Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı neler yaratıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Kadın çok iyi boşa bok atıp trollük yapmayın. Evinizi arabanızı önüne dökersiniz elinize geçse.

yoo?

üzgünüm ama memeler güzel şeyler olmakla beraber hayat memelerden ibaret değil
Mesaj tarihi:
üzgünüm ama senin hormonların fazla sadece. sadece iç güzellik önemlidir diyenin de muhtemelen ilişki açısından evrenden fazla bir beklentisi yoktur o yüzden minimuma talim etmiştir. bunların ortasında ise bir sürü bölge vardır.

kızı tanımıyorum ama haline bakılırsa bu kıza değil evimi arabamı, akbilimi bile vermem. kızın bu fotoğraflardan gördüğüm tek olumlu yönünü, sokakta 10 dakika yürüseniz başka bir kızda mutlaka görürsünüz.

herkesi kendin gibi sanmak.... gg
Mesaj tarihi:
Orta bölgelerde, sevgi bağlılık gibi kavramlarla kendini kandırıyorsun sadece. İşin aslı hayvan olduğumuz. Yalnızca değilmişiz gibi davranabiliriz. Ama mutlaka bir yerde sana yön verir o hayvan. Tabi herkesin içinde ki hayvan farklı olabilir. Kiminde bozkır kurdu var, kiminde sarı kanarya.
Mesaj tarihi:
e adam "evimi arabamı dökmem" diuor ve sen de "dökersin" diye kendinden süper emin konuşunca tepki gelir elbet

yani isterse dünya güzeli gelsin ben de evimi arabamı dökmem.. bence sen olayı tamamen yanlış anlamışsın (insanlar arasındaki sosyal/cinsel ilişki şeysini diyorum)
  • Yeni Oluştur...