Regalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 The series is centered around Rygart Arrow, an "un-sorcerer" born into a world of people who can use magic. These people can make quartz do many things, but Rygart is one of the few exceptions; he cannot use quartz, making many aspects of life difficult for him. Yet despite this, at military school, he manages to become best friends with Hodr and Sigyn, the future King and Queen of the Krisna Kingdom and Zess, the younger brother of the Secretary of War of the Athens Commonwealth. Years later, Rygart is reunited with Hodr and Sigyn at the Capital city of Krisna where he learns the Athens Commonwealth has just declared war on Krisna. But it is at the capital that Rygart learns that his un-sorcerer ability allows him to pilot an ancient, effective, mecha that cannot be piloted by magic users. Rygart later learns that Zess is leading a mecha strike force to the capital which forces him to choose sides between his friends, Hodr or Zess op Şarkı direk Mutlaka bakın öper ellerinizden.EP 1 StreamEp 2 Stream Ps: Açıldıysa sori göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 animefreakde gordum bununda baktım ova felan dedim izlerim devamını beklerim serisi cekilsin sunların :D ondan daha bakmadım henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 fena deilmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 nerf jesus yamato temali mecha gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ne zamanlar çıkıyor ki bu anime? 2 bölümcük var sadece verdiğin site linkin de bende hiç araştırmadım gerçi pü bana afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ayda bir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gözele benziyor. ama mecha ile saçmalamasada ancient başka bir power kullansa ben daha bi severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Regalya said: Ayda bir sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 4. bölüm çıktı bu sırada... kendi havasında çok çok güzel gidiyor seri. Seslendirme kadrosu da imba... izleyin izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Baya iyi bir seri hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 5. bölümün rawı çıktı yakında subıda çıakr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne kadar zamanda bir çıkıyor bu anime ayda bir yazmışsınız da bayağı var aralıklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ending muziği cok yakısıklı bu animenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 gg dekiler kıçını kaldırırsa gelicek yeni bölüm... 3ayda bir fln cıkıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 düştü sub ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 5 hala düşmedi? link atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.animefreak.tv/watch/break-blade-5-shisen-no-hate-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 görüntü çok rezil streamde ya bide dayanamayıp izledim böyle.. çok sağol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.animetake.com/break-blade-episode-5/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bölüm süperdi... bariz son zamanlarda izlediğin en iyi mechalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mechadan hoşlanmam ama bu gerçekten güzel.Opening müziğine hastayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 op yapan adamların insert songu vardı 4. bölümde asıl o feci güzel ismi womoi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 güzelmiş bu, production ig eli değdi mi animasyon bomba zaten. başrol su katılmamış gerizekalı olmasa daha da keyif alacaktım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 son bolumde adam oldu rygart ya, nerf jesus yamato direk iyiydi baya son bolum, sonu cidden tam kivamiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 anam hangi arada bitti 5 te kaldım ben en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar