sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 http://www.haberturk.com/yasam/haber/550458-ehliyetine-el-koyulmustu ikisi de arkadaşımdı lan. hay ak.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 said: sivasdan selamlar...ilericilik bu olmasa gerek gecenin 0.3 de iki kız başına ve alkollü bir şekilde araba kullanmaları.ölümleri üzücü sevindim bir yönse gidip bir başka arabaya çarpıpta başkalarınında hayatına son vermemeleri ne diyim böle durumdaki gençlerimize örnek olsun.bir daha yaşanmasın inşallah bu kötü durumlar of illa olcak bu heriflerden
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Kötü bir olay :( Bu arada o haberin altına ilk yorumu yapan adama tekme tokat dalasım geldi bir an.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sabah böyle bir haberle uyanmak pek hoş olmuyormuş.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 çevrende olunca bu olaylar hass bende olabilirdim diyosun tabi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben de bostanlı sahilde palmiyeye çarpmıştım 1-2 sene önce. alkollüydüm de, ama benim palmiye küçüktü devirip geçtim..
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi cidden alkollü kullanmayın ama.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 İyi de bunların alkollü olduklarına dair bir kanıt yok ki, sadece arabalarında boş bira şişesi bulunmuş ki o birayı aracı kullanmayan kız da içmiş olabilir.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 1 biradan da çoğu bünye alkol limitlerini geçmez yani.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hakikaten baya başarılı teoriler bunlar edit: Nick (isim) olduğu için sanki tanıyormuşum gibi bi ifade oldu. sildim.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi anlamıyorum nasıl anne baba bunlar... kullanamıyosa vermiyceksin arabayı bu kadar basit. adam gibi sürmeyi öğrenene kadar vermiyceksin bu kadar zor mu yahu? benim ablam da çok saçma sapan kullanır. garajdan çıkarken karşı duvara tosluyordu son anahtarı verdiğimde... ne gerek var yani? şimdi tekrar direksiyon dersi alıyor. bir de alkollülerdiyse(ki bilinmiyor sanırım henüz) çok yazık olmuş. hani süremeyip hata yapıp çarpsa yine bir şey de alkol içip araba sürmek çoooooooooook inanılmaz sorumsuzca bir şey. ben süreceksem kesinlikle bir yudum bile almam. çok gençlermiş resmen içime oturdu yazık ya yazık...
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Joscelin'e bir bira ver sonra trafik canavarını görmezseniz şerefsizim. Bünye meselesi abi. Binmeden önce içmiştir vs vs. Ha tam olarak kimse bilemez evet, testle belli olur zaten
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bi de alkol promil limiti bende kafa yapmıyor, o yüzden 2 şişe içip çıkıyom diyen über zekiler var. onlar da bambaşka.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sipeyskeyk said: http://www.haberturk.com/yasam/haber/550458-ehliyetine-el-koyulmustu ikisi de arkadaşımdı lan. hay ak. başınız sağolsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Alkollü araba kul-lan-ma-ya-cak-sın. Bırak, bisiklet bile kullanmamak lazım. Kendi canını hiçe sayman bi yana, başkalarının canını da seninle birlikte uçurman kabul edilemez bişey. Fazla delikanlı/cesur olmaya gerek yok. Ya içmeyeceksin araç kullanıyorsan, ya kullanmayacaksın içeceksen. Başın sağolsun bu arada.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 alkollü bisiklet daha tehlikeli zaten sdfds
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 1 bira değil olay. alkollülermiş ikisi de o gece yanlarında olanlarla konuştum çeşmeden falan dönüyolarmış galiba..
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ben alkollü arac kullanmaya yeltenen bi arkadaşımı görsem döverek de olsa bindirmem muhtemelen o koltuğa. Aslında bilinçli olsak bu konuda güzel işler bu yöntem ama.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 SeaGle said: Ben alkollü arac kullanmaya yeltenen bi arkadaşımı görsem döverek de olsa bindirmem muhtemelen o koltuğa. Aslında bilinçli olsak bu konuda güzel işler bu yöntem ama. arkadaşım olur musun? benim arkadaşlarım hiç s...lemiyor :(
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gerçi ben de kaza yaptıktan sonra belki 1-2 kere o da az alkollü kullanmışımdır. Artık içersem nerde olursam olayım bırakıyorum arabayı ya bi arkadaşıma çöküyorum ya da taksiyle falan dönüyorum. harbiden şakası yok.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 *Accept friend request* iplemiyor değil de herkesin alkol almış olduğu bi ortamda işlemez abi =/ Birde kendisi de alkollü direksiyona geçebilecek biri diğerini engellemez, o da var. Öyle böyle, gencecik iki insan gitmiş ne yazık ki. Çok sakat şu trafik işi çok..
Öne çıkan mesajlar