Komutan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Filmi cok begendim. Agir temposu ile pekcok kisiyi sikabilir ama o tempo George Clooney'nin canlandirdigi karakterin paranoyak ruh halini cok iyi yansitiyor. Bir sure sonra aynen onun gibi gerilip her an koseden birinin cikip ates etmesini beklemeye basladim. Aksiyon filmi seyretmek isteyenlere degil de eski tarz gerilimli casusluk filmlerine ilgi duyanlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben çok sıkıldım filmde açıkçası. ne bileyim böyle çok amaçsız şeyler vardı, civalı merminin, susturucumsu bişeyin falan nasıl yapıldığını gördüm bi de çok fazla meme gördüm. halk gününde gündüz gidip 2buçuk liraya izleseydim belki daha çok sevebilirdim, ama 7buçuk liram için üzüldüm. filmin geçtiği sokaklar vesairesi çok hoştu "buralara gideyim bigün 8-)" isteği uyandırdı ama senaryo açısından şu kadarcık memnun kalmadım, başarısız buldum açıkçası. 6 belki 6buçuk falan verirdim 10 üzerinden corc kluninin hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ulan amatör karacahiller spoiler kullanın biraz yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 George Clooney filmleri cok itici gelmeye basladı artık bana neden bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ağır ama güzel konusu olan bir filmdi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 oha adam filmi anlatmış.bende keko gibi okuyorum.böyle sıkıcı filmleri çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 film gayet güzel, beğenmeyen xXx, resident evil falan izlesin ona 8-9 puan bassın. aksiyon falan beklemeyin, sanatsal tetikçi filmi gibi bişey olmuş. gayet zeki bir film. ambians, atmosfer 10/10 zaten. mekanlar çok güzel seçilmiş. tetikçilik işinde son mermiyi sıkmaya gelene kadar nasıl süreçler, tedarik aflan var onu gösteriyor. sürekli diken üstünde bir ruh haliyle yaşamaktan bahsediliyor. 8 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sanatsal tetikçi filmi ne be. bu devlet için kurşun atan da yiyen de sanatçıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 spoo filmden tek öğrendiğim susturucu nasıl yapılır abim saolsan detaylı bi şekilde gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 sanatsal açıdan iyidir falan da biz filmde acaip sıkıldık. üstüne bu filmi ben seçtiğim için arkadaşların bi sürü iğneleyici lafına hedef oldum.cuma gecesinin içine etti film. sırf yarıda çıkmama prensibi yüzünden sonuna kadar oturduk.hatun iyiydi yanlız ama kızlar olunca onun geyiğini de çeviremedik.kısacası vakit kaybıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ajan, son gorev felan duyunca millet bourne bekliyor. lakin tam tersine agir, yavas film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 güzel ama. belki amerikalılar gitsin diye fragmanları falan aksiyonlu yaptılar, bilemiyorum. lakin bütün ajanlık aksiyon filmleri böyle olsa oturur izlerim. illa araba çarptırmaya gerek yokmuş demekki. yüz tane olsa yüzünü de izlerim o derece. var mı buna benzer bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 filmin afişi yüzünden izlemiyorum afişi bile sıkıcı duruyor korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar