Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kılıçdaroğlu epic fail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ne yumruğu ya 3-4 kez izledim yumruk falan göremedim ahahahaha... orda zaten otobüsteki kişiler iniyorlar kılıçdaroğlunun en son inmesi gerektiği belli, belki görmeyip adamı hareketlenip ineyazıyor adam da "başkanım aman siz en son inin assolist hasaaaaabı" diyor.

ne yumruğu lan? ahahahaha

bu arada başlığı açan arkadaş frmtrde iyiforumlar denen yerlerde falan takılsın. ahuaha tipe gel
Mesaj tarihi:
ahahahahahah kılıçdaroğluna saldırma konusunda bu kadar mı aciz kaldılar lol

abii abi koş bak otobüsten en son indirdiler kılıçdaroğlunu
ohaoha elini yumruk yaptı galiba koş haber yapalım
elini yumruk yaptı diye de yazalım
Mesaj tarihi:
Allahım sen bu kullarını niye bu kadar cahil bıraktın

tam bir samar oglani
2010-09-09 02:26:35
birde kalkmis ülke yönetmeye talip olmus...yok artik daha neler!

UYUZOGLU....
2010-09-09 02:26:25
Yaa... arkadaslar bu adamin basbakan oldugunu bir dusunun! Turkiyenin boyle bir basbakani oldugunu bir dusunun! Dunyada baskanlarin durusu, gorunusu, bakisi, davranislari cok onemlidir! Bunu Osmanlida cok iyi biliyordu! Simdi soruyorum bu insandan basbakan olurmu olmazmi?

Sadece Yumruk Sıkar...
2010-09-09 04:22:12
Yok tankların üstüne çıkarmış, yok darbeden korurmuş, Allah aşkına kendini savunamayan bir insan nasıl olurda başkalarının hakkını savunur? eee Manşetlerle poh pohlanan smaçla şutlanıyor. Bizler insanız tabiki bu duruma üzülüyoruz ama bu kişi kürsüye çıkıpta yalan dolanla küfürlü bişeyler anlattığı sürece acımak bize düşmez, hak ettiğini görsün..
Mesaj tarihi:
Bariz abine yol ver hareketi yapmis inen adam. Nazik olmak istese kolundan, omuzundan hafifce dokunarak uyarirdi. Bana biri oyle alttan dokunsa noluyo derim dokunana.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

orionlogic said:

Skyfire said:

sen cidden olayı öyle mi algıladın yani; bravo orionlogic

elini neden yumruk yapıp sıkıyor o halde?

oyuncak ördek varmış avuç içinde
voykvoyk diye ses çıkarıyomuş

ahahahahaha
Mesaj tarihi:
Ne geyikler yaptık, ne eğlendik, bu malzemede bitiyor, üzüldüm şimdi ya, yarın oy kullanacaz bu malzemede gidecek bitecek, hafıza arşivlerinde ki yerini alacak, duygusala bağladım :(
  • Yeni Oluştur...