sandalye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Şimdi ben dün sandık görevlisiydim. İşte böyle ufak bir tartışma yaşadım akplilerle. Dışarı çıktım sıgara içmeye. O tartışma sırasında bulunan seçmen bir amcada 70 yaşında filan oda okuldan çıkıyordu işte onla karşılaştık. Ateş istedim filan konuşmaya başladık adam şey dedi. Amca-Şimdi sen ingilizce biliyor musun? Ben- Çok az. Amca- Şimdi hayır demek "red" demek. Bizim bayrağımız hangi renk? Ben- Kırmızı Amca- İngilizcede "red" demek, kırmızı demek. Yani bayrak rengi. Onun için ben hayır oyu vermem bu anayasaya. Anladın mı? Valla bizzat kulaklarımla duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 lan bayrak rengi işte ne güzel bayrağımızı mı sevmiyomuş anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 adam oraya bağlamış ve bayrak kırmızı diye hayır vermesi gerekmez miydi? yoksa "adam onu bile düşünemedi" mi demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ahah işte komik olanıda o zaten. Adam kendince süper aptalca bir neden bulmuş ama onuda yanlış bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 konuşurken vidyo çekseydin çok iyi hit alırdı facebookta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ahahah kimse dememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Silphatos said: abiii bunu koymaya gelmistim yuh ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yuh lan. gerçek mi bu cidden. benım oyum bunla bir olmamalı ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 türkçe->arapça->ingilizce->türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hep devlet bahçeli yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 akıl sağlığı yerinde olmayanların oy kullanması engellense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar