Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Vatan said: Kutsal Damacana 3 geliyor Ersin Korkut, Şahin Irmak ve Özge Ulusoy’un başrolünde oynadı filmin çekimlerine başlandı İyi Seyirler Filmcilik Selin Altınel ve Şenol Zencir yapımcılığında gerçekleştirilen Kutsal Damacana 3’ün çekimlerine başlandı. Ersin Korkut, Şahin Irmak ve Özge Ulusoy’un başrolünde oynadığı filmin konusu ise şöyle: Sebahattin/Sebo (Ersin Korkut), zengin bir işadamının konağında iş bulur ve kızı Demet (Özge Ulusoy)’e platonik bir aşkla bağlanır.. Ancak onların bu mutluluğu bir geceyarısı ansızın müştemilatın kapısı çalan efsanevi Kont Dracula (Şahin Irmak) ile birlikte bozulur. oldumu Şafak Sezer'siz şimdi. Ersin Korkut'suzda olmamıştı buda olmaz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 4 gözle bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şafak yoksa bende yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şafak sezerden de oynadığı bütün filmlerden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ilk film hoştu da 2. filme 20 dakika dayanabildim. hayatımda 2. defa bi filmi yarım bıraktım böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şafak sezer'siz yapamazlar ki filmi,izleyicisi olmaz filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ya bu insanları hadi anlıyorum kafa güzel olur yazmışlardır bir senaryo oynayalım film çekelim derler olur insan hali. Ulan çevresinde hiç mi adam yok. Ne biliyim amcası dayısı üniversiteye giden kardeşi demiyor mu abi siz ne ayaksınız bu ne lan götüm gibi film diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 götüm mötüm bu saçma sapan filmlerle adamlar deli gibi para götürüyor.temiz para işte sanki umrundamı adamın film güzel olmuş kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 akasya durağını takip eden bir kitleden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 2si hangi ara çıktı ya? kötü mötü değildi kutsal damacana, haddinden fazla komikti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Oldu baya çıkalı 2. sinin izleyici yorumlarını okumuştum herkes iğrenç demişti Gitmedim o yüzden (iyikide gitmemişim) sonra tv'de gördüm biraz bakıyım dedim 7-8 dak. dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 senko said: 2si hangi ara çıktı ya? kötü mötü değildi kutsal damacana, haddinden fazla komikti hatta.ilkinin gene izlenebilitesi var ama 2. baya baya kötü.hatta direk hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri.gerçi izleyemedim bende :P 30.dk da kapamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 akasya duragi super dizi bence sinan var bole trililililili diye geziyo http://static.funnyjunk.com/gifs/hypnotoad4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ikinci filmin konusu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Saeros said: ikinci filmin konusu neydi? ilki gibi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Saeros said: ikinci filmin konusu neydi?bok popo osuruk çarşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar