayni istasyona 2 tane hdd takilabiliyor. yetmedi hafiza kartlari da kabul ediyorlar. birinden digerine data transfer gerceklestirilebiliyor. @Eralp butcene gore al birseyler cok bir esprisi yok. Her seyi takabilecegin bir dock sta. tabiki daha pahali olacak. en basitleri tek bir 3.5 lik hdd takmana yarar ama dersen ki hem laptop hem masaustu hdd i takabileyim ustune 9-10 cesit memory card da takabileyim dersen fiyatida ona gore artacaktir. her halukarda uzun vadede daha kullanisli ve ucuz olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 harddisk kutuları yalnız en ucuz dockların bile yarı fiyatında. Değer mi ki dock almaya, çok mu kullanışlıdır alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 docking stationların da güç kablosu varmış, herhangi bir sorun çıkartır mı onlar acaba güç kablolu 3.5 external harddiskler gibi? http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMBOX&k3=Docking%20Station ayrıca şu modeller arasında ne fark var, miniusb girişi olması felan etki eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar