Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yahu 40 kere birşeye clickleyeceksiniz, abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Oyun tüm patchelr sona erdiğinde 29.1 GB oldu. Fena değil. Ama yeni ekran gelir diye umuyordum gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ee hani login screen deişcekti yaa ? umut taciri blizz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 oha oyuna mı girdiniz ya :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 %16 da daha bliz downloader böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Gangren said: Yahu 40 kere birşeye clickleyeceksiniz, abartmayın. Ben zaten devrim niteliginde bir ozellik demedim ki haci.Bazen insanin acelesi oluyor , ugrasmak istemiyor yada 40 klik yapmaya useniyor. Mesela benim druidin 3 specinin de geari iyi durumda,an oluyor dual-talent yetmiyor raid`in tanki falan dc oluyor bir kosu talent sifirlayip yeniden speclemem gerekiyor.Elle tek tek dizecegime, her spec`in her talentini surekli aklimda tutacagima acarim netten tiklarim donerim raidime. Ama yukarida da dedigim gibi vazgecilmez , mukemmel bir ozellik degil sadece ufak capta zaman zaman isini kolaylastirabilecek birsey. Isteyen kullanir isteyen kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 eski said: %16 da daha bliz downloader böhühü serverlar 4'e kadar kapalı zaten,acele etme =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 her ne kadar kolaylıkları olsada oyunla bağlantılı site üzerinden işlem yapmamakta fayda var... bilgi güvenliği açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kullanılan patchleri silince 20 gb oldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 1 - Serverlar 17`ye kadar kapali avrupa saatiyle 16 demisler orda ufak bir hata olmus. 2- Accountunla ilgili bir islem yapmiyorsun zaten login olup,hatta tiklayinca kendi kendine de yapmiyor o isi.Sana sadece bir adet /`li komut veriyor onu chate yapistiriyorsun o da talentlari diziyor. Yani netten macro alip kullaninca ne kadar guvenligin tehlikeye girerse bu da okadar tehlikeye sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 PvP olayını biri açıklayabilir mi? Yani resilience kalktı mı,kaltıysa PvPde itemların mantığı ne oldu, eşiz acun öldümü, felek öcün aldı mı, imdi yürek yırtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abso, biraz kendin araştır ya. Resi kalkmadı sadece artık crit olayına etki etmiyor. Diğer herşey aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bi ara oyun kendisi otomatik indirirken bozulmuştu, otomatik indirmiyodu bu patchi. Ben de kıllandım dün, bugün patch çıkıyo diye açttım downloaderı, başladı indirmeye, indirmiş komple. İyi ki dün açmışım ya, şu an kuruyo sadece sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 illaki oradan indirmek zorunda değilsiniz arkadaşlar http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors ahanda şurdan 3.3.x -> 4.0.1 i altındaki kısımda görebilirsiniz patchleri sol taraftaki isimler patchi yayınlayan site vs sağ tarafta US GB fln yazıyor. GB nin altındakileri indireceksiniz. mesela benim rapidshare hesabım var çatır çatır indiricem linkleri aldım 11 part Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abso 3 kere yazdım abi resillence duruyor playerlardan gelen damage i azaltıyo diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Downloader mi cok yavas yoksa normal mı daha %25 olması 4 saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu arada ek bilgi tanklar için mmo-champ yazmamış block olayında str'den block value gelmiyor artık, kalkanla %30 hasar azaltıyoruz epik olsada olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 wowwiki den indirip kurdum o patchleri apply ledi üstüne birde downloader actı o downloaderda çektiği şeyleride indiremiyormuyuz ya kafede her makinadan cekicemmi onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bir makineye yükle, sonra diğer makinelere c/p yap WoW klasörünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Girdim karakter ekranını gördüm. DC oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ok resilience konusunu anladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi 20 gb yi tek serverden atmak nasıl kasıo biliomusun her makineye gerçi başka sansım yok sanırım öyle yapıcama su son patchte inse cok fena zaman kazanıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arena pass 1 dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 e 5 küsür gb patchden sonra yeni launcher geldi, 1.6gb download yapıo şimdi. manyak mı abicim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cenx said: abi 20 gb yi tek serverden atmak nasıl kasıo biliomusun her makineye gerçi başka sansım yok sanırım öyle yapıcama su son patchte inse cok fena zaman kazanıcaktım Mutlaka vardır bir yolu, biraz beklemen lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar