Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misafirliğe gelen sessiz misafir çocuğu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

bide bi arkadaş vardı bunun bisürü sistem legosu vardı, gemiler kaleler falan, oynatmazdı bunlarla tek çocuktu elletmezdi, kutusunun kapağındaki modeli yapar, bi yere koyar bırakırdı orada haftalarca toz falan inerdi üstüne.(legolar tozlanınca temizlenemiyor bu arada fırça alıp yıkamadığın sürece girintili çıkıntılı oldukları için)
nese bu arkadaşa defalarca gittik, o bize gelince ben oynatıyorum ben ona gidince oynatmıyor "oynatsana çocuğum oyuncaklarını" "yaaa ama bozuyor" vs böyle böyle lise yaşına geldi adam.
liseye girdiği gün bütün legolarını oyuncaklarını birisine verdi
Sosyal ağlarda paylaş

abi acıların çocuğu gibi olacak biraz ama hayatımda en sevdiğim tüm oyuncaklar başkaları tarafından kırıldı.zaten pek oyuncağım da olmadı küçükken *dım dırırım dım dırırım* gözüm gibi baktığım herşey ben vermediğim halde yokedildi.saçma belki ama hiçbir oyuncağımı kendim kırma şansına erişememek kalıcı bazı etkiler yaptı sanırım bünyede.
bi de şey vardır düşman çocuğun anne babasında "ya alırım ben sana yenisini" ama hiç bi zaman alınmaz.ilkokul 1. sınıftayken harçlıklarımı biriktirerek aldığım treni eve geldiğimde kırmış olan çocuğun anasının sözünü tutmasını hala bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

hah bu işte..

tam sucuklu kaşarlı tost yapuyordum böyle sucuğunu da bol koyuyordum mutfak fkn kokmuş..işte o anda geldiler.. ve öncesinde tv fn ziliyordum canım sucuklukaşarlı tost çektiğinde gekdiler.. ben ne güzel tv karşısında munç munç yiyecektim onu da bok ettiler.. mutfakta yemek zorunda kaldım :(
abi bize hep ya banyodayken yada sıçarken geliyorlar çok sinir bozucu bir durum :S
Sosyal ağlarda paylaş

babacum ilk mesajta tarif ettigin kişi benim ve 23 yaşındayım.
Saygılar

hayır tanımadıgım etmediğim adamla ne konusayım, ondan bana ne benden ona ne diye düşünüyorum ben de. soruyorlar tatilde ne yaptın verilcek en düz cevabı veriyorum karşımdaki de merak etmiyor zaten tatilde ne yaptığımı, sadece ortaki protokolü yerine getiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle sus pus oturacaksa gelmesin.. evine gitsin.. "anne-baba ben falanca teyzelerde sıkılıyorum eve gideyim" demek ne kadar zor olabilir ki keza koskoca adam olmuş..

gelmesin abi, gitsin arkadaşlarıyla gezsin, sinemaya gitsin ne bileyim canı ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama sktirsin gitsin böyle çanta gibi duracaksa gelmesin

dur lan gelecek sefer tekme tokat döveyim belki çocuğun canı extrem şeyler istiyordur bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu çocuk dahani tanımadığım birisi de değil işin daha kötüsü.. adam ortaokuldayken ders anlatmaya gidiyordum aileler sadece bayramlarda görüşmüyor arada telefonlaşırız vs.. aile ağacında eş değer uaklıktaki başka bir akrabamızı senede 2 kere görsem bile o kişinin anlatacağı paylaşacağı birşeyler oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

bide senelerce yalvar yakar biriktirdiğiniz legolarınızı, babanızın iş yerinden size getirdiği iş makinası modellerinizi, her barker'e gittiğinizde bi tane aldığınız oyuncak arabalarınızı (majorette) sanki hiç bir değeri yokmuş gibi benim olsun muu modunda defalarca isteyen, hayır dediğinizde tekrar gelen, ailenizi size karşı çeviren çocuk versiyonu var.

ahah biri bendeki lego veya knexten yaptığım hayvan gibi modellerden birini istese ağzını kırarım bidaha bişey isteyemez oyuncak araba felan neyse alınır
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken tanıdıkların evine gidip oyuncaklarını kıran çocuk ben oluyorum

bi tanıdık (benden 5 yaş büyük) geçen sene, 4-5 yaşımdayken onlara gidip kırdığım bi arabasının hesabını sormuştu bana asdsf adamın içine oturmuş resmen

bize misafir geldiğinde benim sevmediğim annemin hazır misafir oyuncakları vardı hemen onlar çıkardı sahneye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...