Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyetsiz, alkollü: 2 Ölü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sivasdan selamlar...ilericilik bu olmasa gerek gecenin 0.3 de iki kız başına ve alkollü bir şekilde araba kullanmaları.ölümleri üzücü sevindim bir yönse gidip bir başka arabaya çarpıpta başkalarınında hayatına son vermemeleri ne diyim böle durumdaki gençlerimize örnek olsun.bir daha yaşanmasın inşallah bu kötü durumlar

of illa olcak bu heriflerden
Mesaj tarihi:
İyi de bunların alkollü olduklarına dair bir kanıt yok ki, sadece arabalarında boş bira şişesi bulunmuş ki o birayı aracı kullanmayan kız da içmiş olabilir.
Mesaj tarihi:
abi anlamıyorum nasıl anne baba bunlar... kullanamıyosa vermiyceksin arabayı bu kadar basit. adam gibi sürmeyi öğrenene kadar vermiyceksin bu kadar zor mu yahu? benim ablam da çok saçma sapan kullanır. garajdan çıkarken karşı duvara tosluyordu son anahtarı verdiğimde... ne gerek var yani? şimdi tekrar direksiyon dersi alıyor.
bir de alkollülerdiyse(ki bilinmiyor sanırım henüz) çok yazık olmuş. hani süremeyip hata yapıp çarpsa yine bir şey de alkol içip araba sürmek çoooooooooook inanılmaz sorumsuzca bir şey. ben süreceksem kesinlikle bir yudum bile almam.

çok gençlermiş resmen içime oturdu yazık ya yazık...
Mesaj tarihi:
Joscelin'e bir bira ver sonra trafik canavarını görmezseniz şerefsizim.

Bünye meselesi abi. Binmeden önce içmiştir vs vs. Ha tam olarak kimse bilemez evet, testle belli olur zaten
Mesaj tarihi:
Alkollü araba kul-lan-ma-ya-cak-sın. Bırak, bisiklet bile kullanmamak lazım.

Kendi canını hiçe sayman bi yana, başkalarının canını da seninle birlikte uçurman kabul edilemez bişey. Fazla delikanlı/cesur olmaya gerek yok. Ya içmeyeceksin araç kullanıyorsan, ya kullanmayacaksın içeceksen.

Başın sağolsun bu arada.
Mesaj tarihi:
Ben alkollü arac kullanmaya yeltenen bi arkadaşımı görsem döverek de olsa bindirmem muhtemelen o koltuğa. Aslında bilinçli olsak bu konuda güzel işler bu yöntem ama.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ben alkollü arac kullanmaya yeltenen bi arkadaşımı görsem döverek de olsa bindirmem muhtemelen o koltuğa. Aslında bilinçli olsak bu konuda güzel işler bu yöntem ama.

arkadaşım olur musun? benim arkadaşlarım hiç s...lemiyor :(
Mesaj tarihi:
gerçi ben de kaza yaptıktan sonra belki 1-2 kere o da az alkollü kullanmışımdır. Artık içersem nerde olursam olayım bırakıyorum arabayı ya bi arkadaşıma çöküyorum ya da taksiyle falan dönüyorum. harbiden şakası yok.
Mesaj tarihi:
*Accept friend request*

iplemiyor değil de herkesin alkol almış olduğu bi ortamda işlemez abi =/ Birde kendisi de alkollü direksiyona geçebilecek biri diğerini engellemez, o da var.

Öyle böyle, gencecik iki insan gitmiş ne yazık ki. Çok sakat şu trafik işi çok..
  • Yeni Oluştur...