SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çok tatlı bi kız bence çok sevdim reklamı her seyrettiğmdi kıza hayran kalıp değişik duygular besliyorum kendi çapımda...[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kime değişik duygular besliyosun ya nerde hangi reklam alalala boşa mı tv izliyom acaba ben ya :([signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 reklama uyuz oldum ve ütün karketerleniede kız oldum,kınıyorum bu reklamı kınkıknkın[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kız karizmayı dağıtıyo sonradan yoksa güzel. Sossal bilgiler tabiki de şaka yapatım tabiki de !! sdashuhd[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hele o "tabikide" diyişi yok mu ahh öldürdü beni bitirdi resmen[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ulan bi de nebula gençliğine laf ediyoruz biz de az abaza değilmişiz.. güzel kız orası ayrı.. ama reklamı izlerken reklamdaki herkesi dövesim geliyor, neden, çünkü çok yapmacık oynamışlar, senaryo da öyle[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 +1 yapmacık tavırlardan nefret ederim huyum kurusun:) insan biraz içten oynar sanki parayı alıp gidelim havası vermişler[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Reklam çok rahatsız, kızın davranışları çok itici. Ama hatun güzel ona dicek bişey yok :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 +1. Oyuncularda yapım da espri de çok saçma..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bn pek tv ızlemem hangı reklam bu yaws belkı gordumde dıkkat etmedm?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 e-honda'nın vuruşunu hatırlayan var mı aranızda? işte ben o reklamdakilere öyle girişmek istiyorum... *!hayyyyyyyyyyyya*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Alalal cok merak ettım reklamı ya[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: voic3, 17 Ağustos 2004 02:52 tarihinde demiş ki: sadece espri üzerine reklam yapmaya çalışmışlar ( 3 reklamdada ) ama 3 ündede esprişer çok kötü bıraz haklısında senınkıler kdr kötu degıl :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: BOccOB, 17 Ağustos 2004 00:57 tarihinde demiş ki: ya zaten bu doritosun arkadaşlı reklamlarının hepsi ciks,antipatik, tüyleri diken diken edici manyak manyak şeyler ıyyy hatırladıkça kötü oluyorum +1 valla bende kıl oluyorum coca colanın yeni reklamlarınada kıl oluyorum idda geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 beğenmedim, gerçekçi bulmadım.dalga geçerler yani öyle bişey olsa.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komurk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben doritosun ilk reklamlarında bu çiftleri evli falan sanıyordum bu son reklamda adam "ssssal bilgiler kızına" asılınca ola ne oluyooo dedim bide "oha falan oldum, kal geldi,sossal bilgiler" türkçemiz sen çok yaşa[signature][hline]RUTUBETTEN ŞİŞMİŞ KALBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 doritosun hangi reklamı zaten iyi ki o iyi olsun.hepsi de biririnden soğuk espriler. hatun güzel ama.gerçi baya salak ama zaten öylesi makbul:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Şaka yapıyorum tabi ki de lafı 3. dinleyişimde kıl etti mi beni sizi bilmem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 coca cola'nın ve doritos'un "arkadaş ortamı" reklamları çok yapmacık ve rüküş geliyor bana..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Burdan biri o iddia muhabbetine tam türk gençliğini yansıtıyo süper olmuş demişti. La ben hiç şimdi bu kızın kıçı başı açılcak diye ayak yapmadım ömrümde.. Türk müyüm acep?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Bonecrusher, 18 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki: coca cola'nın ve doritos'un "arkadaş ortamı" reklamları çok yapmacık ve rüküş geliyor bana.. +1 Tikky tarzı bunlarada bulaşmış. İngiliz tarzı ev arkadaşlığı gibi bişey yapmaya çalışmışlar. Böeah.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Kalhiae, 18 Ağustos 2004 00:16 tarihinde demiş ki: Burdan biri o iddia muhabbetine tam türk gençliğini yansıtıyo süper olmuş demişti. La ben hiç şimdi bu kızın kıçı başı açılcak diye ayak yapmadım ömrümde.. Türk müyüm acep? valla biz lisedeyken çok yapardık heh [Bu mesaj EagleEye tarafından 18 Ağustos 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Bonecrusher, 16 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki: ulan bi de nebula gençliğine laf ediyoruz * öhö öhö..! * arada istisnalar olduğunu unutmayalım.. [signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? [Bu mesaj Swain tarafından 18 Ağustos 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Swain tarafından 18 Ağustos 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 valla kıza bayılıomda o sossal bılgıler çok salak gelıo[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Kız dışında reklam hiç olmamış bence tikky havası yapmaya çalışmışlar o bile olmamış aşırı yapmacık duruyo.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar