Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 arkadaşı geldiği yere geri yollayalım balonu yükselsin yükselsin yörünge dışına çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Dilini de katlayip isirmis mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://userserve-ak.last.fm/serve/126/51498261.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 aquila said: Dilini de katlayip isirmis mi. ahahahhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi ne yumruğu ya 3-4 kez izledim yumruk falan göremedim ahahahaha... orda zaten otobüsteki kişiler iniyorlar kılıçdaroğlunun en son inmesi gerektiği belli, belki görmeyip adamı hareketlenip ineyazıyor adam da "başkanım aman siz en son inin assolist hasaaaaabı" diyor. ne yumruğu lan? ahahahaha bu arada başlığı açan arkadaş frmtrde iyiforumlar denen yerlerde falan takılsın. ahuaha tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yandaş olmuyan medya varsa bana da haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 siyaset olunca hiç çekilmiyo paticik var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahahahahahah kılıçdaroğluna saldırma konusunda bu kadar mı aciz kaldılar lol abii abi koş bak otobüsten en son indirdiler kılıçdaroğlunu ohaoha elini yumruk yaptı galiba koş haber yapalım elini yumruk yaptı diye de yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 AK STYLE YARGILAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 auhahuahua ne salak siteymişlan bu haber manşetine gel : ABD'de patlama!! Kent yok oldu! mhauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 reddiye said: http://userserve-ak.last.fm/serve/126/51498261.jpg ahaha benim avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu topiğin kendisi fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Allahım sen bu kullarını niye bu kadar cahil bıraktın tam bir samar oglani 2010-09-09 02:26:35 birde kalkmis ülke yönetmeye talip olmus...yok artik daha neler! UYUZOGLU.... 2010-09-09 02:26:25 Yaa... arkadaslar bu adamin basbakan oldugunu bir dusunun! Turkiyenin boyle bir basbakani oldugunu bir dusunun! Dunyada baskanlarin durusu, gorunusu, bakisi, davranislari cok onemlidir! Bunu Osmanlida cok iyi biliyordu! Simdi soruyorum bu insandan basbakan olurmu olmazmi? Sadece Yumruk Sıkar... 2010-09-09 04:22:12 Yok tankların üstüne çıkarmış, yok darbeden korurmuş, Allah aşkına kendini savunamayan bir insan nasıl olurda başkalarının hakkını savunur? eee Manşetlerle poh pohlanan smaçla şutlanıyor. Bizler insanız tabiki bu duruma üzülüyoruz ama bu kişi kürsüye çıkıpta yalan dolanla küfürlü bişeyler anlattığı sürece acımak bize düşmez, hak ettiğini görsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 off bin türlü dil bilgisi hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mr_Hand said: auhahuahua ne salak siteymişlan bu haber manşetine gel : ABD'de patlama!! Kent yok oldu! mhauhauhauha ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 orionlogic said: reddiye said: http://userserve-ak.last.fm/serve/126/51498261.jpg ahaha benim avatar onu diorm işte, gay misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bende birşey sanmıştım buna fail denmiyor gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Kılıcdaroğlu stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 akboylar heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Bariz abine yol ver hareketi yapmis inen adam. Nazik olmak istese kolundan, omuzundan hafifce dokunarak uyarirdi. Bana biri oyle alttan dokunsa noluyo derim dokunana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Saeros said: orionlogic said: Skyfire said: sen cidden olayı öyle mi algıladın yani; bravo orionlogic elini neden yumruk yapıp sıkıyor o halde? oyuncak ördek varmış avuç içinde voykvoyk diye ses çıkarıyomuş ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ne geyikler yaptık, ne eğlendik, bu malzemede bitiyor, üzüldüm şimdi ya, yarın oy kullanacaz bu malzemede gidecek bitecek, hafıza arşivlerinde ki yerini alacak, duygusala bağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bunun nesi epic fail sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o değil de kılıçdaroğlu oy kullanmadı haberleri dönüyo. doğruysa hakikaten fail olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bugün beni hayal kırıklığına uğrattın pati http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/209/3/2/Successful_troll_is_succesful_by_Ph4tL3wT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar