Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 telekom'un ofer'e satılmasının müsebbibi danıştay. bu durumda ofer danıştayın kankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 toggie said: hah iste ondan bahsediyoruz biz de. maden asıl amacı o iki madde, neden sadece o iki madde oylanmıyor? bi de bunu normalmis gibi yazmıssın hahaha. uslubumda ne var bu arada, gayet duzgun yazıyorum. İki madde oylandı zaten. Senin için ne değişecekti? Bu iki maddeye karşı olup diğer süs maddeler için evet veren var mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 12 eylul sorumlularına hicbisey olmayacak. ancak bundan sonraki donemde oyle birsey yasanırsa degisiklik yapılan maddeler uygulanır. kenan evren'i yargılayacaklar diye evet diyen varsa yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 koç grubuna üzüldüm şimdi kazık yemişler resmen. vah vah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Giovanni said: toggie said: hah iste ondan bahsediyoruz biz de. maden asıl amacı o iki madde, neden sadece o iki madde oylanmıyor? bi de bunu normalmis gibi yazmıssın hahaha. uslubumda ne var bu arada, gayet duzgun yazıyorum. İki madde oylandı zaten. Senin için ne değişecekti? Bu iki maddeye karşı olup diğer süs maddeler için evet veren var mı sence? yok mu? yahu kendi kendini ele veriyosun resmen bu kadar olmaz. sadece 2 madde neden oylanmadı sorusuna cevap vermiyosun. bi de yanına sus madde konuldu diye rezilligin dibine vuruyosun. pes yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 @giov evet evet yetmez bu kadarı bana daha hızlı ov yeah bebeyim ciler var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Giovanni said: toggie said: hah iste ondan bahsediyoruz biz de. maden asıl amacı o iki madde, neden sadece o iki madde oylanmıyor? bi de bunu normalmis gibi yazmıssın hahaha. uslubumda ne var bu arada, gayet duzgun yazıyorum. İki madde oylandı zaten. Senin için ne değişecekti? Bu iki maddeye karşı olup diğer süs maddeler için evet veren var mı sence?evet o yüzden billboardlara "güçler eşitliği ilkesini bozmak için evet" yerine "çocuk istismarını durdurmak için evet" yazdılar hep. evet. güçler eşitliği yazmışım lan abav. ilk günden asimile oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bone: ahmet hakan gibi olacağıma ertuğrul özkök gibi olurum daha iyi =) ahmet hakan gitsin izmirde yaşasın. evet her yerde akpnin afişlerinin olması rahatsız ediciydi, onu kabul ederim. ama 6 milyon oyluk bi farka tekabül eder mi afişler? yoksa burada daha derinlemesine bi analiz mi gerekiyo? dini fetvaları falan nerde duydun bilmiyorum ama, hayır çıkarsa ekonominin bozulacağı da, ab'nin eveti desteklediği de çok net tespitlerdi zaten; bunlar baskı değil, gerçek. baskıdan kasıt nedir? adalet ağaoğluna yumurta atılması, sezen aksu sokağının adı değiştirilsin denmesi baskıya girmiyo mu mesela? benim şu forumda gördüğüm baskı yeter be flskdjf bence akp deception falan yapmıyo. hali hazırdaki bir talebin taşıyıcısı konumunda. bu talep türkiyenin sünni müslümanlarından gelmekte ağırlıklı olarak. bunu destekleyen kürtler ve sol gruplar da var, sağ partiler de var. talep tam olarak şu: vesayetin sona ermesi. bu paketle bu yönde bi adım atılıyo mu? atılıyo. daha nolsun. estel: vesayeti korumak isteyenle vesayeti kaldırmak isteyen uzlaşabilir mi? ı ıh. uzlaşmaya yanaşmayan, taviz vermeyi reddedenle uzlaşılabilir mi? yoo. bir uzlaşma fetişizminin demokrasiler için çok sağlıklı olduğu da söylenemez. ilerleme çatışmadan ve kavgadan çıkar çünkü. bu referandum da bunun kanıtı oldu zaten. mhp ile kürt sorunu konusunda uzlaşmak mümkün mü mesela? peki gerekli mi? hayır. çünkü temel haklar uzlaşma konusu değildir aslında. akp-chp ve mhpnin uzlaşacağı bi anayasadan korkarım mesela ben, mutlaka ters bişey olur orda. akp-bdp uzlaşırsa ayrı mesele. çünkü bu ülkenin kimlerin lehine değişmesi gerektiği, vesayetin de kimlerin elinde olduğu belli. uzlaşma, konuşmaya-anlaşmaya gönüllü iki taraf arasında yapılır. türkiyede siyasi rekabet yok, birebir düşmanlık var. eleştiriler bir diyalog düzeyinde değil..şiraze kayıyo sürekli, geri dönülemeyecek konumlara varıyo siyasetin dili.. sonra da "bizimle niye uzlaşmadınız?" e sana düşman diyenle, hain diyenle, satılmış diyenle uzlaşır mısın? hangi zeminde uzlaşırsın? bu durumda yapılacak şey belli; halk uzlaştı işte, %58 oranında uzlaştı hem de, biz bu değişikliği istiyoruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 balon said: Sanırım dünyada tüm ulusalcılık kökenli görüşler çökmeye başlıyor. Mit müsteşarı 2004'teki raporunda böyle bir görüşten bahsetmişti, zaman onu haklı çıkarıyor. Chp ve Mhp'yi safdışı bırakan bu sürecin Bdp'yi de bırakabileceğini düşünüyorum. Sanırım işler biraz farklılaşıyor. türkiye için geçerli olabilir de, dünya için değil. mesela amerikalılar potansiyel mhp'ci. toggie said: hayır diyene darbeci dedi, bertaraf bi yandan. sonuclar acıklandıktan sonra pot kırmasını bekleyemezsin zaten. dun darbeciydik bugun biz de onlardan olduk. her secim sonucundan sonra aynı konusmayı yapıyor zaten. oncekileri hatırla. öyle deme ama, tayyip hiç pot kırmaz, adamın her dediği doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 said: sonra da "bizimle niye uzlaşmadınız?" e sana düşman diyenle, hain diyenle, satılmış diyenle uzlaşır mısın? hangi zeminde uzlaşırsın? hee akp kendinden olmayanlara biz sizi seviyoruz diyo zaten di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Estel_Anorien said: tüpraş da 1. ihalede (ne kadar ihaleyse artık) 1.5 milyar dolar gibi bi fiyata %51 hisse satıldı. idare mahkemesi iptal edince ikinci ihaleye çıkılarak 4.5 milyar dolar gibi bir fiyata %40 küsuru satıldı. arada bir fark var sanki değil mi? Serbest piyasa ekonomisi diyoruz buna. Şirketin o tarihler arasında hisse değerleri artışına bak lütfen fiyat artışının sebebini göreceksin. İhaleler canlı yayında oluyor be abi yapmayın AKP hükümeti altında olan her AMA HER şey mi yolsuz usulsüz? Bu devletin ihale kanunu var mekanizmaları var yapmayın allahaşkına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bu sonuç bi anlamda AKP'nin de güvenoyu olmuş oldu. 2011 seçimlerinde yine AKP'nin iktidara geleceği kesin gibi. En az %40 alır yine. İki kişiden birinin istemediği kuralları ikisine birden getirmek olmaz denmiş. Doğrudur, her madde ayrı ayrı oylansa daha iyi olurdu. Ama halkın çoğu her maddenin sonuçlarını idrak edemeyeceği için, öyle bi durumda da insanlar yine kendilerini yakın hissettikleri taraf hangi oyları veriyosa o oyları verirdi. Millet olarak %80'imizin hiçbi fikri kendi fikrimiz olmadığı, anamızdan babamızdan arkadaş çevremizden akrabalarımızdan duyduğumuz fikirler olduğu için, her zaman yaptığı gibi kampanyaları başarılı şekilde yürüten (etik mi değil mi ortada) iktidar kararsız/fikirsiz halkın büyük çoğunluğunu kendi safına çektiği için, sonucun ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır. Ama şu da var, fikrini kendi üreten o %20'lik kesimin evet veren %60'lık çoğunluğunun da herhangi bi art niyetle, "olm devlet bizim oluyo