bebekk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Yüksek lisans tezi için her dönemden yazılacak taş çalışan bir heykeltraş bulunmasına rağmen Avrupa'da minimalist ve taş çalışan bir heykeltraş ismi bulamadık henüz. Eğer fikri, bilgisi olan bir arkadaş paylaşırsa çok süper olacak.
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 dan brown'un melekler ve şeytanlar kitabinda vatikandan bahsederken bi heykeltrastan bahsediyodu ama unuttum adını benini gibi bişey olması lazım
bebekk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn said: Michelangelo dendi mi? das. bir rönesans sanatçısı oluyor kendisi barnacle said: frank lampard futbolcu dışında bir refereans bulamadık. Herhangi bir link ya da kaynak da verebiliyorsanız sevinirim. Biotar said: David Booker ?! kendisi pek minimalist değil sanırım. gene de teşekkürler
bebekk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 barbu said: bernini konu hangi heykeltraşları biliyoruz değil, Avrupa minimalist taş heykeltraşlarından birini arıyoruz'la ilgili :) lütfen dünyadan tanınmış heykeltraşlar listesi çıkartmayalım buraya :D
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bunlar minimalist olduğu için internette bulamazsın. kendi mezheplerince sanat yapıyorlar.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bebekk said: barbu said: bernini konu hangi heykeltraşları biliyoruz değil, Avrupa minimalist taş heykeltraşlarından birini arıyoruz'la ilgili :) lütfen dünyadan tanınmış heykeltraşlar listesi çıkartmayalım buraya :D sana yazmadım zaten. benim mesajımın bir üstünde adam hatırlayamamış. ben de hatırlattım.
bebekk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 barnacle said: bunlar minimalist olduğu için internette bulamazsın. kendi mezheplerince sanat yapıyorlar. pardon, hangi mezhep? çıkaramadım da bir an..
bebekk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mr_Hand said: Art Vandelay heykel ile bir bağlantısını bulamadım; ama minimalist grafik tasarımları için güzel bir paylaşım olmuş. teşekkürler
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 leonardo mikelenjelo rafuel donatello bilemedin vilma olmadı april splintır cell
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Sculpture#Minimalism ?
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 tataktan heykel yapanı gördüm, minimalizm böyle birşey olmalı...
Öne çıkan mesajlar