deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 İyi de böyle birşey olmuş mu ki? Yoksa sadece böyle teklif yapın bir oyuncumuza teklif falan götürecekseniz mi deniyor?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 konunu tarafları geçmişi ve içereği hakkında zerre fikirin yokken.forum içersinde kendince belli bir kitleyi yada belli bir düşünceyi savunacam diye saçma sapan bir noktaya getirdin mevzuyu ve clan sayfası spam oldu.arkadaşlardan kendim adıma özür diliyorum. konunu hiç bir noktasıyla muhatap olmayan birisiyle tartışarak asıl hatayı ben yaptım.iyi forumlar
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 foruma attıgın mesajı yorumlama hakkım var.. bir msj atıyorsun ve ben o mesajı yorumluyorum ve buraya birsey yazıyorum.. illaki bir seye yorum getirmek icin herseyin gecmisini gelecegini soyunu sopunu bilmeme gerek yok.. madem yorumlanması hosuna gitmiyo go go pm ya da bana cevap verme oldu bitti.. bu yeni suclama bicimi de cok hosuma gitti.."belli bir kitleyi savunucam diye" eger birine soylenen lafa baska biri yorum yapıyosa illa onu koruyo kolluyo gozluyo olması lazım.. zaten burda brofistler havada ucusuyo haberiniz yok =S.. "belli bir dusunceyi savunmaya" gelirsek evet zaten onu yapıyorum bildigim kadarıyla belli bir dusunceyi savunmaya da hakkım var.. ve senin onu ne kadar sacma buldugun beni okadar da ilgilendirmiyor.. forumun amaclarını ve o amacları kullanmayı ogrenin sora bakarız geri kalan seylere..
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben hemen anlatıym olayı istiosanız gerilmeyin durduk yere harris yıllardır bu camianın icinde hemen hemen herkezi tanır cogu insanda onu tanır, elemanın biri buna dio takım kur, istediklerinide takıma al, basarı elde edin size sponsor ayarlıcaz falan, harrisde olur adam delikanlı gibi geldi soledi falan dio, ama bi yanlıs anlasılmadan dolayı adamı hwa'dan sanıo halbuku baska bi olusumdan birisi, zaten tuncanın msgıda hani eru snail harris falan hwa'ya girdide burdan cıkıo, tamamen bi yanlıs anlasılma oluyo, sonra emir baskalarınada gel takıma falan demis olabilir ama emir'i ( harrisi ) tanımıosanız bu tur konusmaları ciddiye alabilirsiniz ama tanıyan biri olarak bu tur seyleri harrisden duyunca cidiye almamanızı oneririm yani olayın pentegramın bildigi gibi hwa'yla veya tuncayla bi alakası yok, emirin geyikleri ortamı bulandırıo okadar :)o yani tunca gidipde baska takımdan birine gel bizim takıma diycek bi karakter veya hırs veya ne biliym o tür entrikalarla alakası olmaayan birisi tanıdıgım kadarıyla, emiride tanımadınız icin yapcak bisey yok, suan g.tüyle gülüodur size
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kontrati dolmamis oyuncuyla transfer konusmak yasak aga.
novandaz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sevgili clan arkadaşlarım :p bu aralar bi sürü sınavım var ve sürekli ankaraya gidip geleceğimden ötürü sc kasmaya pek vakit bulamayacağım. işlerimi düzene sokup geri bi sürü sc oynamayı dört gözle bekliyorum. fakat, o zaman gelinceye kadar inaktifim diyebilirim. size gl hf.
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Güzel haber arkadaşlar, farklı klanların oluşmaya başlaması toplulukları da bir araya getirecektir, şimdiden emeğinize sağlık umarım başarılı olursunuz kardeşim. Bizde güzel haberlerinizi stream'lerinizi yayınlarız gurur duyarız :)
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 klanı kurdunuz da noldu hakkaten? bi maç yapın, stream yapın ohooo
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bizim kaptanı oyman yapmamız lazım fevax bu işlerden anlamıo
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 valla tdyle cw ayarlıcaktık dağıldı klan xP klan içi bi minicup yapabiliriz uygun zaman ayarlayabilirsek.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 isterseniz benle clan maçı yapabilirsiniz.
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 pH de 2 kişi var şu an harris gemyie gitti xP bi toparlansınlar teklif götürürüz xP
Eru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 pH kurulana kadar daha baya süre geçer ya, genel kültür testleri vakit aliyo.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben HWA'ya katılmak istiyorum. Req'leriniz nedir? Altüst edeyim chartlarınızı.
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yeni üyelerimiz için req avrupa ladderında ilk 1000 içinde olmak. terran ve protossların biraz daha zor ama işi
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yada seni arena'da 2 gün boostluyorum dimi?
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 wow oynamaya başlarsam düşünürüz ahahhah
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 WoW'da senin burada oldugun gibi semi-pro değilim yanlız, düşünürüzmüş, zibidi. Islak bir sırt çantası gibi taşırım lan seni. Kötü herif, asd.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi seni taşıyabileceğimi sanmıyorum. Mulgear the Aptal Çocuk'la aynı bracket'tasın.
Öne çıkan mesajlar