lan bak" diyerek" o oyu attığını pek sanmıyorum. Hem düşünce yapım öyle olduğu için, hem de hayır demiş biri olarak sonuçtan az da umutlanabilmek adına olaya septik yaklaşıyorum. AKP'nin yapmasından korktuğumuz şeyleri amaçlamıyo olabileceğini düşünmek istiyorum. Evet diyenler ve hayır diyenler olarak, karşıt düşüncede de olsak dahi aslen hep birlikte bu ülkenin daha gelişmiş, daha medeni, daha iyi bi ülke haline gelmesini istediğimize inanmak istiyorum. Milletçe gözümüzü açıp, gönül rahatlığıyla karşımızdaki insanın düşüncesini yanlış ya da doğru yerine, farklı veya aynı diye görebilecek kadar; her söylenen söz üzerine gaza gelip sağ-sol, dinci-laik, evetçi-hayırcı olarak ikiye bölünmeyecek kadar hoşgörülü olacağımız günlerin de geleceğine inanmak istiyorum. Çok zor ama bi umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Giovanni said: Estel_Anorien said: açıkçası ben özelleştirmelerde idare mahkemelerinin kamu yararı gözetimini kaldıran değişikliğe de karşıydım ne güzel artık tüpraşlar telekomlar bikaç milyon dolara seccade kankubatlarına satılabilecek. Tüpraş Koç'a satıldı mesela. Ödemek için MİGROS'u satması gerekecek bir meblağa satıldı. Hangi kankubatmış bu? ne diyosun abi sen? Tüpraş 5 yıllık karına satıldı. 5 yılda kendini amorti etti zaten. Shell ortaklığı ile alındı tüpraş Koç, migrosu özelleştirmede kazık yedik eyvah eyvah ödeyemeyeceğiz diye satmadı. Özelleştirmedne çok sonra sattı o da hizmet sektöründen çekilip ağır sanayiye geçmek içindi. Bu ülke, Telekom özelleştirmesini ve Poaş peşkeşini de gördü. Özelleştirme bilmezsiniz sıcak para girdiyse ooo iyi yapmışlar dersiniz. Madem meraklısın malını mülkünü bu kadar ucuza satmaya söyle babana evini çıkarsın değerinin %40 altı fiyatla hemen şimdi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sir said: bu durumda yapılacak şey belli; halk uzlaştı işte, %58 oranında uzlaştı hem de, biz bu değişikliği istiyoruz dedi. Sandığa gitmeyenler sayılmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sir said: bone: ahmet hakan gibi olacağıma ertuğrul özkök gibi olurum daha iyi =) ahmet hakan gitsin izmirde yaşasın. sen yine de ertuğrul özkök gibi değil ahmet hakan gibi ol. sırf bir tarafa yüklenmek yerine iki tarafı da eleştirelim bence, en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Oylanan anayasa maddelerinde gizli saklı bir şey yok arkadaşlar. Evet süs maddeler var ama reel olarak şimdi anayasamıza girecek. Yani zararı değil faydası dokunacak. Zaten destekleyeceğinizi açıkladığınız maddelerin de kabul edilmesi neden sinirinizi bozuyor anlamadım. Dediğim gibi kimse bu süs maddelere bakarak hayır diyecekken evet demedi. Yanımıza karı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sandiga gitmeyenlerin hakki yok, onlar karismasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sandığa gitmeyenler çıkacak sonuca razı olanlardır. bu yüzden onları reddedilmiş değil kabul edilmiş sonuca eklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 madem demokratiğiz, şeffafız. Neden maddeleri tek tek oylamadık? Hadi önceki askeri anayasıydı peki şimdiki paket anayasa kimin anayasası? Halkın mı? hadi ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Giovanni said: Zaten destekleyeceğinizi açıkladığınız maddelerin de kabul edilmesi neden sinirinizi bozuyor anlamadım. İki saattir ne anlatıyoruz abi biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yalnız akp cidden iyi trolledi ortamı. normal şartlarda tek tek oylamaya sunsa geçiremeyeceği maddeleri migros ramazan pakedi gibi önüne sundu milletin. şimdi herkesin evinde, yıllarca yenmeyecek olan badem şekeri ve meyan kökü var. evet alkol yasağını deldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sinad said: ne diyosun abi sen? Tüpraş 5 yıllık karına satıldı. 5 yılda kendini amorti etti zaten. Shell ortaklığı ile alındı tüpraş Koç, migrosu özelleştirmede kazık yedik eyvah eyvah ödeyemeyeceğiz diye satmadı. Özelleştirmedne çok sonra sattı o da hizmet sektöründen çekilip ağır sanayiye geçmek içindi. Bu ülke, Telekom özelleştirmesini ve Poaş peşkeşini de gördü. Özelleştirme bilmezsiniz sıcak para girdiyse ooo iyi yapmışlar dersiniz. Madem meraklısın malını mülkünü bu kadar ucuza satmaya söyle babana evini çıkarsın değerinin %40 altı fiyatla hemen şimdi alayım. Satın alanlar o karı elde etmek için ne kadar yatırım yaptılar bunun hesabını yaptın mı? Migros yanında başka amaçları da olabilir ama Tüpraş'ın döviz üzerinden alınması sonucu kur oynamasının oluşturmakta olduğu finansal yükü amorti etmek için satıldı. Koç hizmet sektöründen çekilmedi tabii ki bu da doğru değil. İflas etmiş her türlü hukuki kişilik ödeyecek parası yoksa elinde olan mallarını satar arkadaşlar. Hem de durduk yerde zarar eden mallarını hemen satar. Neyse bu muhabbetlerin sonu gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Giovanni said: Oylanan anayasa maddelerinde gizli saklı bir şey yok arkadaşlar. Evet süs maddeler var ama reel olarak şimdi anayasamıza girecek. Yani zararı değil faydası dokunacak. Zaten destekleyeceğinizi açıkladığınız maddelerin de kabul edilmesi neden sinirinizi bozuyor anlamadım. Dediğim gibi kimse bu süs maddelere bakarak hayır diyecekken evet demedi. Yanımıza karı kaldı.hahah. bilimum haber sitesinde referandum öncesi paketin maddeleriyle ilgili tek bir söz geçmiyor, işin magaziniyle dolduruluyor sayfalar, o ne demiş bu ne cevap vermiş vs. kaşla göz arasında MADDELERDEN BAZILARI diye süs maddeler veriliyor milletin önüne. sonuçlar açıklandıktan sonra habertürkün sayfasını açıyorsun ve İŞTE KABUL EDİLEN MADDELER diye tepe tepe yazılmış açık, kısa ve öz olarak. alın lan hehehe nası yediniz ama der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Giovanni said: Estel_Anorien said: tüpraş da 1. ihalede (ne kadar ihaleyse artık) 1.5 milyar dolar gibi bi fiyata %51 hisse satıldı. idare mahkemesi iptal edince ikinci ihaleye çıkılarak 4.5 milyar dolar gibi bir fiyata %40 küsuru satıldı. arada bir fark var sanki değil mi? Serbest piyasa ekonomisi diyoruz buna. Şirketin o tarihler arasında hisse değerleri artışına bak lütfen fiyat artışının sebebini göreceksin. İhaleler canlı yayında oluyor be abi yapmayın AKP hükümeti altında olan her AMA HER şey mi yolsuz usulsüz? Bu devletin ihale kanunu var mekanizmaları var yapmayın allahaşkına ya. abi akp döneminde yapılan her AMA HER şey yolsuz usulsüz. daha geçenlerde gazetelere çıktı. ihalenin bir tanesinin kime verildiği teklif veren firmanın teklif verdiği saatten 2 saat önce (yani henüz teklif dahi vermemişken) açıklandı. en basitinden birkaç c/p koyabilirim buraya AKP'nin ulusal yolsuzluk markası: OFER AKP hükümeti, yasalara aykırı olarak İsrailli işadamına 6 ayda 755 milyon dolar kazandırdı! TÜPRAŞ'ın yüzde 14,76'lık hissesi, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarla, yasadışı olarak İsrailli işadamı OFER'e 446 milyon dolara satıldı. Ancak 6 ay sonra TÜPRAŞ'ın %51'lik hissesi ihaleyle satıldığında gerçek fiyatın, bu rakamın çok üstünde olduğu anlaşıldı, 6 ay arayla yapılan, biri ihaleli, diğeri