yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 her ek kilo için kaç para alıyolar uçuşlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 benim bavul fix 20 kilo çeker, şimdiye kadar hiç sorunum olmadı ama geçen işim sunexpresse düştü onlarda 15 kiloymuş sınır, her bir kilo için 4 lira ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 tamam sağol yav telaşa gerek yok öyleyse parası neyse verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nereden nereye uçacağına bağlı. Amerika uçuşlarında baya baya baya baya giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 havayolu sirketinede bagli, airbaltic kilo basina 12 euromu ne aliyo hatta baglantili ucus ise 12 eu/kg x 2 falan yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sitesinde ve bilet üzerinde yazıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bi de havayolu şirketine bağlı. thy birkaç kiloyu gözardı edebiliyor, tabi orda duran kişinin insiyatifinde biraz. sevimli görünün. ama pegasus son derece çingene olduğu için 1 kiloyu bile alır. staj başvurularından bile para alıyor, daha geçen gün geldim pegasus ile su bile vermedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 air maleysia öğrenciye 40 kilo veriyo zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 çorba falan mı taşıyo onlar bavulunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 acımaz alırlar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sas 20 euro alıyor ekstra kiloya ama 3 5 kiloya bir şey demiyorlar çoğunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sas tam serefsiz ya, serefsiz airlines yani tam pinti herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şirketten şirkete değişir fiyat ve kilo sınırlaması. ama genelde benzer tutarlar. internet sitesine girip bakabilirsin. %99 vardır orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 pazarlik yap olm, ogrenciyiz ayagi cektinmi 50 kilo bile gecirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sunexp'te ödememe ihtimalin var. bazıları kıyak yapıyor. pegasus'ta yok öyle bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi 5tl diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yurt dışından 62 kiloyla gelirken tek bi kuruş extra vermemiştim thy'ye. bazı şeylerden para almıyorlar, bir de duruma göre esneklik yapabiliyorlar. ama her firma aynı şekilde davranmıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 duygu sömürüsü yapacaksin ögrenciyim diyerek biraz tatli dille ödetmiyorlar her sene ayni seyi yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 4 değil 5ti galba ya yanlış hatırlamış olabilirim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Aga turkiye ici ucuslarda ve turk firmalarinda "yau abi ogrenciyim bi yardimci olsaniz"i anlarlarda, yurtdisinda oyle bi dunya yok yani. Kurusu kurusuna alirlar, ayrica 5 lira falanda olmaz extrasi, uctugun sirkete bagli tamamen ve sitesinde yazar eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 baya baya geçirdiler arkadaş hiç yazıp rezil etmek istemiyorum kendimi sdf bileydim fazladan el bagajı alırdım 13 kiloluk sırt çantasının yanısıra 6 kilo geçtim kabahat bende tabi adam gibi araştırmak lazımdı önceden8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 söyle hadi bişey demiycez merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 geçmiş olsun, 13 kiloluk sırt çantasını nası sokabildin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 el bagajına bişey demiyolar yanına aldığın millet ufak ufak bavulları almıştı zaten hep yanına kilo başına 10€ aldı thy, ingiltereye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 onurair'la istanbul'a geldim en son, 15 kiloymuş sınır 7 kilo için 15 lira aldı ama rötar yapmadı en azından cıbılcıslak koşucaktım yoksa artık havaalanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar