Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The American

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Filmi cok begendim. Agir temposu ile pekcok kisiyi sikabilir ama o tempo George Clooney'nin canlandirdigi karakterin paranoyak ruh halini cok iyi yansitiyor. Bir sure sonra aynen onun gibi gerilip her an koseden birinin cikip ates etmesini beklemeye basladim.

Aksiyon filmi seyretmek isteyenlere degil de eski tarz gerilimli casusluk filmlerine ilgi duyanlara tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok sıkıldım filmde açıkçası. ne bileyim böyle çok amaçsız şeyler vardı, civalı merminin, susturucumsu bişeyin falan nasıl yapıldığını gördüm bi de çok fazla meme gördüm. halk gününde gündüz gidip 2buçuk liraya izleseydim belki daha çok sevebilirdim, ama 7buçuk liram için üzüldüm. filmin geçtiği sokaklar vesairesi çok hoştu "buralara gideyim bigün 8-)" isteği uyandırdı ama senaryo açısından şu kadarcık memnun kalmadım, başarısız buldum açıkçası. 6 belki 6buçuk falan verirdim 10 üzerinden corc kluninin hatrına
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
film gayet güzel, beğenmeyen xXx, resident evil falan izlesin ona 8-9 puan bassın. aksiyon falan beklemeyin, sanatsal tetikçi filmi gibi bişey olmuş.

gayet zeki bir film. ambians, atmosfer 10/10 zaten. mekanlar çok güzel seçilmiş. tetikçilik işinde son mermiyi sıkmaya gelene kadar nasıl süreçler, tedarik aflan var onu gösteriyor. sürekli diken üstünde bir ruh haliyle yaşamaktan bahsediliyor.

8 verdim gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

sanatsal açıdan iyidir falan da biz filmde acaip sıkıldık.
üstüne bu filmi ben seçtiğim için arkadaşların bi sürü iğneleyici lafına hedef oldum.cuma gecesinin içine etti film.
sırf yarıda çıkmama prensibi yüzünden sonuna kadar oturduk.hatun iyiydi yanlız ama kızlar olunca onun geyiğini de çeviremedik.kısacası vakit kaybıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...