ihalesiz iki işlem karşılaştırıldığında, AKP hükümetinin OFER'lere 755 milyon dolar kazandırdığı ortaya çıktı. Danıştay, ihalesiz satışın yasalara aykırılığını karara bağladı. Fakat yargı kararı yerine getirilmedi. Önce OFER'i tanımadığını söyleyen Tayyip Erdoğan, daha sonra bir kez görüştüğünü açıkladı, Ancak OFER'le birden fazla görüştüğü ortaya çıktı. Kemal Unakıtan, Kuşadası, Galataport ve Tüpraş ihaleleriyle ilgili olarak kapalı kapılar ardında OFER ailesiyle pek çok kez görüşmeler yaptı. OFER'in özel uçağıyla Hong Kong'a gitti, Limanların özelleştirilmesiyle ilgili olarak, Mehmet Kutman adlı bir işadamından ihale tekliflerini gizli yazılarla aldı. Hükümet, Türk halkından yana değil OFER'den yana tavır alıyor. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, OFER'i koruyor. AKP'nin yerel yolsuzluk markası: ALİ DİBO. AKP'lilerin kurdukları "ALİ DİBO" düzeni, AKP'nin yolsuzluklarının yerel markası oldu. AKP Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin'in de adının karıştığı Hatay'daki yolsuzluklar zinciri, halk tarafından "ALİ DİBO" düzeni olarak adlandırılıyor. Yolsuzluğu ortaya çıkaransa bir başka AKP milletvekili. AKP Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin'in kendi el yazısıyla ihalelerin AKP'lilerce nasıl paylaşıldığı belgeleriyle ortaya kondu. Bir süre sonra AKP'nin yerel yönetimlerde nasıl bir ihale yağması yaptıkları, belgeleriyle birlikte Türkiye'nin her tarafından medyanın gündemine düştü. Kısa sürede görüldü ki, "ALİ DİBO" düzeni sadece Hatay'da değil, Türkiye'nin pek çok ilinde kurulmuş. Çorum, İstanbul, Samsun, Sinop, Ankara, Kırklareli, Gümüşhane, Bolu. Afyonkarahisar, Adana ve Amasya. "ALİ DİBO" düzeninin kurulduğu başlıca iller... "ALİ DİBO" düzeninin medyada sık sık yer alması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " Bir AKP'li 10,20,50 milyarlık kamu ihalesine girse, o adam yandı, Elinize, dilinize dursun ya, insaf, Yani AKP'li bu memleketin evladı değil mi?" dedi. Oysa aynı Başbakan daha önce, "İş başka, siyaset başka; müteahhitlik yapmak isteyen başka yere gitsin," demişti. Bizzat Başbakan, "ALİ DİBO" düzenini meşrulaştınyor ve "ALİ DİBO"nun, AKP'nin yolsuzluklarının yerel markası olarak Türk siyasal tarihinde yerini almasını sağlıyor. ps sir. şimdiye kadar vesayet vesayet diyip duruyordun bana idare mahkemesinin kamu yararı denetiminin kalkmasının demokratikliğini anlat o zaman ya da anayasa mahkemesine başvuru hakkı getiriyoruz kisvesi altında insanların aihm ye şikayet hakkının dolaylı olarak elinden alınışını anlat. hsyk ve aymde "e ama keardeşim evropa da da öyle" diye bangır bangır bağırdığınız değişikliklerde o avrupa ülkelerinin hepsi nitelikli çoğunlukla karar alırken türkiyede karar almak için neden salt çoğunluğun (yani siyasi iktidar tarafından atanan kişilerin rızasının kaldı ki arada bir fire verebilecek genişliği sağlamak için 17nin 10unu atıyorlar) kafi geldiğini anlat. ya da vazgeçtim anlatma. kıbrısda ver kurtul yes be canım. 1. referandumda yes be annem. 2. sinde evet. memleketçe bir sefer de siyasilere yalakalık yapacağımıza sen bizim seçtiğimiz bizim rızamızla orda oturan bir adamsın diyip zamanı geldiğinde hayır diyebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Son mesajn doğru değil doruk. %99 oranında Anayasa Mahkemesi ve HSYK'nın yapısını değiştirecek maddeler tartışıldı. Gece gündüz ve her köşe yazısında. Ben açıkçası hiç kamu denetçiliğinin tartışıldığını görmedim. Nasıl göz boyayacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar