Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bide bi arkadaş vardı bunun bisürü sistem legosu vardı, gemiler kaleler falan, oynatmazdı bunlarla tek çocuktu elletmezdi, kutusunun kapağındaki modeli yapar, bi yere koyar bırakırdı orada haftalarca toz falan inerdi üstüne.(legolar tozlanınca temizlenemiyor bu arada fırça alıp yıkamadığın sürece girintili çıkıntılı oldukları için) nese bu arkadaşa defalarca gittik, o bize gelince ben oynatıyorum ben ona gidince oynatmıyor "oynatsana çocuğum oyuncaklarını" "yaaa ama bozuyor" vs böyle böyle lise yaşına geldi adam. liseye girdiği gün bütün legolarını oyuncaklarını birisine verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 2. bir umut sarıkaya doğmak üzere sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 looney tunes tasolarımla oynayan bir çocuk avuçlayıp camdan fırlatmıştı bir kısmını da rage olmuştum. inip toplamayı bile düşündüm aşağıdan, utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Xenocide said: 2. bir umut sarıkaya doğmak üzere sdfg İlk postu okuduğumda aklıma ilk gelen şey Umut Sarıkaya'nın bundan süper bir karikatür çıkarabileceğiydi. Benden çok yaşıcan Xenocide. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi acıların çocuğu gibi olacak biraz ama hayatımda en sevdiğim tüm oyuncaklar başkaları tarafından kırıldı.zaten pek oyuncağım da olmadı küçükken *dım dırırım dım dırırım* gözüm gibi baktığım herşey ben vermediğim halde yokedildi.saçma belki ama hiçbir oyuncağımı kendim kırma şansına erişememek kalıcı bazı etkiler yaptı sanırım bünyede. bi de şey vardır düşman çocuğun anne babasında "ya alırım ben sana yenisini" ama hiç bi zaman alınmaz.ilkokul 1. sınıftayken harçlıklarımı biriktirerek aldığım treni eve geldiğimde kırmış olan çocuğun anasının sözünü tutmasını hala bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 BabacumMostors said: hah bu işte.. tam sucuklu kaşarlı tost yapuyordum böyle sucuğunu da bol koyuyordum mutfak fkn kokmuş..işte o anda geldiler.. ve öncesinde tv fn ziliyordum canım sucuklukaşarlı tost çektiğinde gekdiler.. ben ne güzel tv karşısında munç munç yiyecektim onu da bok ettiler.. mutfakta yemek zorunda kaldım :(abi bize hep ya banyodayken yada sıçarken geliyorlar çok sinir bozucu bir durum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 siz gidince napiyonuz olm, evin perdelerinemi tirmaniyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Önce iki muhabbet açıp baktım ki sıkmıyorum karşımdakini, geyiğin dibine iniyorum. Yok ev sahibinin evladı emoysa bir yolunu bulup kaçıyorum. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben pis sıkılırım sıkarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 babacum ilk mesajta tarif ettigin kişi benim ve 23 yaşındayım. Saygılar hayır tanımadıgım etmediğim adamla ne konusayım, ondan bana ne benden ona ne diye düşünüyorum ben de. soruyorlar tatilde ne yaptın verilcek en düz cevabı veriyorum karşımdaki de merak etmiyor zaten tatilde ne yaptığımı, sadece ortaki protokolü yerine getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 öyle sus pus oturacaksa gelmesin.. evine gitsin.. "anne-baba ben falanca teyzelerde sıkılıyorum eve gideyim" demek ne kadar zor olabilir ki keza koskoca adam olmuş.. gelmesin abi, gitsin arkadaşlarıyla gezsin, sinemaya gitsin ne bileyim canı ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama sktirsin gitsin böyle çanta gibi duracaksa gelmesin dur lan gelecek sefer tekme tokat döveyim belki çocuğun canı extrem şeyler istiyordur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Her gittiğim misafirlikte net dövüşürdüm abi, kız erkek dinlemeden yumruk atardım durduk yere. 8-9 yaşımdan sonra misafir çocuk kariyerim annem tarafından sona erdirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ha bu çocuk dahani tanımadığım birisi de değil işin daha kötüsü.. adam ortaokuldayken ders anlatmaya gidiyordum aileler sadece bayramlarda görüşmüyor arada telefonlaşırız vs.. aile ağacında eş değer uaklıktaki başka bir akrabamızı senede 2 kere görsem bile o kişinin anlatacağı paylaşacağı birşeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Oha ilk posttaki betimleme eşsiz lan. Bize de geliyo arada böyle tipler. Ben onların bu hallerinden çok, ilerde kabak çiçeği gibi açılıp donumdaki iplik sayısına kadar her şeyi sorması ihtimalinden korkuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ildenizle de konusulmaz mi lan, ayip etmis cocuk. yalniz, bi taraf konusmaci bi taraf susmaci olunca problem cikar, iki taraf da susmaci olsa mis gibi susar otururlar. ben de acmam konu filan, surekli muhabbete girmeye calisan random insanlari da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Pickles said: abi çocuk sesi kadar gıcık birşey mi var niye konuşturmaya çalışıyorsunuz çocukları bırakın suskun kalsınlar aaa rahatlıkla + rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bizim eve böyle tip gelse döverim. allahtan ailecek soğuk insanlarız gelen giden yok gsgsgsgsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 insanlar niye konuşuyor ki telepati diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Chemical said: bide senelerce yalvar yakar biriktirdiğiniz legolarınızı, babanızın iş yerinden size getirdiği iş makinası modellerinizi, her barker'e gittiğinizde bi tane aldığınız oyuncak arabalarınızı (majorette) sanki hiç bir değeri yokmuş gibi benim olsun muu modunda defalarca isteyen, hayır dediğinizde tekrar gelen, ailenizi size karşı çeviren çocuk versiyonu var. ahah biri bendeki lego veya knexten yaptığım hayvan gibi modellerden birini istese ağzını kırarım bidaha bişey isteyemez oyuncak araba felan neyse alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 evinize geldiğinde suratına bakmadığınız, tanıdık kızlarına iyi davranın. 20sinde görüp dibiniz düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Abi sessiz misafir cocugu kismini her seferinde sessiz o... cocugu gibi okuyorum. O kadar fena bi basligi var topigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Söylendi mi bilmiyorum da, çocuk da senin için içinden "bi susmadı herif be arkadaş" diye düşünüyor muhtemelen sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Tenekeadam said: evinize geldiğinde suratına bakmadığınız, tanıdık kızlarına iyi davranın. 20sinde görüp dibiniz düşebiliyor. ahahahha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 küçükken tanıdıkların evine gidip oyuncaklarını kıran çocuk ben oluyorum bi tanıdık (benden 5 yaş büyük) geçen sene, 4-5 yaşımdayken onlara gidip kırdığım bi arabasının hesabını sormuştu bana asdsf adamın içine oturmuş resmen bize misafir geldiğinde benim sevmediğim annemin hazır misafir oyuncakları vardı hemen onlar çıkardı sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 /summon bozuk atari kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar