sandalye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Şimdi ben dün sandık görevlisiydim. İşte böyle ufak bir tartışma yaşadım akplilerle. Dışarı çıktım sıgara içmeye. O tartışma sırasında bulunan seçmen bir amcada 70 yaşında filan oda okuldan çıkıyordu işte onla karşılaştık. Ateş istedim filan konuşmaya başladık adam şey dedi. Amca-Şimdi sen ingilizce biliyor musun? Ben- Çok az. Amca- Şimdi hayır demek "red" demek. Bizim bayrağımız hangi renk? Ben- Kırmızı Amca- İngilizcede "red" demek, kırmızı demek. Yani bayrak rengi. Onun için ben hayır oyu vermem bu anayasaya. Anladın mı? Valla bizzat kulaklarımla duydum.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 lan bayrak rengi işte ne güzel bayrağımızı mı sevmiyomuş anlamadım ki?
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 adam oraya bağlamış ve bayrak kırmızı diye hayır vermesi gerekmez miydi? yoksa "adam onu bile düşünemedi" mi demek istiyorsun?
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ahah işte komik olanıda o zaten. Adam kendince süper aptalca bir neden bulmuş ama onuda yanlış bağlamış.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 konuşurken vidyo çekseydin çok iyi hit alırdı facebookta
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Silphatos said: abiii bunu koymaya gelmistim yuh ya :(
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yuh lan. gerçek mi bu cidden. benım oyum bunla bir olmamalı ya sdfsd
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 akıl sağlığı yerinde olmayanların oy kullanması engellense
Öne çıkan mesajlar