Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Kursta bi kız vardı vites değiştirirken direksiyonu sağa kırıyodu ve ehliyeti alabildi o şekilde :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Dartanian said: Kursta bi kız vardı vites değiştirirken direksiyonu sağa kırıyodu ve ehliyeti alabildi o şekilde :D sürücü kursları istesin geçiriyor sadece bi kaç kişi bırakıyorlar işte göstermelik oda kime patlarsa
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ya abi işte o kız potansiyel trafik canavarı yani üstüne çıkablr şeridinde giderken bi anda nolduğunu anlamazsın.
olitere Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Crysis said: olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar ''böyle böyle halt yedim hiçbişey olmadı o zaman aynen devam'' diyosun da bi kere yapıcaksın o kritik kazayı bi kere öleceksin veya sakat kalacaksın farkında mısın?Hayır öyle birşey demiyorum , artık arabam yok zaten , araba alırsam ehliyetide alırım
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Sürücü kursu geçirmiyor ya. Gerçi dolaylı yoldan bağlı da, net bi etkileri yok. Sürüş sınavlarına milli eğitim tarafından gönderilen öğretmenler giriyor. Civar okullardan seçiliyor bu öğretmenler de. Bazıları defalarca girdiği için kanka oluyolar tabi kurs hocalarıyla. Dolaylı yoldan öyle birşey oluyo hani kötü ama bunu bırakmayalım hocam dedikleri oluyordur. Benim arkadaş anadolu lisesinde bi öğretmenin oğluydu. Adam hakikatten pek iyi kullanamadığı halde 85 aldı hatta şaşırdı sfdfg. Ben kırmızı ışıkta en öndeydim, yol da çok kalabalık oluyo orda. Bi araba bi arabadır 1 araba fazla geçsin diye iyice yaklaştım ışığa. Tabi yaya geçidinin üzerine geldim ondan 20 puan kırmış ahasdfsf
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 SeaGle said: Yalnız ehliyetsiz araba kullanmak konusu biraz esnek. Ne yazık ki araçları ehliyet kullanmıyor. Ben ortasonda başladım araba kullanmaya, köy yolları/boş araziler.. Sonra sonra ufaktan daha işlek yerler(yine küçük yerleşim yerleri) büyüdükçe otobanlar falan oldu. Gel gör ki 20 yaşımda aldım ehliyetimi eahuhae hatta hak kazandıktan 7 ay sonra gittim aldım kimsede birader niye geç geldin demedi sdfg
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Dartanian said: Kursta bi kız vardı vites değiştirirken direksiyonu sağa kırıyodu ve ehliyeti alabildi o şekilde :D Bizim gittiğimiz yerde abartmıyorum sağını solunu bilmeyen adam ehliyet aldı.. Adama bildiğin verdirdiler yani ehliyeti.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Pyro said: Abi yaşın kaç sincap ta ayağa düşmüş. galler prensi konuştu, meh.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://www.facebook.com/photo.php?pid=303647&id=100000443235557&ref=fbx_album#!/pages/Tugce-Sut-Taziye-Defteri/147873355252491 ne yapmış zekasızlar ya. oooof of.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 mert yıldırım izmir'de celebrity abi. O adamı yıllardır sohbet ortamlarının neşe kaynağı olmuştur. Hele bir de Alsancak'ta otururken adamı görmek paha biçilemez bir şeydir.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yalnız grubun kendisi bir yana, açıklamasında "gecenin üçünde bar dönüşü" yapılmış kaza "gezmeye çıkmak sırasında"ya, "alkollü araba kullanmak" "direksiyon hakimiyetini kaybetme"ye dönüştürülmüş, daha önce bu sebepten önceden ehliyetinin alındığınaysa hiç değinilmemiş.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 @rew: said: bu tür olaylarda yaklaşımların değişmesi anlaşılır ancak yine de garip. "bizimkilere bişi olursa ya da tanıdıksa saygıdan laf etmeyelim.." acısı geçtikten sonra tutup bir akrabasına sorsan "aptal gibi alkollü ve ehliyetine el konulduğu halde direkisyon başına geçtiği için öldü" diyecektir.. sonuçta gerçek bu! toplumun kelebekler/böcekler hepsi de çok sevimliler! hali bu..
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 cons hiç acımadan söylüyordu valla ehahaehe.
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 sipeyskeyk said: http://www.haberturk.com/yasam/haber/550458-ehliyetine-el-koyulmustu ikisi de arkadaşımdı lan. hay ak. allah rahmet eylesin
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 açıkçası alkollü araç kullanan kimseye hiç bir şekilde sempati duymuyorum. o ağaç ve araç arasında başka bir insan da olabilirdi. o şekilde araç kullanmak tam bir angutluk.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Eralp said: olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar tebrikler yarın gel de altın madalyanı vereyim kaza yapıp ölsen bir gıdım üzülmezdim açıkçası
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ölenin arkasından konuşulmaz, ölmüş işte bırakın peşini yahu. tamam başkasının ölümüne yaralanmasına neden olabilirdi, bir çok canı tehlikeye atabilirdi vs vs vs. bunu yaşarken arkasından konuşurdunuz, yüzüne vururdunuz vs. ama ölmüş yani arkasından konuşmanın bir alemi yok.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ardeth said: Eralp said: olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar tebrikler yarın gel de altın madalyanı vereyim kaza yapıp ölsen bir gıdım üzülmezdim açıkçası ben mi :((((((
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hiç üzülmüyorum şöyle kazalara. ölenleri insanları tanısam sevsem belki üzülürdüm, "yahu keşke sağlığında engelleseydim" derdim. ama böyle umarsızlıktan ölünce, yabancı biri olarak tek celsede yargılayıp geçiyorum. ama belki de kötü insan değillerdi ama trafiği ciddiye almıyolardı.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 azcık aklı olan insan alkollü araba kullanmaz.
olitere Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Ardeth said: Eralp said: olitere said: ben ilk defa direksiyona kör kütük sarhoşken geçtim.Vites birde ümraniyeden üsküadara arkadaşı bıraktım sonra eve geri döndüm.Yine kör kütük sarhoşken sabiha gökçenden üsküdara gittim yolda tanımadığımız adamları alıp alıp evlerine bırakıyoruz o derece.Boğaz köprüsünün orda rampadan aşağı uçuyordum polis geldi burası resmi bölge giremezsiniz dedi , ehliyet sormadı.Gece polis çevirir ruhsat sorar ehliyet sormaz..vs hala ehliyetim yok saygılar tebrikler yarın gel de altın madalyanı vereyim kaza yapıp ölsen bir gıdım üzülmezdim açıkçasıBen de kendime üzülmezdim
Öne çıkan mesajlar